Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje su ananasais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje su ananasais
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje su ananasais
Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje su ananasais
Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje su ananasais
Autorius apie receptą: Greita vakarienė po darbo, savaitgalio pietūs ar romantiška idėja ypatingai progai - šis patiekalas tiks kiekvienai progai. O geriausia, kad ne tik be galo skanu, bet vištiena Greita vakarienė po darbo, savaitgalio pietūs ar romantiška idėja ypatingai progai - šis patiekalas tiks kiekvienai progai. O geriausia, kad ne tik be galo skanu, bet vištiena iškepa super sultinga, padažas pagardina kiekvieną kąsnelį, paprikos ir ananasas tobulai dera, paruošimas neužtruks, o vėliau ir kepimo formos ilgai plauti nereikės, nes kepsniai ruošiami folijos kišenėlėse. Labai patogu, paprasta, o gardu tai neapsakomai. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos krūtinėlės
300 gramų ananasų (šviežių arba konservuotų)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas geltonosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
120 gramų barbekiu padažo (arba saldžiarūgščio ar kitokio mėgiamo pomidorų padažo)
1 vienetas aitriosios paprikos (arba pagal skonį, nebūtina)
3 skiltelės česnako (arba šaukštelio česnako miltelių)
1 saujelė kalendros (arba petražolių)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių temperatūros.
2.
Pasiruoškite keturis folijos lapus (maždaug 30 × 30 cm).
3.
Ananasą supjaustykite nedideliais vieno kąsnio kubeliais. Saldžias paprikas susmulkinkite kvadratėliais.
4.
Į kiekvieno folijos gabalo vidurį sudėliokite ananaso ir paprikų gabalėlius. Tuomet uždėkite vištienos krūtinėles ir pabarstykite druska, pipirais.
5.
Padažui aitriąją papriką, kalendrą ir česnaką smulkiai sukapokite.
6.
Į dubenį dėkite barbekiu padažą, pilkite alyvuogių aliejų, sudėkite aitriąją papriką, česnaką, kalendrą, pilkite citrinos sultis, suberkite raudonėlį, rūkytos paprikos miltelius.
7.
Paruoštą padažą paskirstykite ant kiekvieno vištienos gabalėlio.
8.
Užlenkite folijos kraštus į viršų, kad sandariai uždarytumėte "kišenėlę".
9.
Kepkite apie 30 - 40 min priklausomai nuo krūtinėlių storio. Kai vištiena iškeps, atsargiai atidarykite folijos "kišenėles" ir kepkite dar apie 5 minutes, kad vištiena kiek paskrustų.
10.
Patiekdami galite pabarstyti kalendros lapeliais ar kitais mėgiamais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital