Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Autorius apie receptą: Vos 15-20 minučių, keli ingredientai ir fantastiški salotų laiveliai jau ant stalo. Ruoškite juos, kai norisi gaivaus ir lengvo pasirinkimo pietums, vakarienei ar jei dairotės Vos 15-20 minučių, keli ingredientai ir fantastiški salotų laiveliai jau ant stalo. Ruoškite juos, kai norisi gaivaus ir lengvo pasirinkimo pietums, vakarienei ar jei dairotės idėjų šventiniam stalui, jie tiks visoms progoms. Neįmantrūs ingredientai sukuria tobulą skonių derinį, kuriam sunku atsispirti! (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 gūžė salotų (naudojau sviestinę, bet tinka ir romaninė ar kita tvirtesnė)
1 skardinė konservuotų avinžirnių (naudojau BONDUELLE VAPEUR)
2 vienetai avokadų (vidutinio dydžio, prinokusių)
1 vienetas agurkų (trumpavaisio arba 0.5 ilgavaisio)
4 šaukštai konservuotų kukurūzų (naudojau BONDUELLE)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
2 šaukštai majonezo (kokybiško, tinka ir veganiškas arba graikiško jogurto)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių)
1 šaukštelis česnako miltelių (arba 1 išspaustos skiltelės česnako)
Papuošimui:
1 sauja petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadus supjaustyti riekelėmis arba kubeliais. Svogūną smulkiai sukapoti. Agurką supjaustyti kubeliais. Viską dėti į dubenį.
2.
Ten pat dėti nusunktus avinžirnius bei kukurūzus.
3.
Indelyje sumaišyti visus padažo ingredientus.
4.
Padažą dėti į dubenį su daržovėmis. Švelniais judesiais išmaišyti. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Dar kartą išmaišyti.
5.
Gūžinę salotą išskirstyti atskirais lapais (jei labai ploni, galite dėti po du). Ant jų paskirstyti avinžirnių salotas.
6.
Tiekti iškart. Patiekiant tinka pabarstyti maltais čili dribsniais bei smulkintomis petražolėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital