Sultinga ėrienos nugarinė su smidrais ir artišokais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sultinga ėrienos nugarinė su smidrais ir artišokais
Sultinga ėrienos nugarinė su smidrais ir artišokais
Sultinga ėrienos nugarinė su smidrais ir artišokais
Autorius apie receptą: Pavasarišku aromatu, sultingumu ir be galo sodriu skoniu pasižymintis patiekalas, kuriam sunkiai atsispirs kiekvienas gurmanas. Pavasarišku aromatu, sultingumu ir be galo sodriu skoniu pasižymintis patiekalas, kuriam sunkiai atsispirs kiekvienas gurmanas. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas ėrienos
4 vienetai konservuoti artišokai
1 pundelis šalavijo
1 pundelis smidrų
2 šlakeliai baltojo vyno acto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 sauja rozmarino
1 sauja lauro lapų
pagal skonį kadagio uogų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ėrienos nugarinę dedame į puodą.
2.
Susmulkiname šalavijus ir rozmarinus, beriame į puodą.
3.
Dedame lauro lapus ir kadagio uogas. Pašlakstome alyvuogių aliejumi.
4.
Sudedame konservuotus artišokus ir smulkinus smidrus.
5.
Įpilame balto vyno acto, įdedame sviesto, pagardiname rozmarinų druska.
6.
Paliekame lėtai troškintis grilyje.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital