Tobula vištiena su mocarela sūriu

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Vištiena su mocarela sūriu
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Vištiena su mocarela sūriu
Vištiena su mocarela sūriu
Autorius apie receptą: Ši vištiena tiesiog fantastiška. Tokia skani, kad sūrį nuo kraštų tiesiog graibsčiau pirštais. Jei mėgstate vištieną ir sūris bei majonezas jūsų negąsdina, labai labai Ši vištiena tiesiog fantastiška. Tokia skani, kad sūrį nuo kraštų tiesiog graibsčiau pirštais. Jei mėgstate vištieną ir sūris bei majonezas jūsų negąsdina, labai labai stipriai rekomenduoju. Super paprasta pagaminti, vos keli ingredientai, o tiks ir savaitgalio pietums, ir šventiniam stalui. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos krūtinėlės
250 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
200 gramų majonezo
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
3 skiltelės česnako
2 šaukšteliai česnako miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles pabarstyti česnako milteliais, pipirais ir druska iš abiejų pusių, įtrinti. Druskos neadauginkite, nes sūrumo priduos sūriai.
2.
Į dubenį berti mocarelos sūrį, kietąjį sūrį, įspausti česnako, pagardinti pipirais, dėti majonezą ir gerai išmaišyti.
3.
Į kepimimo formą dėti vištienos gabaliukus vieną šalia kito. Kiekvieną gabaliuką tolygiai ir gausiai apdėlioti paruošta sūrio mase.
4.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 45 minutes arba iki vištiena iškeps ir sūris šiek tiek apskrus.
5.
Patiekiant galima pabarstyti žalumynais, pvz. petražolėmis ar čiobreliais.
Patarimai:
Tikslus kepimo laikas labai priklausys nuo krūtinėlių dydžio. Mažos krūtinėlės iškepa per 22-25 minutes, o didelėms gali prireikti ir daugiau laiko. Jeigu turite mėsos termometrą, pamatuokite kepsniukų vidurio temperatūrą - ji bus iškepę, kai temperatūra sieks 74 laipsnius.
AUTORIUS: Laurinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2023-10-05 13:36
Toooobulo skonio patiekalas! Skalsus, bet progoms galima :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital