Nuostabaus skonio vištiena su medaus padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vištiena su medumi
Autorius apie receptą: Dieviškas skonis, kai valgai ir vis dar ne gana - pavojinga, nes gali persivalgyti. Daugiau nei pusvalandis ir patiekalas gatavas. Jei naudosite bulvių krakmolą, užteks sumaišykite Dieviškas skonis, kai valgai ir vis dar ne gana - pavojinga, nes gali persivalgyti. Daugiau nei pusvalandis ir patiekalas gatavas. Jei naudosite bulvių krakmolą, užteks sumaišykite nepilną šauktą su vandeniu. Pilkite po truputį jo į padažą ir reguliuokite tirštumą. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų vištienos krūtinėlės (arba šlaunelių mėsos)
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
šiek tiek sezamo sėklų
Padažui:
125 mililitrai sultinio (arba vandens)
80 mililitrų sojos padažo
80 mililitrų medaus
60 mililitrų baltojo vyno acto
60 gramų rudojo cukraus
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas vandens
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis imbiero
1 šaukštelis pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais vienodais gabalėliais. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose, sudėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
3.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minutes.
4.
Padažui: į priekaistuvį pilkite aliejų, sutrintas česnako skilteles, tarkuotą imbierą, aštrų pomidorų padažą ir pakepkite keletą sekundžių. Tuomet pilkite vištienos sultinį arba vandenį, sojų padažą, medų, actą, suberkite rudąjį cukrų, išmaišykite ir palaukite kol užvirs.
5.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kukurūzų krakmolą su vandeniu ir supilkite į padažą. Šiek tiek dar pavirkite.
6.
Vištienos gabalėlius sudėkite į dubenį ir sumaišykite su padažu. Užberkite sezamo sėklų ir svogūnų laiškų.
7.
Patiekite su ryžiais ir idealiai čia tiko raudonosios paprikos (tiek žalios, tiek marinuotos).
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gurmanas
2018-03-24 15:27
Labai skaniai atrodo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis