Laksa su krevetėmis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Laksa su krevetėmis
Autorius apie receptą: Laksa yra aštri, pietryčių Azijoje populiari makaronų sriuba, kurios pagrindą sudaro ryžių arba kviečių makaronai, aštrus sultinys su kokosų pienu ir vištiena, krevetės Laksa yra aštri, pietryčių Azijoje populiari makaronų sriuba, kurios pagrindą sudaro ryžių arba kviečių makaronai, aštrus sultinys su kokosų pienu ir vištiena, krevetės arba žuvis. Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“.
(...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras sultinio
400 gramų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
200 gramų krevečių
200 gramų ramen makaronai (naudojome "Santa Maria")
8 vienetai pievagrybių
2 vienetai žaliųjų citrinų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai raudonosios kario pastos (naudojome "Santa Maria")
2 centimetrai imbiero (šviežio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį kokosų aliejaus
pagal skonį baziliko lapelių (šviežių)
pagal skonį kalendros (šviežios)
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį sezamo sėklų (juodųjų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išverdame makaronus ir juos atidedame.
2.
Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame krevetes, kepame kelias minutes.
3.
Į puodą ar keptuvę įtarkuojame česnaką ir apie 2 cm. imbiero šaknies, dedame pievagrybius ir kepiname viską dar kelias minutes.
4.
Į puodą ar keptuvę dedame raudonojo kario pastą. Kepiname viską dar minutę.
5.
Puodo ar keptuvės turinį užpilame sultiniu, leidžiame jam užvirti. Kai sultinys užverda, supilame kokosų pieną, įspaudžiame laimo sultis.
6.
Paragaujame ir pridedame druskos ir pipirų.
7.
Į dubenėlius dedame makaronų, užpilame juos paruošta sriuba.
8.
Patiekiame su šviežiu baziliku, kalendra, aitriosios paprikos griežinėliais ir sezamo sėklomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital