Šaltibarščiai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 217)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 217)
Šaltibarščiai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanutėliai šaltibarščiai, mano šeimos patys mėgstamiausi. Karštą vasaros dieną su dubenėliu virtų bulvių jie tiesiog tobuli! Skanutėliai šaltibarščiai, mano šeimos patys mėgstamiausi. Karštą vasaros dieną su dubenėliu virtų bulvių jie tiesiog tobuli! Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras šaltibarščių kefyro (arba paprasto kefyro)
400 gramų marinuotų burokėlių (arba virtų, žr. patarimus)
2 vienetai agurkų (trumpavaisių)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
Patiekiant:
2 vienetai kiaušinių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai sukapokite.
2.
Kefyrą gerai išmaišykite su druska. Sudėkite marinuotus burokėlius (su visu skysčiu), svogūnų laiškus, ir agurkus. Sumaišykite.
3.
Galima šaltibarščius patiekti iškart pagaminus, bet skaniau būna, kai jie pastovi bent 1-2 valandas šaldytuve.
4.
Patiekite pagardinę virtais kiaušiniais. Šalia labai tinka virtos bulvės.
Patarimai:
Šaltibarščius galima gaminti ir su paprastu kefyru, bet su šaltibarščių kefyru jie pavyksta skalsesni, turtingesnio skonio.
Jeigu mėgstate švelnesnio skonio šaltibarščius, juos galite gaminti su virtais burokėliais - juos supjaustykite šiaudeliais. Tokiu atveju į šaltibarščius galima papildomai įpilti šlakelį obuolių acto.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (14)
Viktorija
2024-03-21 18:23
Labai skonį ATSAKYTI
Adrijus
2024-03-18 09:50
super skanu reikia pasidaryti atsargom :)
ATSAKYTI
Eitule Jerka
2024-02-01 10:22
Labai labai skanu!! ATSAKYTI
igoris
2023-08-26 22:29
ipilu dar grietineles.

ATSAKYTI
Austyte
2023-05-08 20:17
Gavosi skanu bet skaniau kai agurkus ne pjaustai o sutarkuoji bet siap yra pasaka ATSAKYTI
Svetlana
2022-06-26 15:17
pasaka. Patarimas: Marinuoti burokėliai obuolių acte yra pats geriausias burokėlių variantas. Šaltibarščių kefyras, pats geriausias kefyras šaltibarščiams, su paprastu kefyru šaltibarščiai gaunasi beveik be skonio. Nezaiskit su kiaušiniais, iškarto supjaustot ir dedat į šaltibarščius. ATSAKYTI
Kepėja
2023-06-21 19:19
Žiūrint, kokį kefyrą naudojat. Rokiškio NAMINIS, Žemaitijos arba Lankų kefyras šaltibarščiams suteikia puikų skonį. O šaltibarščių kefyras dar ir gerokai brangesnis. ATSAKYTI
antans
2023-08-07 10:11
Man skaniau su paprastu. ATSAKYTI
Darius
2023-08-15 15:09
As net nebandes su saltibarsciu kefyru bet man iprastas kefyras sueina kuo puikiausi. Ir lb skaniai su spilvos burokeliais :) ATSAKYTI
Svetlana
2022-04-28 15:28
tai - rojus žemėje. ATSAKYTI
2021-12-30 16:53
Skanu ATSAKYTI
Kepėja
2021-05-12 17:57
Aš kiaušinius visada supjaustau kubelias ir įmaišau į šaltibarščius. Norintiems kažkuo paįvairinti įprastus šaltibarščius siūlau įpjaustyti kelis lapelius šviežio baziliko. :) ATSAKYTI
Laimutė
2016-05-03 17:03
Puikūs šalti barščiai. ATSAKYTI
Knopke
2015-07-27 20:18
Labai ,skanu .... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital