Tobulas jautienos steikas

AUTORIUS:
Ronaldas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Iškepti skanų ir sultinga steiką visiškai nesudėtinga. Tiesiog vadovaukitės šiame video recepte pateiktais patarimais. Iškepti skanų ir sultinga steiką visiškai nesudėtinga. Tiesiog vadovaukitės šiame video recepte pateiktais patarimais. Ronaldas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas jautienos antrekoto (arba jautienos išpjovos)
1 šakelė rozmarino
šiek tiek česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje labai gerai įkaitiname aliejų, jog jis imtų skleisti lengvą dūmą.
2.
Dedame jautienos antrekotą ir apkepame 15-20 sekundžių iš vienos pusės. Tada apverčiame ir kepame dar 15-20 sekundžių iš kitos pusės.
3.
Taip vartydami kepame iki steikas bus norimo iškepimo lygio (kaip jį atpažinti liečiant mėsą, žiūrėkite video recepte).
4.
Kai steikas jau bus beveik iškepęs, po juo padėkite rozmarino šakelę ir gabalėlį česnako - tai suteiks kepsniui aromato.
5.
Iškepusį steiką išimkitę iš keptuvės, padėkite ant lentelės, pridenkite kepimo popieriaus lapu ir leiskite 2 minutes "pailsėti", jog sultys mėsos viduje tolygiai pasiskirstytų. Tada pabarsykite druska bei pipirais.
6.
Viskas - tiekite, pjaustykite ir skanaukite!
RECEPTO DRAUGAS: Franke
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital