Cajun krevetės su ryžiais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Cajun krevetės su ryžiais
Autorius apie receptą: Šį aromatingą patiekalą pagaminsite vos per 20 minučių! CAJUN - tai iš Luizianos (JAV) atkeliavęs ir visame pasaulyje išpopuliarėjęs prieskonių mišinys, kuris Šį aromatingą patiekalą pagaminsite vos per 20 minučių! CAJUN - tai iš Luizianos (JAV) atkeliavęs ir visame pasaulyje išpopuliarėjęs prieskonių mišinys, kuris akimirksniu mėsai, paukštienai ir jūros gėrybėms suteikia nepaprastai gardaus, lengvai aitraus paprikų bei česnakų aromato. Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vištienos sultinio
300 gramų tigrinės krevetės
250 mililitrų laukinių ir plikytų ryžių mišinio
4 šaukštai sviesto
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria Cajun prieskonių mišinį)
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje išlydome 2 v.š. sviesto. Įtarkuojame vieną skiltelę česnako ir kepiname minutę. Suberiame krevetes, kepiname kelias minutes. Tuomet beriame prieskonių mišinio, druskos ir pipirų. Maišydami kepiname dar minutę. Keptas krevetes atidedame.
2.
Keptuvėje išlydome 2 v.š. sviesto. Įtarkuojame vieną skiltelę česnako, beriame 1/2 a.š. CAJUN prieskonių mišinio, suberiame ryžius ir maišydami kepiname kelias minutes. Tuomet supilame sultinį, sumažiname ugnį, kad vos burbuliuotų, uždengiame keptuvę ir troškiname 15 minučių.
3.
Ant išsitroškinusių ryžių beriame krevetes, uždengiame dagtį ir pakaitiname viską dar kelias minutes.
4.
Patiekiant pabarstome smulkintomis šviežiomis petražolėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital