Crunch Wrap - traškios tortilijos su mėsyte ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Crunch Wrap - traškios tortilijos su mėsyte ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Šis patiekalas patiks visiems mėgstantiems Tex Mex virtuvę, nes čia susijungia visi geriausi jos skoniai. Receptas smagus, šiuolaikiškas, greitas bei patogus gaminti ir, savaime Šis patiekalas patiks visiems mėgstantiems Tex Mex virtuvę, nes čia susijungia visi geriausi jos skoniai. Receptas smagus, šiuolaikiškas, greitas bei patogus gaminti ir, savaime suprantama, labai skanus. Tikrai patiks, jei mėgstate kesadilijas, takus, Nachos ir kitus Tex Mex skanėstus. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų maltos jautienos
4 vienetai tortilijų (didelių, naudojau Santa Maria)
4 vienetai mažų tortilijų (naudojau Santa Maria)
1 vienetas pomidorų
4 šaukštai sūrio skonio mirkomasis padažas (naudojau Santa Maria)
4 šaukštai graikiško jogurto
3 šaukštai tako prieskonių mišinio (naudojau Santa Maria)
3 šaukštai salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojau Santa Maria)
pagal skonį iceberg salotų
pagal skonį kukurūzų traškučių (su druska, naudojau Santa Maria)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame mėsos įdarą: keptuvėje iškepame maltą jautieną, beriame prieskonių ir maišydami kepame dar minutę. Tuomet pilame Salsa padažą ir išmaišome.
2.
Pomidorus supjaustome kubeliais, salotą supjaustome juostelėmis.
3.
Didelės tortilijos centre dedame ketvirtadalį mėsos įdaro palikdami laisvus maždaug 3 cm kraštelius.
4.
Ant mėsos dedame sūrio padažą, ir visą šį centrą su įdaru apdėliojame kukurūzų traškučiais.
5.
Kukurūzų traškučius apšlakstome jogurtu, dedame ketvirtadalį smulkintų pomidorų ir salotos.
6.
Įdarą uždengiame maža tortilija, o laisvus didžiosios tortilijos kraštus užlankstome į vidų.
7.
Keptuėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, dedame tortiliją užlenktais kraštais žemyn. Kepame 3 minutes ant vidutinės kaitros, tuomet apverčiame ir kepame dar 2 minutes.
8.
Kol tortilija kepa, tokiu pat principu įdarome kitą toriliją. Patogiausia jas ruošti vieną po kitos, o ne visas kartu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital