Nostalgiški varškėtukai pagal Renatą

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Nostalgiški varškėtukai pagal Renatą
Nostalgiški varškėtukai pagal Renatą
Nostalgiški varškėtukai pagal Renatą
Autorius apie receptą: Labai skanūs, greitai paruošiami ir aromatingi. Labai skanūs, greitai paruošiami ir aromatingi. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas varškės (riebios)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų speltų miltų
100 gramų rudojo cukraus (nerafinuoto)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
3 šaukštai kukurūzų miltų (arba ryžių)
Apvoliojimui:
pagal poreikį ghee sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į varškę įmuškite kiaušinius, berkite cukrų, druską, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite kombaino pagalba.
2.
Tada suberkite miltus ir užminkykite varškėčių tešlą.
3.
Rankomis formuokite varškėčius. Kad jie būtų vienodi, naudokite šaukštą.
4.
Prieš kepant juos apvoliokite kukurūzų arba ryžių miltuose.
5.
Metalinio žiedo pagalba suformuokite tobulus varškėčius.
6.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje ant lydyto sviesto ant vidutinės kaitros, kad per greit neapskrustų ir neliktų viduje žali.
7.
Uždenkite dangčiu ir palaikykite kelias minutes. Saldžius valgykite su uogomis ir grietinėlės padažu, o sūrius su lašiša bei ikrais.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital