Vištienos kepsniai su ananasais ir barbekiu padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Vištienos kepsniai su ananasais ir barbekiu padažu
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Vištienos kepsniai su ananasais ir barbekiu padažu
Vištienos kepsniai su ananasais ir barbekiu padažu
Vištienos kepsniai su ananasais ir barbekiu padažu
Vištienos kepsniai su ananasais ir barbekiu padažu
Autorius apie receptą: Dar vienas tobulas skonių derinys, kuriam bus sunku atsispirti ir norėsis kepti vis dažniau. Tai patiekalas, kuris sužavės kiekvieną artimąjį ir nepaliks abejingų. Dar vienas tobulas skonių derinys, kuriam bus sunku atsispirti ir norėsis kepti vis dažniau. Tai patiekalas, kuris sužavės kiekvieną artimąjį ir nepaliks abejingų.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos krūtinėlės
100 gramų konservuotų ananasų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
100 gramų sūrio (naudojau VILVI Memel Piquant su Chalapos paprikomis)
pagal skonį barbekiu padažo
pagal skonį prieskonių paukštienai (mėgiamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įjungti kaisti iki 200 C temperatūros (kaitinimas - viršus + apačia, be ventiliatoriaus).
2.
Vištienos krūtinėles įtrinti mėgiamais paukštienos prieskoniais (jei prieskoniai be druskos, papildomai įtrinti ir ja). Jei turite laiko, galite vištienos krūtinėlės prieskoniais įtrinti ir iš vakaro ir per naktį laikyti šaldytuve - skonis bus dar sodresnis. Bet jei skubate, galite kepti iškart.
3.
Krūtinėles sudėti į kepimo indą. Jas gausiai aptepti barbekiu padažu. Užberti gabaliukais pjaustytus konservuotus ananasus ir plonais griežinėliais pjaustytą svogūną.
4.
Kepti iki 200C įkaitintos orkaitės viduryje apie 15-20 minučių.
5.
Užtarkuoti sūrį ir kepti dar apie 5-10 min, iki vištiena bus iškepusi (žr. patarimus).
Patarimai:
Tikslus vištienos kepimo laikas labai priklausys nuo krūtinėlių dydžio. Mažos krūtinėlės iškepa per 20-25 min, o didelėms gali prireikti ir daugiau laiko. Jeigu turite mėsos termometrą, pamatuokite kepsniukų temperatūrą - bus iškepę, kai storiausioje vietoje ji sieks 74 C.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital