Saldžiarūgštė kiauliena

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 165)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 165)
Saldžiarūgštė kiauliena
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Autorius apie receptą: Saldžiarūgštę kiauliena pagal šį receptą paruošite vos per pusvalandį ir nereikės jokių įmantrių ingredientų, o skonis džiugins ir dar kaip. Beje, šis receptas puikiai Saldžiarūgštę kiauliena pagal šį receptą paruošite vos per pusvalandį ir nereikės jokių įmantrių ingredientų, o skonis džiugins ir dar kaip. Beje, šis receptas puikiai tinka ir vištienai. O daržoves galite drąsiai varijuoti pagal savo skonį - papildomai įdėti šiaudeliais pjaustytų morkų, brokolių žiedynų, pievagrybių griežinėlių ar ko tik sugalvosite. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kiaulienos nugarinės
0.5 vieneto raudonosios paprikos (didelės arba 1 mažos)
0.5 vieneto žaliosios paprikos (didelės arba 1 mažos)
80 gramų konservuotų ananasų (arba pagal skonį)
5 šaukštai saldžiarūgščio padažo (naudojau Maggi Chinese Style)
2 šaukštai sojos padažo (arba pagal skonį druskos)
1 šaukštas krakmolo
2 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį)
4 skiltelės česnako
1 gabalėlis imbiero (apie 2-3 cm, galima nedėti)
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošiame ingredientus - kiaulieną supjaustome kubeliais, paprikas supjaustome juostelėmis, konservuotus ananasasus gerai nusunkiame (truputį skysčio atsidedame) ir supjaustome kubeliais, česnaką smulkiai sukapojame, imbiero šaknį (jei naudojate) nulupame ir smulkiai sutarkuojame.
2.
Kiaulienos kubelius apvoliojame krakmole ir saldžios bei aitriosios paprikos milteliuose.
3.
Keptuvėje ant didesnės kaitros įkaitiname šaukštą aliejaus. Dedame kiaulieną ir maišydami pakepiname iki gražiai paruduos. Kiaulieną išimame iš keptuvės ir trumpam atidedame.
4.
Tada į keptuvę pilame dar šaukštą aliejaus, dedame česnaką bei tarkuotą imbierą, maišydami pakepiname apie pusę minutės. Sudedame paprikų juosteles ir pakepame dar 2-3 minutes iki paprikos suminkštės.
5.
Sudedame konservuotus ananasus, įpilame šiek tiek skysčio nuo konservuotų ananasų (viso pilti nereikia, užteks 2-3 šaukštų), sudedame saldžiarūgštį padažą, įpilame sojos padažo ir troškiname dar 2-3 minutes.
6.
Sudedame kiaulieną ir dar porą minučių patroškiname.
7.
Šią saldžiarūgštę kiaulieną labai tinka patiekti su virtais ryžiais (ypač basmati arba jasmin). Patiekiant galima pabarstyti sezamo sėklomis, pagardinti smulkintais svogūnų laiškais.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Asta
2021-03-26 13:55
Labai skanu ir paprasta buvo pagaminti, aciu ATSAKYTI
Regina
2021-02-05 08:10
Laba diena.Receptas ,receptas puikus.Šeimynai patiko. ATSAKYTI
Ona
2019-02-22 17:08
Labai skanu, aciu uz greita ir gera recepta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital