Tobulas šokoladinis braunis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šokoladinis braunis brownie
Autorius apie receptą: Tai yra pats skaniausias braunis, kokį tik esu kepusi. Taip, jis kaloringas ir saldus, bet būtent toks tikras braunis ir turi būti. Naudojau 30x20 centimetrų formą. Tai yra pats skaniausias braunis, kokį tik esu kepusi. Taip, jis kaloringas ir saldus, bet būtent toks tikras braunis ir turi būti. Naudojau 30x20 centimetrų formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
150 gramų miltų
150 gramų juodojo šokolado (kokybiško)
125 gramai sviesto
2 šaukštai kakavos
šiek tiek vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šokoladą sukapojame ir pašildome su sviestu garų vonelėje iki vientisos masės. Paliekame atvėsti.
2.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol cukrus ištirps, tada supilame šokoladą su sviestu, suberiame miltus su kakava, vanilę ir lengvai išmaišome.
3.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, supilame tešlą, išlyginame ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 20-25 minutes. Labai svarbu pyrago neperkepti, viršus turi būti traškus, o vidus - drėgnas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
L
2018-10-30 16:02
Ar šis braunis sausas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis