Namie kaip restorane - 42 ypatingos, bet nesudėtingos vakarienės idėjos

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2022-02-03
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Namie kaip restorane - 42 ypatingos, bet nesudėtingos vakarienės idėjos
@Shutterstock

Ypatingai vakarienei nebūtina keliauti į restoraną - daugybę klasikinių ir naujoviškų patiekalų nesudėtingai paruošti galima ir namuose! Ypač, jei turi puikų bei detalų receptą. Būtent tokiais 42 receptais dalinamės ir su Jumis!

 

Taip paruošta vištiena yra nereali - minkštutė, sultinga, norisi ją suvalgyti iki paskutinio trupinėlio. Kitaip būti ir negalėtų, nes šis patiekalas yra daugumos italų restoranų Amerikoje pasididžiavimas, žinomas "Chicken Parmigiana" vardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Minkštučiai mėsos kukuliukai kvapniame pomidorų padaže yra italų virtuvės pasididžiavimas. Jie dažniausiai valgomi užsikandant duonele ar tiekiami su spagečiais ar kitais makaronais. Pagaminami nesudėtingai, o skanu be galo!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Neapolietiškos picos tikrai nesumaišysite su jokia kita – tie pakilę tešlos krašteliai, viduje lengvi ir korėti, o išorėje apskrudę ir gardžiai traškūs, paprastai nepalieka abejingų. Ir nieko tokio, jei nukeliauti į Neapolio gatvėse įsikūrusias picerijas negalite čia ir dabar; puikią neapolietišką picą galite išsikepti ir namuose, savo orkaitėje. Dar daugiau, galite tai paversti mažu nuotykiu ir smagiu picų kepimo vakarėliu!

Receptą rasite čia.

Saldžiarūgštė traški vištiena - vienas populiariausių kinų restoranų patiekalų. Dažnai galvojame, kad namie sukurti tokį skonį sudėtinga, bet iš tiesų tai labai lengva ir greita! Net nereikia jokių neįprastų ingredientų - naudojami produktai lengvai randami parduotuvėse, tikėtina, kad jų net jau turite savo spintelėse.

Receptą rasite čia.

Šis krevečių patiekalas yra tobulas - paruošiamas vos per pusvalandį, o skonis nerealus. Kartais vasarą vietoje saulėje džiovintų pomidorų naudojame paprastus pasmulkintus pomidorus arba vyšninius perpus perpjautus pomidorus, tik juos beriame gaminimo pabaigoje drauge su krevetėmis, tik kad sušiltų. Beje, šis padažas taip pat puikiai tinka lašišai, vištienai ir net avinžirniams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Pagaminti reikia skirti kiek daugiau laiko, bet rezultatas tikrai to vertas. Ilgai žemoje temperatūroje kepamų šonkauliukų mėsa iškepa labai minkšta - tiesiog byra nuo kaulų vos palietus šakute, rezultatas šiek tiek primena plėšytą kiaulieną. O jei dar nepatingėsite ir pagaminsite naminį barbekiu padažą, kuriuo aptepsite šonkaulius - pažadu, tai tikrai bus vienas skaniausių kada nors ragautų patiekalų.

Receptą rasite čia.

Fettuccine Alfredo yra itališka legenda ir jiems paruošti pakanka vos trijų ingredientų - makaronų (originaliai fettuccine, bet tinka ir spagečiai ar kiti mėgiami), daug sviesto ir daug kietojo sūrio. Ir jokios grietinėlės, kaip tikriausiai rasite daugelyje amerikietiškų receptų. Tikrai. Būtent toks genialiai paprastas ir genialiai skanus Fettuccine Alfredo receptas gimė Romoje 1914 m. Alfredui Di Lelio (dar vadintam fettuccine karaliumi) priklausančiame restorane Via della Scrofa. Istorija byloja, jog šių fettuccine receptą Alfredo sukūrė norėdamas pradžiuginti sergančią žmoną. Nuo tada jie tapo restorano klasika. Ilgainiui restorane apsilankė ne viena Holivudo įžymybė, kuri namo į JAV parsivežė šių puikių makaronų skonio prisiminimą, bet ne tikslų receptą. Todėl amerikietiškame alfredo padaže beveik visada sutiksite grietinėlę. Nors genialiame idealiai kremiškų Alfredo Di Lelio fettuccine recepte jos tikrai nebuvo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tradicinis itališkos lazanijos receptas, kuris nudžiugins net tuos, kurie retai sukasi virtuvėje, nes nes receptas labai detalus. Lazanijos paruošimas užtruks, tačiau rezultatas išties puikus! Klasikinė lazanija ruošiama su jautiena, bet tinka ir kitokia malta mėsa.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tailando kariai mums yra vienas tų genialių patiekalų, kuriuos gaminame norėdami išskirtinai skaniai, bet be valandų virtuvėje. Ir jais itin paprasta improvizuoti - raudonojo kario prieskonius pakeisite į kitos spalvos kario, vienas daržoves pakeisite kitomis, vietoje krevečių panaudosite vištieną ar lašišą arba avinžirnius ir, regis, tas pats patiekalas sužibės kita spalva.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šios tobulo skonio Cezario salotos puikiai tiks ir šventiškiems pietums, ir kai norisi įdomesnės vakarienės. Gaivios, nuostabiai gardžios, žavingai atrodančios, o paruošiamos vos per 20-30 minučių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Sušiai - tradicinis japonų patiekalas, kuris populiarus visame pasaulyje. Jūrų dumblių, ryžių ir žuvies bei kitų priedų suktinukus pasigaminti namuose nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, tačiau kelias taisykles žinoti būtina. Dalinamės sušių gaminimo ir valgymo paslaptimis bei receptais - nuo tinkamo ryžių išvirimo iki taisyklingo pamirkymo sojų padaže.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tikrasis Vienos šnicelis - plonas, išmuštas veršienos kepsnys, paniruotas miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsiuose. Siūlome susipažinti su šiuo bei kitais tradiciniais šniceliais, išmokti juos gaminti

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Puikus receptas kinų virtuvės gerbėjams, pagal kurį nuostabų patiekalą galima paruošti neiškėlus kojos iš namų. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.

Receptą rasite čia.

Greiti ir skanūs pietūs ar vakarienė orkaitėje! Nereikės suktis prie viryklės, o dar tas nuostabiai kremiškas grietinėlės padažas... Tiekite su ryžiais, bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Nuostabus vištienos troškinys orkaitėje, kuriam nereikia ilgo papildomo pasiruošimo ar marinavimo, o ir indų nereikės daug plauti - viskas ruošiama vienoje formoje! Labai skanu su riekele baltos duonos, ryžiais ar bulvių koše.

Receptą rasite čia.

Turbūt daugelis esat girdėję apie, o galbūt ir ragavę japoniškos ramen sriubos. Ramen sriuba patiekiama dideliame dubenyje su makaronais, tradiciškai - labai plonais kvietiniais, nors šiais laikais galima rasti ir beglitimių ramen skirtų makaronų. Ramen namuose pasigaminti tikrai nesudėtinga. Daugelį ingredientų galite pasiruošti ir iš vakaro, o kitą dieną tiesiog išvirti makaronus ir akimirksniu patiekti puikią vakarienę.

Receptą rasite čia.

Kitoks, Airijos virtuvės įkvėptas jautienos troškinys su alumi, jo reikia visai nedaug, o skonių ir kvapų paletę jis tikrai paryškina! Tirštas padažas kvieste kviečia į jį merkti ir dažyti baltą duoną, kad lėkštėje neliktų nė lašelio! Labiausiai šiam troškiniui tinka jautienos kulninė, jei jos nepavyktų įsigyti - mentė. Na, o kumpio ar nugarinės geriau šiam troškiniui nenaudoti, nes mėsa bus sausesnė.

Receptą rasite čia.

Jei mėgstate midijas, šį patiekalą išbandyti rekomenduojama. Patiks net tiems, kurie dar jų ir niekada neragavę. Labai svarbu atsirinkti šviežias midijas - jos turi būti pilnai užsidariusios. O jei yra atsidariusios, reikia jas pastuksenti, kad užsidarytų, jei to nepadaro, midija yra netinkama vartoti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Japoniškieji „gyoza“ koldūnai mėgstami ne tik tekančios saulės šalyje, bet ir visame pasaulyje. Plonytė tešla, ryškaus skonio įdaras ir ypatingas kepimo būdas jus tikrai sužavės, o pasinaudoję mūsų patarimais ir patikrintais receptaispuikių „gyoza“ priraitysite greitai bei lengvai!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Penkiolika minučių pasiruošimo ir truputis kantrybės, kol iškeps! Vietoje lašišos galima kepti ir kitą žuvį - menkę, pangasiją ar kitą mėgstama. Švelnus kreminis grietinėlės padažas tobulai dera prie žuvies. Tiekiame su ryžiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Jei citrinos ir makaronų derinys jums skamba neįprastai, pažadame, taip bus tik iki pirmo šių itin kremiškų makaronų kąsnio. Jų skonio ypatingumas - būtent švelni citrinos nata, kurią Bešamelio tipo padažui suteikia žievelė ir truputis sulčių. Valgantys tikriausiai net nesupras, kas duoda padažui to gurmaniškumo, bet mėgausis kiekvienu kąsneliu. Beje, jei grietinėlės po ranka neturite, ją galite keisti pienu. Tokiu atveju padažui sviesto naudokite šiek tiek daugiau (idealu, dvigubai daugiau). Jei norite spalvingiau, papildomai į makaronus tinka įmaišyti žaliųjų žirnelių, špinatų, brokolių ar kitų švelnaus skonio daržovių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Puikiems pietums ar vakarienei puikiai tiks orkaitėje kepta vištiena. Ilgai virtuvėje sukiotis nereikės - tik užmarinuoti vištieną, o tuomet darbą atliks orkaitė. Vištiena tiekiama su padažu, kurį labai nesudėtingai ir greitai paruošite. Nors ingredientų daug, bet jie nėra įmantrūs ir beveik visi tikrai randami namų spintelėse.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis ryškių skonių dubenėlis - tikras lobis Azijos skonių gerbėjams. Kiaušininiai makaronai su lašiša, pagardinta vasabi ir sezamų prieskonių mišiniu, bei su česnakais ir sojų padažu kepti Pak Choy kopūstai. Papildomas privalumas - šį patiekalą paruošite maždaug per 20 minučių! 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Krevetės grietinėlės padaže visada tampa garbinamu pietų arba vakarienės patiekalu. Na, nebent atsiranda nemėgstančių krevečių. Kitu atveju sunku pasakyti “ne“ lėkštei garuojančių makaronų su dailiomis, rausvomis krevetėmis ir kvapniu česnakiniu padažu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Šios salotos yra nerealios! Mums - pačios pačiausios. Sodrios skonių, gaivios, tačiau tuo pačiu sočios, žavingai atrodančios. Jei norite, vietoje krevečių galite rinktis ir vištieną.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie vištienos krūtinėlės kepsneliai dėl šoninės bei sūrio iškepa tobulai sultingi, atrodo labai šventiškai, o paruošti užtruksite vos 15-20 minčių. Tada pusvalandis orkaitėje ir nuostabi vakarienė garuos ant stalo. Kepsnelius pasiruošti galite ir iš vakaro - susuktus sudėkite į indelį, uždenkite dangteliu arba maistnė plėvele ir laikykite šaldytuve. Likus pusvalandžiui iki gaminimo išimkite iš šaldytuvo, kad sušiltų, o tada kepkite pagal nurodymus recepte. Suktinukų viršaus galima niekuo papildomai netepti, o įdarui rinktis bet kokį mėgstamą sūrį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Taip paruošta antis bus sultinga, skani, ne per riebi, gražiai apskrudusia odele. Kepančių obuolių sultys suteikia mėsai dar malonesnį skonį ir aromatą. Įdarui naudotus obuolius būtinai patiekite su antimi. Prieš šios anties indealiai tiks recepte aprašytas apelsininis padažas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Puikus patiekalas kinų virtuvės gerbėjams. Skanutėlė kiauliena saldžiarūgščiame padaže su ananasais. Tiekiame su ryžiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Skanutėlius Benedikto kiaušinius paruošti yra tikrai nesudėtinga. Dalinamės savo mėgstamiausiu būdu, kaip tą padaryti greitai ir be daug skirtingų indų indelių. Šįkart Benediktus ruošėme su ikrų bei krevečių užtepėle, kurios skonis čia labai tinka, bet vietoje užtepėlės galite naudoti ir rūkytos ar sūdytos lašišos riekeles.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Šis vištienos karis puikiai tinka norint išbandyti savo namų virtuvėje naujus skonius ir paragauti Karibų jūros regiono virtuvės patiekalą. Puiki pietų idėja norintiems sušildančio patiekalo ir mėgstantiems aštrius skonius, bet žinoma, jei aštriai nemėgstate, aitriąją papriką naudoti tikrai nebūtina.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas daržovių karis su vištiena. Jeigu norite vegetariško varianto, mėsą galite pakeisti avinžirniais ar lengvai apkepintais tofu gabalėliais.

Receptą rasite čia.

Šie kepsniai pavyksta labai skanūs, sultingi, gurmaniško skonio. Puikiai tinka tiek šventiniam stalui, tiek kai norisi įdomesnės vakarienės. Intensyvaus skonio sūrio derinys su obuoliu bei garstyčiomis yra klasika ir man visada pasiteisinanti, bet jei norite dar įdomiau - improvizuokite drąsiai, pvz. vietoje obuolio rinkitės kriaušes, ant vaisių viršaus papildomai uždėkite karamelizuotų svogūnų ir/ar džiovintų spanguolių. Ar kaip tik sugalvosite!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Jei mėgstate midijas, tai šios tikrai patiks, o jei dar jų niekada neragavote, išbandę šį puikų receptą tikriausiai pamėgsite.

Receptą rasite čia.

Yra šimtai skirtingų būdų paruošti vištienos krūtinėlę – neabejojame, kad bent kelias dešimtys žinote ir kiekvienas iš jūsų. Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ yra ypatingai gardus ir lėkštes neabejotinai puošiantis patiekalas – lyg mažas jaukus restoranas savuose namuose. Jei dar nebandėte, labai rekomenduojame!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Iškepti skanų ir sultinga steiką visiškai nesudėtinga. Tiesiog vadovaukitės šiame video recepte pateiktais patarimais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Laksa yra aštri, pietryčių Azijoje populiari makaronų sriuba, kurios pagrindą sudaro ryžių arba kviečių makaronai, aštrus sultinys su kokosų pienu ir vištiena, krevetės arba žuvis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Kremiškas bulvių apkepas gratin dauphinois yra prancūzų virtuvės pasididžiavimas. Ir ne be reikalo. Plonos bulvių riekelės susluoksniuotos kvapniame grietinėlės padaže lėtai kepant virsta patiekalu, kurio paragavus norisi dar ir dar. Valgant sunku patikėti, jog vos keli ingredientai gali susijungti į tokį puikų skonį.

Receptą rasite čia.

Šį žavingai atrodantį ir dar žavingesnio skonio, sultingą lašišos kepsnį paruošite vos per per pusvalandį. Jam tinka tiek vientisa lašišos file, tiek pjausniai ar vienos porcijos dydžio kepsneliai. Pieskonius irgi drąsiai koreguokite pagal savo nuožiūrą ir skonį, nes šis patiekalas nepavykti tiesiog negali.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Puiki idėja vakarienei be mėsos (tiks ir vegetarams, nes nenaudojami kiaušiniai). Makaronai iškepa su minkštu, sultingu ir kvapniu įdaru. Rekomenduoju išbandyti. Pagal šį receptą paruošite 2 vidutinio dydžio porcijas, todėl, jei valgys gausesnė ar labai išalkusi kompanija, ingredientų kiekius reikėtų didinti.

Receptą rasite čia.

Sotus ir švelnus jautienos troškinys, kurio tikrai verta paskanauti atvėsus orui. Siūlome susipažinti su šio patiekalo istorija, sužinoti, kaip gaminti autentišką befstrogeną ir išbandyti kelis šio troškinio receptus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Dar vienas patiekalas kinų virtuvės gerbėjams. Vištiena puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Šį patiekalą tikrai pagaminsite be didelių pastangų. Beje, jeigu nemėgstate saldžių vištienos patiekalų, konservuotų ananasų dėkite pusę skardinės. Jeigu mėgstate ir turite po ranka, į šį troškinį taip pat tinka įtarkuoti šiek tiek šviežio imbiero.

Receptą rasite čia.

Makaronų rageliai skęstantys super kremiškame sūrio padaže - taip, tai garsusis sotusis Mac n Cheese, JAV tapęs kone nacionaliniu patiekalu ir beveik kiekvieno amerikiečio vaikystės nostalgija panašia kaip mums kugelis. Šis Mac n Cheese be galo kremiškas, sūriškas, tobulai skanus karštas, bet gardus ir pašildytas. Daug žodžių čia nereikia - paragavę įsitikinsite patys, koks šis makaronų ir sūrio apkepas yra puikus.

Receptą rasite čia.

Apie šios vištienos gaminimą reikėtų pagalvoti iš anksto, nes tobula būtų pamarinuoti per naktį (ar bent 3 valandas). Būtent jogurtinis marinatas suteikia ypatingą skonį. Tobula kreminė tekstūra, švelnus indiškas skonis ir sviestinė vištiena.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Pho yra vietnamietiška sriuba, dėl kurios šiuo metu visas pasaulis kraustosi iš proto - tai labai populiarus ir madingas patiekalas. Ši sriuba skani ir aromatinga, tačiau šauniausia, kad ji taip pat labai sveika bei maistinga. Geras naminis sultinys gydo sielą ir kūną, aprūpina mūsų organizmą visu šūsniu naudingųjų medžiagų. Sakoma, kad ir peršalus jis gydo geriau negu arbatos, na o po vakarėlio atstato prarastas medžiagas bei suteikia jėgų ir energijos.

Receptą rasite čia.

Sušildanti ir labai gardi tailandietiška sriuba, kurią nėra sudėtinga pagaminti, o taps pamėgta kiekvieno virtuvėje. Žaliosios citrinos sultis nerekomenduojama pilti į verdančią sriubą ar karštą troškinį, nes sultys nuo karščio tampa karčios, tad jas reikėtų visada pilti tik pačioje pabaigoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Pagaminti paprasta, o valgyti nepaprastai skanu. Jaučio žandai troškinami ilgai žemoje temperatūroje, todėl gerai ištroškinti tiesiog byra į gabalėlius ir būna labai minkšti, sodraus skonio. Ypač skanu su bulvių koše ar duonos riekele, kuri sugertų visą puikų padažą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ritos receptai

Akimirksniu paruošiami, tobulai tinkantys romantiškai vakarienei, pavyks net pradedantiesiems virtuvėje! Lašišos kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, jiems reikia vos kelių ingredientų!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Labai skanu, puošnu, o pagaminti visai nesudėtinga! Nuostabių aroamtų prispildys visi namai ir šeima vis suskis virtuvėje. Patiekalas puikiai tiks tiek šventinei, tiek jaukiai šeimos vakarienei. Tiekiame užbėrę žalumynų ir su ryžiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Alina, Apie viską

Puiki idėja, kaip vakarienę pašauti į orkaitę vos per kelias minutes, reikės tik trupučio kantrybės, kol iškeps. Beje, ruošti galite ne tik su recepte nurodytomis, bet ir kitomis mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!

Receptą rasite čia.

Itališkieji Gnocchi tikriausiai daugeliui ragaujančių primins močiučių ruoštus bulvių virtinukus. Jie minkšti ir labai skanūs, su grietinės ir šoninės padažu, kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Ula
2018-10-23 11:27
Ačiū, ačiū, ačiū!! Čia tai, ko man reikėjo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital