Kokosinis chia pudingas su šaldytomis uogomis

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kokosinis chia pudingas su šaldytomis uogomis
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Kokosinis chia pudingas su šaldytomis uogomis
Kokosinis chia pudingas su šaldytomis uogomis
Kokosinis chia pudingas su šaldytomis uogomis
Autorius apie receptą: Spalvingas, gaivus, sotus ir labai skanus pudingas. Jam ruošti naudojome šaldytas avietes, bet tinka ir kitos mėgstamos šaldytos uogos. Spalvingas, gaivus, sotus ir labai skanus pudingas. Jam ruošti naudojome šaldytas avietes, bet tinka ir kitos mėgstamos šaldytos uogos. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pudingui:
400 mililitrų migdolų pienas (ar kito augalinio)
250 mililitrų kokosų pieno (18-20% riebumo)
80 gramų chia (ispaninio šalavijo) sėklų
2 šaukštai ksilitolio (arba pagal skonį kito saldumo, pvz. klevų sirupo, medaus)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Įdarui:
400 gramų šaldytų aviečių (ar kitų šaldytų uogų)
2 šaukštai vandens
1.5 šaukšto chia (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukštas ksilitolio (arba pagal skonį kito saldiklio, pvz. klevų sirupo, medaus)
Papildomai:
1 sauja granolos (naudojome PAULUNS su mėlynėmis, citrinų aliejumi ir kokosais)
Papuošimui:
šiek tiek uogų (nebūtina)
šiek tiek kokoso drožlių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Visus pudingo ingredientus sumaišome ir paliekame pastovėti kambario temperatūroje 30-60 min, kad išbrinktų.
2.
Kol brinksta, pasiruošiame uogų sluoksnį. Šaldytas uogas beriame į nedidelį puodą, pilame 2 v.š. vandens. Uždengiame ir kaitiname ant vidutinės ugnies iki užvirs. Tada atidengiame ir ant nedidelės kaitros (kad tik truputį burbuliuotų) paverdame 5-6 min.
3.
Nuimame nuo kaitros, pagal skonį pasaldiname, įmaišome chia sėklas ir paliekame atvėsti.
4.
Chia pudingui išbrinkus, sluoksniuojame į stiklines - sluoksnis pudingo, sluoksnis uogų, tada granolos, vėl pudingas ir vėl uogų sluoksnis. Viską papuošiame šviežiomis uogomis, kokoso drožlėmis.
5.
Galime valgyti iškart ar paliekame nakčiai šaldytuve, o ryte mėgaujamės maistingais pusryčiais.
RECEPTO DRAUGAS:
PAULUNS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital