Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcjos
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Autorius apie receptą: Šie vafliai pavyksta minkštučiai ir aromatingi, todėl tikrai patiks tiek besilaikantiems augalinės mitybos, tiek visavalgiams. Tešla paruošiama itin paprastai, tad puikus Šie vafliai pavyksta minkštučiai ir aromatingi, todėl tikrai patiks tiek besilaikantiems augalinės mitybos, tiek visavalgiams. Tešla paruošiama itin paprastai, tad puikus pasirinkimas, kai pusryčių norisi greitai, tačiau nenuobodžiai. Mes juos patiekėme pagardinę mangais, veganiška jogurto alternatyva ir šlakeliu klevų sirupo, bet drąsiai naudokite ir kitus savo mėgiamus priedus. Šiuos vaflius tinka kepti ir čirvinių blynų keptuvėje. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
260 gramų kvietinių miltų (naudojome aukščiausios rūšies 550 C)
200 mililitrų augalinio avižų gėrimo (naudojome „Alpro“)
200 gramų augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“ mangų skonio graikiško stiliaus, bet tinka ir kitokių skonių)
50 gramų kokosų aliejaus
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai malto cinamono
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos (nebūtina, bet suteikia daugiau purumo ir traškumo)
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
pagal skonį augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“ mangų skonio graikiško stiliaus)
šiek tiek mango vaisiaus (arba banano griežinėlių)
šiek tiek klevų sirupo
šiek tiek kokoso drožlių
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, cinamoną, druską, kepimo miltelius bei sodą.
2.
Supilkite „Alpro“ augalinį avižų gėrimą, sukrėskite „Alpro“ augalinę alternatyvą jogurtui, supilkite ištirpiną kokosų aliejų ir gerai išmaišykite.
3.
Palikite tešlą pastovėti, kol vaflinė įkais. Pastovėjusi tešla turėtų būti šiek tiek skystesnės konsistencijos už riebia grietinę. Jei atrodo tirštesnė, įpilkite dar šiek tiek augalinio avižų gėrimo, o jei skystesnė - įdėkite dar truputį miltų.
4.
Vaflinei įkaitus, pilkite po samtelį tešlos ir kepkite vaflius, remdamiesi savo vaflinės instrukcijomis.
5.
Kad iškepti vafliai liktų šilti, galite juos laikyt iki 90°C įkaitintoje orkaitėje.
6.
Vaflius patiekite su „Alpro“ augaline alternatyva jogurtui ir griežinėliais pjaustytais mangais, bananais ar kitais mėgiamais priedais. Jei mėgstate, galite pabarstyti kokoso drožlėmis ir apšlakstyti klevų sirupu, pabarstyti cinamonu.
Patarimai:
Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 6-7 vaflius.
Šiuos vaflius tinka kepti ir čirvinių blynų keptuvėje.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital