Tailandietiškas vištienos ir daržovių karis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Tailandietiškas vištienos ir daržovių karis
Tailandietiškas vištienos ir daržovių karis
Tailandietiškas vištienos ir daržovių karis
Tailandietiškas vištienos ir daržovių karis
Autorius apie receptą: Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas vištienos karis su daržovėmis. Ypač tinka tiekti su ryžiais ar ryžių makaronais. Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas vištienos karis su daržovėmis. Ypač tinka tiekti su ryžiais ar ryžių makaronais. Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
400 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
0.5 vieneto brokolių
1 vienetas morkų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
0.5 vieneto geltonosios paprikos
1 vienetas žaliųjų citrinų
2 šaukštai raudonosios kario pastos (arba pagal skonį kario prieskonių, pvz. "Santa Maria" raudonojo kario prieskonių mišinio)
2 centimetrai imbiero
2 skiltelės česnako
šiek tiek kokosų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį ryžių (virtų)
šiek tiek kalendros
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame juostelėmis pjaustytą vištieną, iškepame. Iškepusią vištieną pabarstome druska ir pipirais.
2.
Į keptuvę su vištiena įtarkuojame imbierą, česnaką, dedame kario pastą, išmaišome ir kaitiname minutę.
3.
Į keptuvę beriame juostelėmis pjaustytas paprikas ir morką, smulkintus brokolius ir kepame dar dvi minutes.
4.
Supilame kokosų pieną, įspaudžiame pusės laimo sultis ir kaitiname minutę.
5.
Karį patiekiame su virtais ryžiais, laimo ketvirčiais, kalendra, čili pipiru ir sezamo sėklomis.
Patarimai:
Šis kario receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Vištieną galite drąsiai keisti kita mėgiama mėsa. O jeigu norite vegetariško kario varianto, galite jos nedėti visai arba pakeisti lengvai apkepintais tofu gabalėliais ar 200-300 g virtų arba konservuotų avinžirnių.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Amelija
2024-01-21 18:42
Labai labai skanu ATSAKYTI
Super
2023-10-18 14:57
Super receptas. Dariau daug kartu. Dar labai tinka truputeli pievagrybiu ideti :) ATSAKYTI
Veronika
2021-04-13 15:31
Labai skanus ir nesudėtingas receptas. ATSAKYTI
Asta
2021-02-18 22:22
Gaminau jau kokius 10 kartų, labai labai skanu ir greita ATSAKYTI
Jura
2021-01-31 18:31
Labai skanu! ATSAKYTI
Vita
2021-01-08 22:48
Nuostabus patiekalas ir labai greitai paruosiamas, aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital