Snikeriniai avižiniai batonėliai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Autorius apie receptą: Mėgstantiems pasiskaninti dieną, šie batonėliai puikiai tiks ir patiks! Sveikesnė alternatyva, tačiau ne ką prastesnė, o ir paruošiama be galo lengvai ir greitai. Mėgstantiems pasiskaninti dieną, šie batonėliai puikiai tiks ir patiks! Sveikesnė alternatyva, tačiau ne ką prastesnė, o ir paruošiama be galo lengvai ir greitai. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų žemės riešutų sviesto
60 gramų sūdytų žemės riešutų
2 saujos granolos (naudojome Pauluns be glitimo)
2 šaukštai ksilitolio (ar pagal skonį kito saldumo, pvz. klevų sirupo ar medaus)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Viršui:
100 gramų juodojo šokolado (naudojome 85%)
1 šaukštas kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ksilitolį ištirpiname su 5 v.š. vandens. Sumaišome su riešutų sviestu ir vanile (gausis tiršta masė, viskas gerai).
2.
Riešutus pasmulkiname peiliu ir sudedame į riešutų sviesto masę.
3.
Ten pat dedame granolą ir rankomis gerai išminkome.
4.
Masę sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kekso formą ir rankomis suspaudžiame į tvirtą pagrindą.
5.
Apliejame šokoladu, ištirpintu drauge su kokosų aliejumi.
6.
Dedame į šaldytuvą 1-2 val., kad sustingtų. O tada pjaustome ir skanaujame.
RECEPTO DRAUGAS:
PAULUNS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital