Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | makaronų (naudojau rigatoni, bet tinka ir spagečiai, rageliai, tagliatelle ar kt.) |
500 gramų | vištienos filė (naudojau krūtinėlę, bet tinka ir šlaunelių mėsa) |
300 mililitrų | pieno |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (galima keisti pienu ar liesa grietinėle) |
40 gramų | sviesto (2 šaukštų) |
30 gramų | kvietinių miltų (2 šaukštų) |
50 gramų | kietojo sūrio (mėgstamo, naudojau VILVI Memel Reserve) |
50 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (nebūtina, bet labai tinka, naudojau VILVI Memel Prussia) |
1 vienetas | citrinų |
4 skiltelės | česnako (vidutinio dydžio) |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio |
šiek tiek | prieskonių vištienai (bet kokių mėgstamų) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (arba sviesto, kepimui) |
1 sauja | baziliko (ar mėtų, ar kitų žalumynų) |