Valentino vakarienės - 42 ypatingi, bet nesudėtingi receptai Valentino dienai pagardinti

2024-02-04
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Valentino vakarienės - 42 ypatingi, bet nesudėtingi receptai Valentino dienai pagardinti

Valentino diena - tai ypatinga proga nustebinti savo artimuosius. Šiame straipsnyje dalinamės įvairiais receptais, kurie padės jums paruošti nepakartojamą vakarienę. Receptų pasirinkimas tikrai platus - nuo krevečių ir vištienos patiekalų iki lašišos ir vegetariškų variantų.

Su šiais receptais sukursite tikrą restoraną namuose, o geriausia, kad juos tikrai nesudėtinga pagaminti ir yra pavyksta nepaprastai skaniai.
 

Tokie greiti receptai yra tikras išsigelbėjimas, kai norisi ilgai neužsibūti virtuvėje, bet puikia vakariene ar pietumis nustebinti šeimyną. Pavyksta sočiai, gardžiai, atrodo labai žaviai. Vištiena vadinasi įkvėpta picos, nes ingredientai būdingi picai - itališkos žolelės, pomidorai, saliamis ir sūris. Tokiam deriniui sunku atsispirti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Krevetės grietinėlės padaže visada tampa garbinamu pietų arba vakarienės patiekalu. Na, nebent atsiranda nemėgstančių krevečių. Kitu atveju sunku pasakyti “ne“ lėkštei garuojančių makaronų su dailiomis, rausvomis krevetėmis ir kvapniu česnakiniu padažu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Ši vištiena tiesiog fantastiška. Tokia skani, kad sūrį nuo kraštų tiesiog norisi graibstyti pirštais! Jei mėgstate vištieną ir sūris bei majonezas jūsų negąsdina, labai labai stipriai rekomenduoju. Super paprasta pagaminti, vos keli ingredientai, o nuostabiai tinka ir ypatingesniems pietums,  ir šventiniam stalui.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis krevečių patiekalas yra tobulas - paruošiamas vos per pusvalandį, o skonis nerealus. Kartais vasarą vietoje saulėje džiovintų pomidorų naudojame paprastus pasmulkintus pomidorus arba vyšninius perpus perpjautus pomidorus, tik juos beriame gaminimo pabaigoje drauge su krevetėmis, tik kad sušiltų. Beje, šis padažas taip pat puikiai tinka lašišai, vištienai ir net avinžirniams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Salotos visada puikiai tinka gardiems pietums ar puikiai vakarienei. O šios paruošiamos nesudėtingai, o pavyksta tokios sočios ir žavingos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Feel the beef

Šios traškios krevetės yra nerealios! Iš pirmo žvilgsnio galbūt padažo ingredientai pasirodys neįprasti, bet kaip maloniai nustebsite paragavę! Majonezo padažas turi švelnią, bet nedominuojančią saldumo natą, kurią atsveria citrinos rūgštelė ir pakelia padažą į kitą lygmenį. Tuo tarpu krevetės pavyksta traškios, švelnios. Na, paskanavus tikrai sunku sustoti. Šis gardumynas tiks, kai norisi palepinti artimuosius, paužkandžiauti prie filmo savaitgalio vakarą ar tiekti ant šventinio stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Jei ieškote minkštos, sultingos ir labai gardžios vištienos recepto, šis yra būtent toks. Įkvėptas indiškų skonio derinių, bet ingredientai visiškai paprastučiai, o koks nuostabus pavyksta skonis! Beje, šiuos iešmukus tinka kepti ir orkaitėje ant grotelių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Burgundiškas jautienos troškinys - tobulo aromato, sotus, gardus ir visoks koks puikus. Idealiai tinka su ryžiais, duonos riekele.

Receptą rasite čia.

Itin paprasta pasiruošti ir kaip skanu! Puikiai tinka greitiems ir sotiems pietums ar vakarienei. Šios salotos, nors vadinamomis itališkomis (angliškai pavadinimas skambėtų "Italian chopped salad"), iš tiesų kilusios iš JAV, kur receptas gimė susidūrus italų imigrantų ir vietinėms kultūroms. Visgi kokia kilmė bebūtų, paragaukite jų būtinai, nes skonis tobulas!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Jei mėgstate lazaniją ir vištieną, šis patiekalas jums tikrai patiks! Jame iš lazanijos recepto pasiskolintas švelnus pomidorų padažas ir rikotos bei kietojo sūrio sluoksnis. Ir tobulai pridėtas prie vištienos. Skoniui ir vaizdu tai tikrai stebuklas - be galo gardu, aromatinga, sotu, o paruošimas itin paprastas. Tai tikrai tobulas receptas, kai norite nustebinti nesugaišdami daug laiko virtuvėje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Nors lašišos gaminimo variantų yra daug, tačiau kreminiame padaže ji tiesiog nepakartojama. O ši su citrininiu sūrio padažu tiesiog visomis prasmėmis tobula, tad tikrai tiks šventiniams pietums ar ypatingai vakarienei, nors paruošiama labai paprastai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų

Ši nesudėtingai paruošiama vištiena - įkvėpta braziliškos virtuvės. Mėsa pavyksta sultinga ir sodraus skonio, o kokosinis padažas suteikia švelnumo natą ir puikiai dera su lengvu aštrumu, kurį galite koreguoti pagal savo skonį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie lašišos kepsniai yra tiesiog restoranas namuose, ne kitaip. Jų skonis švelnus, tačiau tuo pačiu ir rafinuotas, o paruošimas super paprastas. Patiekus bus šventė ir akims, ir skonio receptoriams. Vietoje lašišos taip pat tinka ir upėtakis, tik kepkite trumpiau, nes jis plonesnis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Tokie puikūs, sotūs, gardūs, tinkami šventiniam stalui. Tinka gardžiuotis su bulvių koše, bulvėmis ar kitais garnyrais.

Receptą rasite čia.

Šis indiško tipo karis yra mano absoliutus mūsų numylėtinis, kiekvieną šaltą sezoną gaminamas bent keletą kartų ir visada visada sulaukiantis beprotiškai daug liaupsių. Paragavę suprasite, kodėl. Beje, šis receptas sukurtas garsios kulinarinių knygų autorės Melisos Clark, tad net neabejokite, kad jis tobulas!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų

Vos keli nekomplikuoti ingredientai, greitas paruošimas, o koks skonis ir vaizdas! Nuostabiai tinka draugų susibūrimui, kai norisi palepinti artimuosius ar tiekti ant šventinio stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ieškote tobulai kremiško lašišos recepto, turite vos pusvalandį ir nenorite kaisti orkaitės? Tada ši lašiša yra būtent tai. Fantastiško kremiškumo, švelnaus suderinto skonio ir tiesiog sunkiai atsivalgoma. Padažą norisi išlaižyti iki paskutinio lašelio, o receptą išsisaugoti ir gaminti dar ne kartą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Iškepti skanų ir sultinga steiką visiškai nesudėtinga. Tiesiog vadovaukitės šiame video recepte pateiktais patarimais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikaus subalansuoto skonio, nesunkiai paruošiamas patiekalas, o pelėsinis sūris labai dera su malonia obuolių rūgštele. Puikiai tiks tiekti ir ant šventinio stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų

Karšti tortilijų suktinukai niekada nenuvilia, o šie - pažadu, sužavės kiekvieną šeimos narį ar draugus savo puikiai subalansuotu skoniu bei tekstūra! Labai skanūs, pikantiški, sotūs ir sunkiai atsivalgomi, tad ruošti norėsis vis dažniau. Žinoma, jei norisi, galima gaminti ir su mėsos įdaru ar kitais mėgstamais priedais, tačiau varškės ir špinatų bei sūrio įdaras yra skoniu sunkiai nurungiamas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie kepsniai pavyksta beprotiškai skanūs! Super traškūs, o agurkėlių ir sūrio viršus duoda kremiškumo bei lengvo pikantiškumo. Kepsnelius skanu valgyti ne tik šiltus, bet ir jau atvėsusius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Gardus padažas ir puikiai subalansuoto skonio salotos sudaro dar gardesnį junginį! O pelėsinis sūris kiekvienam kąsneliui suteiks tobulą skonio natą. Puikiai tiks tiekti ant šventinio stalo ar pasilepinti ypatingomis dienomis pietums ar vakarienei.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Azijos skonių įkvėptas padažas, sultinga mėsytė, daržovės, o paruošti užtruksite vos kelias minutes. Vienas tų genialiai paprastų ir beprotiškai skanių receptų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Feel the beef

Greita vakarienė po darbo, savaitgalio pietūs ar romantiška idėja ypatingai progai - šis patiekalas tiks kiekvienai progai. O geriausia, kad ne tik be galo skanu, bet vištiena iškepa super sultinga, padažas pagardina kiekvieną kąsnelį, paprikos ir ananasas tobulai dera, paruošimas neužtruks, o vėliau ir kepimo formos ilgai plauti nereikės, nes kepsniai ruošiami folijos kišenėlėse. Labai patogu, paprasta, o gardu tai neapsakomai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Puiki idėja vakarienei be mėsos (tiks ir vegetarams, nes nenaudojami kiaušiniai). Makaronai iškepa su minkštu, sultingu ir kvapniu įdaru. Rekomenduoju išbandyti. Pagal šį receptą paruošite 2 vidutinio dydžio porcijas, todėl, jei valgys gausesnė ar labai išalkusi kompanija, ingredientų kiekius reikėtų didinti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Taip paruošta vištiena yra nereali - minkštutė, sultinga, norisi ją suvalgyti iki paskutinio trupinėlio. Kitaip būti ir negalėtų, nes šis patiekalas yra daugumos italų restoranų Amerikoje pasididžiavimas, žinomas "Chicken Parmigiana" vardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Labai paprastas patiekalas, kuris nereikalauja įmantrių sugebėjimų, o visą darbą atlieka orkaitė. Beje, daržoves galite rinktis kokias tik norite ir mėgstate, labai tiktų brokoliai ir kitos daržovės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ši Prancūzijos virtuvės skonių įkvėpta vištiena yra TOBULA. Lengvas karamelizuotų svogūnų salstelėjimas, sultinga mėsytė ir tįstantis sūris - atrodo, tarsi ingredientai paprastučiai, bet jie susilieja į be krašto gerą skonio harmoniją.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų

Šį aromatingą patiekalą pagaminsite vos per 20 minučių! CAJUN - tai iš Luizianos (JAV) atkeliavęs ir visame pasaulyje išpopuliarėjęs prieskonių mišinys, kuris akimirksniu mėsai, paukštienai ir jūros gėrybėms suteikia nepaprastai gardaus, lengvai aitraus paprikų bei česnakų aromato.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Šie takai tokie nerealūs, kad paragavus norėsis ruošti vis dažniau, o ir puikiai tinka tiek vakarienei, tiek prie užkandžių stalo žiūrint filmus, serialus ar mėgstamas rungtynes su draugais!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Penkiolika minučių pasiruošimo ir truputis kantrybės, kol iškeps! Vietoje lašišos galima kepti ir kitą žuvį - menkę, pangasiją ar kitą mėgstama. Švelnusis kreminis grietinėlės padažas tobulai dera prie žuvies. Tiekiame su ryžiais. Nesudėtinga idėja greitai ir romantiškai Valentino dienos vakarienei.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Puikus receptas kinų virtuvės gerbėjams, pagal kurį nuostabų patiekalą galima paruošti neiškėlus kojos iš namų. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.

Receptą rasite čia.

Be galo gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą. Beje, šis receptas tinka ir vištienai - naudokite krūtinėles ir jas perpjaukite išilgai pusiau, kad kepsniukai būtų plonesni.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Šios tobulo skonio Cezario salotos puikiai tiks ir šventiškiems pietums, ir kai norisi įdomesnės vakarienės. Gaivios, nuostabiai gardžios, žavingai atrodančios, o paruošiamos vos per 20-30 minučių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Dar vienas tobulas skonių derinys, kuriam bus sunku atsispirti ir norėsis kepti vis dažniau. Tai patiekalas, kuris sužavės kiekvieną artimąjį ir nepaliks abejingų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tailando kariai mums yra vienas tų genialių patiekalų, kuriuos gaminame norėdami išskirtinai skaniai, bet be valandų virtuvėje. Ir jais itin paprasta improvizuoti - raudonojo kario prieskonius pakeisite į kitos spalvos kario, vienas daržoves pakeisite kitomis, vietoje krevečių panaudosite vištieną ar lašišą arba avinžirnius ir, regis, tas pats patiekalas sužibės kita spalva.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Sotūs ir aromatingi pietūs? Romantiška vakarienė? Šventinis patiekalas? Jei į kažkurį klausimą palinkčiojote, tai šis receptas kaip tik jums. Gaminant kvapas pasklinda po visus namus, taip ir norisi greičiau ragauti. Sotu, labai skanu ir iš paprastų ingredientų.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Itin greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas, kurio skonių derinys įkvėptas legendinių vištienos suktinukų. Vištiena pavyksta minkštutė, tokia kremiška, soti - puikiai tiks tiek savaitgalio, tiek šventiniams pietums ar vakarienei. O ingredientai ir gaminimas - itin paprastučiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Maistinga, soti, sveikesnė vakarienės idėja, kuri nuostabiai tinka, kai norisi pasilepinti ir palepinti artimuosius. Tinka net ir šventėms, romantiškoms vakarienėms ar įsidėti į pietų dėžutę. Paprasta paruošti, ilgai sukinėtis virtuvėje nereikia, o iškepa puikaus aromato ir skonio.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

O kaip skanu! Tokie žodžiai nori nenori išsprūsta po pirmojo kąsnelio. O geriausia, kad ne tik gardu, bet ir labai paprasta paruošti - tereikia viską sudėti į kepimo formą, o orkaitė atliks didžiausią darbą. Lengviau tikrai nebūna.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Retas atsisakys lėkštės makaronų su puikiu padažu... Šį kartą prie makaronų priderintas kreminis, skanus, gardus rausvas padažiukas su krevetėmis. Išbandykite, tikrai nesigailėsite.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Apie šios vištienos gaminimą reikėtų pagalvoti iš anksto, nes tobula būtų pamarinuoti per naktį (ar bent 3 valandas). Būtent jogurtinis marinatas suteikia ypatingą skonį. Tobula kreminė tekstūra, švelnus indiškas skonis ir sviestinė vištiena.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Italijos virtuvės patiekalai puikiai tinka romantiškai vakarienei. Tradicinis itališkos lazanijos receptas, kuris nudžiugins net tuos, kurie retai sukasi virtuvėje, nes nes receptas labai detalus. Lazanijos paruošimas užtruks, tačiau rezultatas išties puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Ypatingai skanus, kremiškas ir labai lengvai pagaminamas daržovių karis su vištiena. Jeigu norite vegetariško varianto, mėsą galite pakeisti avinžirniais ar lengvai apkepintais tofu gabalėliais.

Receptą rasite čia.

Šios salotos yra nerealios! Mums - pačios pačiausios. Sodrios skonių, gaivios, tačiau tuo pačiu sočios, žavingai atrodančios. Jei norite, vietoje krevečių galite rinktis ir vištieną.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Puikiems pietums ar vakarienei puikiai tiks orkaitėje kepta vištiena. Ilgai virtuvėje sukiotis nereikės - tik užmarinuoti vištieną, o tuomet darbą atliks orkaitė. Vištiena tiekiama su padažu, kurį labai nesudėtingai ir greitai paruošite. Nors ingredientų daug, bet jie nėra įmantrūs ir beveik visi tikrai randami namų spintelėse.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Pagaminti reikia skirti kiek daugiau laiko, bet rezultatas tikrai to vertas. Ilgai žemoje temperatūroje kepamų šonkauliukų mėsa iškepa labai minkšta - tiesiog byra nuo kaulų vos palietus šakute, rezultatas šiek tiek primena plėšytą kiaulieną. O jei dar nepatingėsite ir pagaminsite naminį barbekiu padažą, kuriuo aptepsite šonkaulius - tai tikrai bus vienas skaniausių kada nors ragautų patiekalų.

Receptą rasite čia.

Visi padažo skoniai susilieja į tokią darnią visumą, kad norisi jį tiesiog kabinti šaukštu. Beje, tokiame padaže galite ruošti ne tik vištieną - jis puikiai tinka kiaulienos pjausniams, lašišai ir net krevetėms.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Idealus pasirinkimas šventėms, romantiškai vakarienei ar tiesiog, kai norisi palepinti artimuosius. Jei mėgstate kiek aštriau, šis patiekalas maloniai pradžiugins jūsų skonių receptorius, o jei aštresnių skonių nemėgstate, tuomet sriracha padažo kiekį mažinkite arba visai nedėkite. Lašišą galima keisti ir uptėtakiu, bus lygiai taip pat gardu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Šie vištienos krūtinėlės kepsneliai dėl šoninės bei sūrio iškepa tobulai sultingi, atrodo labai šventiškai, o paruošti užtruksite vos 15-20 minčių. Tada pusvalandis orkaitėje ir nuostabi vakarienė garuos ant stalo. Kepsnelius pasiruošti galite ir iš vakaro - susuktus sudėkite į indelį, uždenkite dangteliu arba maistnė plėvele ir laikykite šaldytuve. Likus pusvalandžiui iki gaminimo išimkite iš šaldytuvo, kad sušiltų, o tada kepkite pagal nurodymus recepte. Suktinukų viršaus galima niekuo papildomai netepti, o įdarui rinktis bet kokį mėgstamą sūrį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Jei mėgstate midijas, šį patiekalą išbandyti rekomenduojama. Patiks net tiems, kurie dar jų ir niekada neragavę. Labai svarbu atsirinkti šviežias midijas - jos turi būti pilnai užsidariusios.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Vakarienė per 20 minučių! Jeigu nemėgstate tirštų padažų, tuomet į padažą nedėkite krakmolo. Mes mėgstame lipnius, tirštus padažus su krevetėmis, dėl to naudojame kukurūzų krakmolą padažui sutirštinti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Liucija

Greiti ir skanūs šventiniai pietūs ar vakarienė orkaitėje! Nereikės suktis prie viryklės, o dar puikus kreminis grietinėlės padažas... Tiekite su ryžiais, bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis ir mylimieji bus sužavėti. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

 

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital