Žiedinio kopūsto ir rūkytos vištienos salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Žiedinio kopūsto ir rūkytos vištienos salotos
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Vienos skaniausių salotų! Šiek tiek pikantiškos, sočios, paprastos, paruošiamos super greitai, o tiks ir šventiniam stalui, ir tiesiog, kai norisi pasimėgauti puikiais Vienos skaniausių salotų! Šiek tiek pikantiškos, sočios, paprastos, paruošiamos super greitai, o tiks ir šventiniam stalui, ir tiesiog, kai norisi pasimėgauti puikiais skoniais be ilgo trypčiojimo virtuvėje. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelio)
600 gramų karštai rūkytų vištų ketvirčių (svoris dar su kaulais ir odelėmis)
1 vienetas poro
3 šaukštai majonezo (arba pagal skonį, gaivesnei versijai galima keisti jogurtu)
1 sauja saulėgrąžų (nebūtina, bet labai tinka)
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Įkaitinti sausą keptuvę, suberti saulėgrąžas ir pakepti apie 3 minutes vis pamaišant (iki pasklis malonus aromatas).
2.
Žiedinį kopūstą supjaustyti smulkiais žiedynais, porą - griežinėliais, svogūnų laiškus susmulkinti.
3.
Vištų ketvirčių mėsą nupjauti nuo kaulų, nuimti odeles. Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
4.
Į dubenį dėti žiedinį kopūstą, vištieną, porą, svogūno laiškus, lukštentas saulėgrąžas, dėti majonezo, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital