Česnakinis padažas - prie bulvyčių, mėsos

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Česnakinis padažas - prie bulvyčių, mėsos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai ir nesunkiai paruošiamas padažas, kuris puikiai tiks naminiams kebabams, salotoms, picai, sumuštiniams ar mėsainiams gardinti. Taip pat labai skanu prie bulvyčių ir Greitai ir nesunkiai paruošiamas padažas, kuris puikiai tiks naminiams kebabams, salotoms, picai, sumuštiniams ar mėsainiams gardinti. Taip pat labai skanu prie bulvyčių ir kitų patiekalų, kur norisi padažiuko. (...daugiau) Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 gramų majonezo
30 gramų graikiško jogurto
1 pundelis krapų
3 skiltelės česnako (didesnių arba pagal skonį)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio zaatar prieskonių (žr. patarimus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnakus sugrūsti iki tyrelės konsistencijos. Galima išspausti česnakų spaustuku, sutrinti elektriniu smulkintuvu arba sutrinti grūstuve, svarbu, kad būtų vientisa glotni masė. Krapus susmulkinti.
2.
Į dubenėlį dėti česnakų masę, graikišką jogurtą, majonezą, pilti citrinos sultis, aliejų, berti prieskonius, krapus, išmaišyti.
3.
Laikyti sandariai uždarytame inde šaldytuve ir suvartoti per 5-7 dienas.
Patarimai:
Zaatar prieskonius drąsiai keiskite žiupsneliu kumino, žiupsneliu maltos kalendros, žiupsniu malto mairūno ir druska pagal skonį.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital