Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
5 vienetai | kiaulienos nugarinės pjausnių | |
200 mililitrų | grietinėlės, 30% riebumo | |
100 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau VILVI Memel Blue) | |
60 mililitrų | sauso balto vyno (arba sultinio) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
5 vienetai | saulėje džiovintų pomidorų (nebūtina, bet labai tinka) | |
4 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | provanso žolelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | petražolių (arba čiobrelių ar svogūnų laiškų) |