Purūs kepti varškėtukai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 234)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 234)
Purūs varškėčiai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkštučiai ir purūs varškėtukai. Skanesni jie bus su riebesne varške, o tikslų miltų kiekį koreguokite pagal varškės drėgnumą - kuo šlapesnė varškė, Labai skanūs, minkštučiai ir purūs varškėtukai. Skanesni jie bus su riebesne varške, o tikslų miltų kiekį koreguokite pagal varškės drėgnumą - kuo šlapesnė varškė, tuo daugiau reikės miltų, o jeigu varškė sausa, gali reikėti ir truputį mažiau miltų negu recepte. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų varškės (skaniau su riebesne ir sausesne)
8 šaukštai miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį arba elektriniu trintuvu - varškėčiai bus puresni. Į pertrintą varškę suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti miltus ir dar kartą permaišyti.
2.
Tešla turi būti lengvai formuojama, stipriai nelimpanti prie rankų. Susukti tešlą į dešrą ir supjaustyti griežinėliais, truputį palyginti kraštus plačiu peiliu, taip varškėčiai bus gražios vienodos formos.
3.
Kepti įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Iškepusius galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti su grietine arba jogurtu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (32)
kiola
2021-05-08 08:44
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai skanu. ATSAKYTI
Rosita
2021-05-07 09:03
Gavosi iš pirmo karto vyras vis prašo jų iškepti,tik aš sudėjus visus ingridiendus maišau su šaukštu,sunkoka bet įmanoma,pabaigai perminkau rankomis,gaunasi puiki tešla,ačiū už recepta ATSAKYTI
Skaistė
2021-04-11 09:29
Laaaaaaabai skanūs! Tobuli! Ačiū už receptą ❤️ ATSAKYTI
Edita
2021-03-01 22:04
Labai labai skanūs varškėčiai! Paprasta ir lengva! :) ATSAKYTI
Modestas
2021-01-30 11:38
Gavosi labai blogai, kieti ir miltiniai. Nes teko deti daug daugiau miltų, kad neliptų tešla. Nieko nepatašyta, kad pasitepti rankas aliejumi vandeniu ar panašiai :/ Susipykau su drauge :/ ATSAKYTI
Rasa
2021-02-24 18:50
Tai drauge galėjo patarti. Juokinga :) ATSAKYTI
Sarunas
2021-04-02 17:57
Kaip sakoma “blogam sokejui ir k........i maiso” :D pagal jusu pasakyma tai toks vaizdas kad pirma karta i virtuve iejot :D manau kad paciam galima suprasti kad jei tesla limpa tai galima rankas kazkuom patepti, o ne kaltinti autoriu jog neitrauke to i recepta... pagal jus tai jei butu parasyta jog vietoi miltu reikia deti statybini misini sienoms tai jus ir butumet dejas? Nieko asmenisko tik tiesiog reikia gaminant ir mastyma ijungti o ne tiesiog skaityti kas parasyta ;) ATSAKYTI
Ausra
2020-10-11 12:01
Nuostabus vienu zodziu galiu apibudint, pavyko is pirmo karto. Dekui labai. ATSAKYTI
Indrė
2020-05-12 17:19
Pats geriausias receptas! Labai skanūs varškėčiai gaunasi, ir purūs ir minkšti, ačiū labai už receptą! Dabar visada kepsiu tik šitaip :) ATSAKYTI
Joana
2020-04-16 16:18
Įmaišiau į tešlą dar cinamono ir įtarkavau apelsino žievelės,man tikrai labai patiko!!! ATSAKYTI
Laura
2020-04-13 20:33
Dejau 300 g varskes ( nes tiek teturejau) 2 mažus kiaušinius ir 5 sauskstus miltų. Niekas nepridege. Gavosi labai purūs iš skanus blyneliai !
Manau tiems, kam gavosi kieti- pridejot daug miltų ! ATSAKYTI
Jolita
2020-02-24 19:44
Man tai kieti gavosi,miltu daugoka pagal si recepta ATSAKYTI
Jurate
2020-02-10 12:31
Labai skanus gavosi,tik pagal si recepta kepu, ATSAKYTI
Xp
2020-02-06 18:51
Gavosi kieti. Truputį trūko saldumo ATSAKYTI
Jurga
2019-09-20 15:10
Gavosi,labai skanūs varškėtukai. ATSAKYTI
Indre
2019-08-13 18:52
Esu sužavėta, pirmą kartą pavyko!!! Ačiū už receptą! ATSAKYTI
B
2019-08-13 16:48
Daug dagiau miltų reikėjo nei recepte kad neliptų prie rankų, nekaip man gavosi :( ATSAKYTI
Raimonda
2019-08-14 11:49
Gal labai šlapią varškę naudojot? Dar, žinoma, ir nuo konkrečių miltų priklauso, jei labai limpa, reikėtų daugiau dėti :) ATSAKYTI
Donacc
2020-01-24 12:27
Priklauso nuo varškės. Jei daug miltų, tada gaunasi kieti. Kad neliptų prie rankų, naudoju vandenį. Tada gaunasi viskas ok. ATSAKYTI
Agnė
2019-07-04 22:47
Nuostabus maistas. Ačiū! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital