Vištiena su ananasais saldžiarūgščiame padaže

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Saldžiarūgštė vištiena su ananasais
Autorius apie receptą: Vištiena puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Šį patiekalą tikrai pagaminsite be didelių pastangų. Beje, jeigu nemėgstate saldžiai, konservuotų ananasų dėkite pusę Vištiena puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Šį patiekalą tikrai pagaminsite be didelių pastangų. Beje, jeigu nemėgstate saldžiai, konservuotų ananasų dėkite pusę skardinės. Jeigu mėgstate ir turite po ranka, į šį troškinį taip pat tinka įtarkuoti šiek tiek šviežio imbiero. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų vištienos krūtinėlės
400 gramų konservuotų ananasų (mažos skardinės)
1 vienetas morkų
1 vienetas raudonosios paprikos
50 gramų pomidorų pastos (arba pomidorų padažo)
3 šaukštai krakmolo (galima ir nedėti)
4 vienetai česnako
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį sojos padažo
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais, pabarstome aitriąją ir saldžiąja paprika, apvoliojame krakmole (jeigu naudojame) ir pakepame iki gražios rusvos spalvos.
2.
Į keptuvę su vištiena sudedame stambiai tarkuotas arba smulkiai supjaustytas morkas, kubeliais supjaustytą papriką, smulkiai sukapotus česnakus ir viską porą minučių pakepiname. Įpilame šiek tiek vandens ir uždengę patroškiname apie 15 minučių.
3.
Sudedame kubeliais supjaustytus ananasų gabaliukus (jei nenorite labai saldžiai, dėkite ne visą, o pusę indelio anansasų) ir dar truputį patroškiname.
4.
Supilame visas sultis, likusias nuo konservuotų ananasų, sudedame pomidorų pastą, sojos padažą išmaišome ir paragaujame, ar skonis patinka. Jeigu kažko norisi daugiau, dar įdedame.
5.
Patiekiame su ryžiais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Egidijus
2021-09-19 19:37
Galima šiek tiek patobulinti: vietoj vandens - naudoti vištienos sultinį, tuomet nereiks nei druskos nei pipirų ir norint truputį aštrumo - pridėti šiek tiek imbiero kartu su soja. ATSAKYTI
Kamilė
2020-08-23 15:43
Super ! Labai patiko, visiems patariu ! ATSAKYTI
Gabija
2019-02-28 14:35
pavyko puikiai. labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital