Dėmesio! konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite ČIA
Neriam į pavasarį!
Neriam į pavasarį!

Konkursas vyko iki: 2024 05 19

Atsiųsta receptų: 56

APIE KONKURSĄ
PRIZAI
TAISYKLĖS
NUGALĖTOJAI

Laikas keliauti į pavasarį. Kai saulė vis dažniau džiugina ir šildo, o virtuvėje sukiotis ilgai nebesinori, sunkesnius ir sušildančius patiekalus keičia salotos, gaivios sriubos, lengvi desertai ir kiti puikūs patiekalai. Šiam konkursui tiks viskas, ką mėgstate ir gaminate. Gaminkite tai, ką mėgstate, footgrafuokite ir siųskite receptą, galbūt jūsų patiekalas laimės puikų prizą. 

DĖMESIO! Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Skoniai, kurie sušildo"! Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius. 

Konkursas bus gausus prizais. Pirmos vietos laimėtojas gaus Ninja trintuvą. Su šiuo trintuvu pavyks išplakti gardžiausius vaisių ar daržovių kokteilius, riešutų kremus, užtepėles, smulkinti kitus ingredientus. Puiku tai, kad trinuvas turi 10 greičio rėžimų, tad galėsite pritaikyti greiti pagal poreikį ir norimą konsistenciją. Mažas greitis tiks net ir tešlai maišyti. Tad tai puikus pagalbininkas virtuvėje.

Antros vietos du laimėtojai gaus po keramikinį salotų dubenį, kuris nuostabiai papuoš stalą elegantišku dizainu. O paruoštas salotas galės pagardinti kampot pipirų ir druskos mišiniu. Druskos kristalai mažiau sūrūs, o pipirų mišinys padarytas iš visų rūšių Kampot pipirų (juodųjų, baltųjų, raudonųjų), ilgųjų pipirų ir kitų plantacijoje augančių prieskonių. Jis švelniai sūrus, turi citrusų aromato, todėl labai tinka žuvies patiekalams, vištienai, salotoms ir kitiems patiekalams.

Trečios vietos laimėtojai bus net penki. Jie mėgausis rinkiniais iš aštrios kriaušių mostardos, šis padažas idealus prie sūrių, užkandžių, skrebučių ar užkandėlių. Tradiciškai Italijoje patiekiamas su virta mėsa, paukštiena ar mėsos gaminiais. Taip pat gaus Barena medų,  kuris yra surenktas iš jūros levandos augalo žiedų, jo ragaujant juntamas saldumas, vėliau išsiskiria sūrūs ir balzaminiai akcentai, labai tinka skanauti su sūriais ar vytinta mėsa, glaistyti mėsą ar žuvį, tepti ant duonos ar įtraukti į konditerijos gaminius. Mėgausis ir sviestu su trumais, sodraus skonio ir aromato, puikiai tiks ne tik sumuštiniams ir užkandžiams, bet ir makaronams, mėsai pagardinti. Ir, žinoma, pankolių ir džiovintų pomidorų pesto. Švelnaus skonio, gaivus ir kvapnus, tinka gardinti ant grotelių keptoms daržovėms, skanauti su mėsos užkandžiais ir sūriais, taip pat su ančiuviais, tunu ar balta žuvimi, ėriena, kiauliena, antiena, pagardins ir makaronų patiekalus, skrebučius, bruschettas, picas.

Galingas Ninja trintuvas. Su šiuo trintuvu pavyks išplakti gardžiausius vaisių ar daržovių kokteilius, riešutų kremus, užtepėles, smulkinti kitus ingredientus. Puiku tai, kad trinuvas turi 10 greičio rėžimų, tad galėsite pritaikyti greiti pagal poreikį ir norimą konsistenciją. Mažas greitis tiks net ir tešlai maišyti. Tad tai puikus pagalbininkas virtuvėje.



Keramikinis salotų dubuo, kuris nuostabiai papuoš stalą elegantišku dizainu. Taip pat kampot pipirų ir druskos mišinys. Druskos kristalai mažiau sūrūs, o pipirų mišinys padarytas iš visų rūšių Kampot pipirų (juodųjų, baltųjų, raudonųjų), ilgųjų pipirų ir kitų plantacijoje augančių prieskonių. Jis švelniai sūrus, turi citrusų aromato, todėl labai tinka žuvies patiekalams, vištienai, salotoms ir kitiems patiekalams.



Kriaušių mostarda. Šis padažas idealus prie sūrių, užkandžių, skrebučių ar užkandėlių. Tradiciškai Italijoje patiekiamas su virta mėsa, paukštiena ar mėsos gaminiais. Barena medus, kuris yra surenktas iš jūros levandos augalo žiedų, jo ragaujant juntamas saldumas, vėliau išsiskiria sūrūs ir balzaminiai akcentai, labai tinka skanauti su sūriais ar vytinta mėsa, glaistyti mėsą ar žuvį, tepti ant duonos ar įtraukti į konditerijos gaminius. Sviestas su trumais - sodraus skonio ir aromato, puikiai tiks ne tik sumuštiniams ir užkandžiams, bet ir makaronams, mėsai pagardinti. Pankolių ir džiovintų pomidorų pestp - švelnaus skonio, gaivus ir kvapnus, tinka gardinti ant grotelių keptoms daržovėms, skanauti su mėsos užkandžiais ir sūriais, taip pat su ančiuviais, tunu ar balta žuvimi, ėriena, kiauliena, antiena, pagardins ir makaronų patiekalus, skrebučius, bruschettas, picas.

 

1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo 2024 m. kovo 18 d. iki 2024 m. gegužės 19 dienos imtinai, naudodami šią formą.

2. Redakcijos išrinktą pirmos vietos laimėtoją apdovanosime trintuvu, antros vietos du laimėtojai gaus salotų dubenį ir durskos su pipirais mišinį, o trečios vietos laimėtojai laimės kriaušių mostardos, Barena medaus, sviesto su trumais ir pankolių ir džiovintų pomidorų pesto rinkinius.

 3. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti patiekalų receptai.

4. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.

5. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.

6. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.

7. Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Neriam į pavasarį". Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius.  

8. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, net jeigu esate jų autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected].

9. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.

10. Konkurso nugalėtojai renkami LaMaistas.lt redakcijos, atsižvelgiant į šiuos aspektus - atitikimą konkurso temai bei sezonui; recepto originalumą, įdomumą ir aktualumą mūsų skaitytojams; vizualinį ir estetinį recepto patrauklumą; populiarumą tarp skaitytojų (matuojame recepto peržiūromis, kurios matomos tik svetainės administravimo sistemoje, jos nėra tas pats, kaip recepto įvertinimas žvaigždutėmis).

11. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal redakcijos balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.

12. Prizai į pinigus nėra keičiami.

Prasidėjus pavasariui, prasideda ir spalvingo, gardaus maisto sezonas ne tik namų, bet ir lauko virtuvėje! O  mus džiugina ne tik šilti orai, bet ir Jūsų atsiųsti gardūs patiekalai, todėl skumabe paskelbti nugalėtojus.


I vietos laimėtoja:
 

Oksana, atsiuntusi torto Pancho” receptą. Pamačius šį tortą būtų galima pagalvoti, kad šis iš desertinės, tačiau tokį galima pasiruošti ir namuose! Nustebs kiekvienas ne tik ragavęs, bet ir pamatęs!

 

II vietos nugalėtojai:

Rima, kuri atsiuntė jogurtinio deserto su uogomis receptą. Itin paprastai paruošiamas, o toks žavus ir skanus, kad atsispirti bus sunku visiems artimiesiems ar svečiams!

Justyna, atsiuntusi pistacijų torto su avietėmis receptą. Nuostabios išvaizdos tortukas, kuris sužavės visus ir ruošti jį norėsis per visas šventes!


III vietos nugalėtojai:

Laura, kuri atsiuntė kepenėlių torto receptą. Tortai gali būti ne tik saldūs, bet ir sūrūs, o šis ne tik labai skanus, bet ir išvaizdus!

Olga, atsiuntusi pikantiško jautienos šašlyko su svogūnais receptą. Vien pamačius nuotrauką norisi paragauti! Labai gardus ir sotus patiekalas puikiai tiks jaukiems pasisėdėjimams.

Ingrida, atsiuntusi karkos, troškintos aluje receptą. Puikus būdas paruošti nuostabų patiekalą, kurio norėsis vis dažniau.

Anželika, kuri atsiuntė sočios žuvienės su daržovėmis receptą. Paprastas, tačiau be galo skanus būdas pasiruošti gardžią, sočią sriubą!

Edita, atsiuntusi gaivaus morenginio aviečių vyniotinio receptą. Garantuojame, kad šis vyniotinis taps mėgstamiausių, o paruošti nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti.

 

Papildomus prizus laimėjo:

Laura, kuri atsiuntė keptų grynuolių varškėčių receptą.

Gintarė, atsiuntusi vištienos file su smidrais teriyaki padaže receptą. Vienas skaniausių būdų, kaip pasiruošti vištieną ir smidrų sezoną išnaudoti tinkamai!

Egidija, kuri atsiuntė purių varškėčių su mėtomis receptą. Gaiviems, gardiems pusryčiams ar pietums šie varškėtukai daugiau nei tiks!

Viktorija, atsiuntusi trupininio obuolių ir varškės pyrago receptą. Trupininiai pyragai visuomet bus gera mintis norintiems pasilepinti naminiais kepiniais. O šis nuostabus viskuo!

Ingrida S., kuri atsiuntė gardžių rabarbarų putėsių receptą. Patiks net tiems, kurie ne itin mėgsta rabarbarus! Be galo skanus ir žavus desertas.

Atsiųsta receptų: (56)
Rodyti daugiau
Kraunama...
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital