Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
500 gramų | maltos mėsos (naudojau perpus kiaulieną ir jautieną, 20 proc. riebumo) | |
60 gramų | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
40 gramų | džiūvėsėlių (naudojau „Kauno grūdų“ su paprika) | |
60 mililitrų | vandens (arba sultinio) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelių) | |
1 saujelė | petražolių (arba šaukštelis džiovintų provanso žolelių ar raudonėlio) | |
1 šaukštelis | druskos (arba pagal skonį) | |
0.5 šaukštelio | pipirų | |
1 skiltelė | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
800 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (arba šviežių, žr. patarimus) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 saujelė | juodųjų alyvuogių | |
2 šaukštai | kaparėlių | |
1 šaukštas | balzaminio acto (nebūtina) | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio (arba provanso žolelių ar baziliko) | |
1 šaukštelis | cukraus (nebūtina) | |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos (arba pagal skonį) | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
Patiekiant: | ||
125 gramai | mocarela sūrio | |
1 saujelė | baziliko (nebūtina) |