Purūs kepti varškėtukai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
Purūs varškėčiai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkštučiai ir purūs varškėtukai. Skanesni jie bus su riebesne varške, o tikslų miltų kiekį koreguokite pagal varškės drėgnumą - kuo šlapesnė varškė, Labai skanūs, minkštučiai ir purūs varškėtukai. Skanesni jie bus su riebesne varške, o tikslų miltų kiekį koreguokite pagal varškės drėgnumą - kuo šlapesnė varškė, tuo daugiau reikės miltų, o jeigu varškė sausa, gali reikėti ir truputį mažiau miltų negu recepte. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų varškės (skaniau su riebesne ir sausesne)
8 šaukštai miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį arba elektriniu trintuvu - varškėčiai bus puresni. Į pertrintą varškę suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti miltus ir dar kartą permaišyti.
2.
Tešla turi būti lengvai formuojama, stipriai nelimpanti prie rankų. Susukti tešlą į dešrą ir supjaustyti griežinėliais, truputį palyginti kraštus plačiu peiliu, taip varškėčiai bus gražios vienodos formos.
3.
Kepti įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Iškepusius galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti su grietine arba jogurtu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Agnė
2019-07-04 22:47
Nuostabus maistas. Ačiū! ATSAKYTI
Tomas
2019-05-19 09:41
Prideginejo prie keptuves.lipo.. kokia priezastis to? Ka blogai dariau? ATSAKYTI
Linutė
2019-05-20 08:03
Gali būti miltų mažoką, arba, kad nepakankamai keptuvė buvo įkaitusi, prieš dedant varškėtukus. Aš dažniausiai truputį pakaitinu tiesiog sausą keptuvę, tuomet pilu aliejaus ir dar aliejų pakaitinu, tik tuomet dedu varškėtukus. Arba keptuvė pati iš savęs "traukianti", tuomet, deja, tik nauja keptuvė padės :) ATSAKYTI
Tomas
2019-05-20 12:33
Aciu ATSAKYTI
Indrė
2019-05-11 11:00
Labai skaniai pavyko šiuo receptu. Ačiū ATSAKYTI
G
2019-04-14 17:37
Idejau 2 kiausinius kaip sako recepte, bet man varsketukai gavosi miltinukai kadangi miltu daug daugiau reikejo ATSAKYTI
Ieva
2019-04-15 10:07
Gal su drėgnesne varške darėte? Aš visuomet drėgnais delnais formuoju, kad tikrai neliptų, prie rankų, todėl minkšti pavyksta :) ATSAKYTI
J
2019-03-31 17:27
gaminau, tikrai skanus varskeciai gavosi ATSAKYTI
Haroldas
2018-11-16 23:20
O būtinai reike vanilinio cukraus ATSAKYTI
Diana
2019-01-01 17:07
Ne, tikrai galit gaminti ir be jo, jis tiesiog priduoda malonaus poskonio ir aromato ATSAKYTI
Agnė
2019-07-04 22:50
Nabutinai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital