„Dutch baby“ blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
„Dutch baby“ blyneliai
Autorius apie receptą: Kas gi nemėgsta blynų? Šie, vieni skaniausių, o dar ir lengvai paruošiami. Dalinamės tiek saldžiu, tiek nesaldžiu variantu. Kas gi nemėgsta blynų? Šie, vieni skaniausių, o dar ir lengvai paruošiami. Dalinamės tiek saldžiu, tiek nesaldžiu variantu.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Padažui:
4 vienetai kiaušinių trynių
60 gramų cukraus
60 gramų pasifloros (tyrės arba kitos mėgstamos)
80 gramų sviesto
Papuošimui:
pagal skonį uogų
Papildomai:
1 šaukštelis cukraus pudros
Tešlai:
200 mililitrų pieno
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus pudros
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį sviesto
Antras variantas:
1 vienetas burrata sūrio
1 šaukštas pesto padažo
1 šlakelis balzaminio acto
pagal skonį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kremui paruošti, užvirti pasiflorų tyrę, kiaušinių trynius sumaišyti su cukrumi.
2.
Į kiaušinių masę supilti karštą tyrę. Sumaišytus ingredientus kaitinti ir maišyti tol, kol pradės tirštėti.
3.
Nukėlus nuo kaitros, dėti sviestą ir maišyti, kol jis ištirps.
4.
Kremą uždengti maistine plėvele ir vėsinti šaldytuve bent dvi valandas.
5.
Blynų kepimui, sumaišyti kiaušinius, cukrų, miltus, pieną, druską.
6.
Špižinėje keptuvėje ištirpinti šaukštelį sviesto. Tešlą supilti į keptuves ir apie 20 min. kepti 200-220 laipsnių temperatūroje.
7.
Iškepusius blynus apipilti kremu. Uždėti šviežių uogų ir pabarstyti cukraus pudra.
8.
Nesaldžiam variantui paruošti, iškepusius blynus aptepti pesto padažu, uždėti buratą, braškes ir apipilti balzamiko acto padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital