Itališkas rikotos pyragas

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Itališkas rikotos pyragas
Autorius apie receptą: Paprastas, tačiau be galo skanus ir greitai paruošiamas. Paprastas, tačiau be galo skanus ir greitai paruošiamas. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
300 gramų rikotos sūrio
300 gramų cukraus
300 gramų kvietinių miltų
300 gramų sviesto
1 vienetas citrinos žievelės (tarkuotos)
8 gramai kepimo miltelių
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išlydykite sviestą, į jį pilkite cukrų ir išmaišykite. Per kiaurasamtį pertrintą rikotos sūrį sumaišykite su sviesto ir cukraus mase.
2.
Po vieną muškite kiaušinius ir gerai išimaišykite.
3.
Miltus iš lėto suberiame į masę ir viską sujungiame. Įtarkuojame citrinos žievelę.
4.
Kepimo formą ištepame sviesto, pabarstome miltais ir pilame tešlą.
5.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Papuošiame cukraus pudra.
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Olesia
2024-04-25 22:35
Labai skanus pyragas! Ačiū už receptą !! ATSAKYTI
Inga
2024-04-22 19:55
kiek rikotos sūrio g? ATSAKYTI
Judita
2024-04-23 10:00
300 gramų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital