Čirviniai blynai

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 548)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 548)
Čirviniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 gramų sviesto
4 šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
300 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo.
2.
Sviestą ištirpiname ir paliekame atvėsti. Įmaišome į kiaušinių masę. Supilame pieną, išmaišome.
3.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Dalimis beriame į kiaušinių masę, vis permaišant. Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystenės, įdėkite dar truputį miltų. O jeigu tirštesnė, įpilkite truputį pieno.
4.
Gerai įkaitiname čirvinių blynų keptuvę, patepame ją sviestu ir kepame iš tešlos blynus. Skanaus!
AUTORIUS: Diana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (78)
Zmogus
2023-03-25 12:11
Dar neragavau bet skanu ATSAKYTI
Gabrielė
2023-03-05 10:53
Skanu ATSAKYTI
Ieva
2023-03-04 17:36
Jeigu norit sugadinti blynus-dekit kepimo miltelius. ATSAKYTI
Saulė
2023-03-13 18:12
One,jau idėjau! ATSAKYTI
Edvinas
2023-03-03 17:58
Sveiki. Ka ne taip darau,kai blynai atsala buna kieti. Ir neskanus ATSAKYTI
Gabrielė
2023-03-05 10:54
Skanūs gal ne tiek proporcijų dedade ATSAKYTI
Viktorija
2023-02-23 21:38
Isidejau daugiau cukraus ir tokie skanus gavosi! Ojej ATSAKYTI
Asta
2023-02-04 09:17
Puikus receptas ATSAKYTI
Ramunė
2022-12-03 16:48
Išėjo labai skanūs. Tobulas receptas. Ačiū ATSAKYTI
Justina
2022-11-02 12:52
Išėjo labai skaniai… Šeimai labai patiko prašo daryti jų kuo dažniau! Ačiū už gerą receptą ATSAKYTI
Jolanta
2022-11-01 09:54
Superinis receptas! Labai skanūs, traškūs blynai.
Aš tik pieno daugiau kiek įpyliau.
Ačiū ATSAKYTI
Fernandez
2022-10-18 16:32
Puikus receptas, tik dėčiau mažiau miltų, išėjo per tiršta tešla. Panašus skonis į vaflius, labai patiko, nesaldūs, galima drąsiai uogiene, medum ir pan. pasiskaninti. ATSAKYTI
Gabi
2022-10-02 16:26
Vafliai, ne blynai! Nedarysiu antrakart ATSAKYTI
Adelė
2022-08-07 19:18
gavos labai skanūs ATSAKYTI
Ingrida
2022-06-30 20:46
Komentarų nerašau,bet šį kartą privalau,be galo skanūs čirviniai blynai,kepu antrą kartą,ačiū už gerą ir lengvą receptą. ATSAKYTI
Marija
2022-06-15 09:45
Jūs juokaujat???!! Skanesnių čirvinių nesu valgiusi! Kepam savaitgaliais nuolat! ❤️☺️ ATSAKYTI
Agnė
2022-04-11 20:54
Labai gardūs blynai, iš pirmo karto gavosi puikiai. Purūs ir skanūs. ATSAKYTI
Vidas
2022-04-09 18:49
Reikia prisiminti ir pabandyti tik nežinau kaip viska surinksiu ...produktus - keptuve... esu šiaures Airijoje - Anglija
As nesutikau žmogaus kas paragavęs sakytu kad nepatiko , bet dėl skonio nesiginčijama. ATSAKYTI
Greta
2022-05-21 11:33
Toks vaizdas ,kad siaures airijoje nera pieno,miltu,kiaisiniu ir sviesto,nejuokaukit ,ne akmens amzius ATSAKYTI
Žmogus
2022-03-28 12:26
Pritariu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital