Lašiša su sezamų plutele ir keptais kiniškais kopūstais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lašiša su sezamų plutele ir keptais kiniškais kopūstais
Autorius apie receptą: Šis ryškių skonių dubenėlis - tikras lobis Azijos skonių gerbėjams. Kiaušininiai makaronai su lašiša, pagardinta vasabi ir sezamų prieskonių mišiniu, bei su česnakais ir Šis ryškių skonių dubenėlis - tikras lobis Azijos skonių gerbėjams. Kiaušininiai makaronai su lašiša, pagardinta vasabi ir sezamų prieskonių mišiniu, bei su česnakais ir sojų padažu kepti Pak Choy kopūstai. Papildomas privalumas - šį patiekalą paruošite maždaug per 20 minučių! Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos filė (4 vienetų po 125 gramus)
200 gramų kiaušininių makaronų (naudojome Santa Maria)
2 vienetai pak choi salotos
4 šaukštai sezamo sėklų
4 šaukštai vandens
4 skiltelės česnako
2 šaukštai prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria Vasabi ir sezamų prieskonių mišinį)
2 šaukštai sojos padažo (naudojome Santa Maria)
pagal poreikį sezamų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lėkštėje sumaišome prieskonių mišinį su sezamo sėklomis. Šiame mišinyje apvoliojame lašišos gabalėlius ir juos lengvai apšlakstome aliejumi.
2.
Lašišą kepame 200 laipsnių orkaitėje su vėjelio funkcija 10 minučių, tuomet įjungime grilio funkciją ir kepame dar 4 minutes (tai nebūtina, bet su grilio funkcijos pagalba sezamų plutelė gražiai apskrus).
3.
Kol lašiša kepa, išverdame makaronus. Išvirusius galima sumaišyti su šlakeliu skrudintų sezamų aliejaus, tuomet makaronai bus ypatingai skanūs.
4.
Ruošiame Pak Choy: kopūstus supjaustome išilgai į keturias dalis. Keptuvėje įkaitiname aliejų, įtarkuojame česnaką ir kepiname minutę. Tuomet dedame kopūstus, pilame sojos padažą ir vandenį, uždengiame keptuvę dangčiu ir kepame minutę. Po minutės apverčiame kopūstus ant kitos pusės, vėl uždengiame ir kepiname dar 3 minutes.
5.
Makaronus patiekiame su kepta lašiša ir keptais Pak Choy kopūstais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital