Skanūs miltiniai blynai

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 685)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 685)
Skanūs miltiniai blynai
Redakcijos nuomonė: Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą. Bet prieš eksperimentus būtinai paragaukite blynelių, iškeptų pagal originalų receptą, nes jie tikrai labai geri ir net mus pačius, dažniausiai purių blynų mylėtojus, nustebino, kokie jie skanūs. O tarp vaikų šie skanuoliai turi išvis neįtikėtina pasisekimą.

Beje, cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Mums paprastai pakanka ir 1-2 šaukštų cukraus, ypač jeigu valgome su saldesne uogiene. Bet jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir visus 3 šaukštus, kaip kad nurodyta recepto autoriaus.

Iš recepte nurodyto kiekio mums paprastai gaunasi 18-20 blynelių, kurių užtenka 2 alkaniems arba 3 mažiau alkaniems valgytojams.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno (arba vanduo)
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius įmušti į indą, išplakti, supilti pieną, išplakti.
2.
Suberti miltus, cukrų, žiupsnį druskos ir vėl gerai išplakti. Galima elektriniu plaktuvu, bus greičiau. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti.
3.
Keptuvėje gerai įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant mažos arba vidutinės ugnies, apversti, kai viršutinėje pusėje atsiras burbuliukų.
4.
Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų. Pagardinimui galima valgyti su uogiene arba pienu.
AUTORIUS: Arnas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (129)
Ausra
2022-06-24 20:32
Nesamone ATSAKYTI
Austėja
2022-06-12 15:08
Blynai išėjo labai skanūs, dėl skonio galima prisidėti vaisių ar cinamono. Receptas labai lengvas, greitas ir skanus. ATSAKYTI
Gabrielius
2022-04-25 17:38
Skaniausias blynų receptas ATSAKYTI
Viktorija
2022-04-20 12:05
Labai lengvas receptas. Ir blynai tikrai skanus gaunasi ATSAKYTI
Arnas
2022-04-19 11:10
Šitie blynai patys geriausi! ATSAKYTI
Kotryna
2022-03-10 15:43
Labai skanu ATSAKYTI
Aušrinė
2021-11-28 13:18
Ne patys skaniausi blynai, nors tešla ir gera, bet kažkoki biškį beskoniai ir.. kažko trūksta. Grynai saldus omletas va. Bet pasisotinau neblogai. Valgiau juos su namine serbentų uogiene. Pati skaniausia. ATSAKYTI
Perkūnas
2022-02-03 13:10
jei beskoniai, tai dasidėkite cinamono ar cukraus ar vaisių į tešlą :) ne raketų mokslas ATSAKYTI
Perkūnas
2022-02-03 13:10
jei beskoniai, tai dasidėkite cinamono ar cukraus ar vaisių į tešlą :) ne raketų mokslas ATSAKYTI
Neringa
2021-09-04 21:12
Kodėl kaip apverti juos ant kitos pusės kepti pasidaro kaip dubėnėlis? ATSAKYTI
K
2021-11-03 15:19
Per daug miltų :) ATSAKYTI
Tomik
2022-01-11 19:20
Miltų ne per daug… Kažkur kitur bėda. Man taip pat susiraitė, bet skonis tikrai geras. ATSAKYTI
Agnė
2022-02-12 21:46
Kaip apverti reikia kraštus palaikyti prispaudus prie keptuvės. Na man asmeniškai pavyksta ir gaunasi gražūs:) Bei skanūs ATSAKYTI
danielius
2021-08-20 18:02
deam, geri blynai ATSAKYTI
DĖMESIO
2021-06-08 14:04
skanu bet mamos blynai skanesni. ir taip sakant ,, NE TAU MARTYNAI MĖLYNAS DANGUS" ATSAKYTI
Saulė
2021-03-24 12:34
Skanūs blynai, mėgstu dar papjaustyti banano ir patepti nutella. Cukraus matomai matmenys sumaišyti, dedu 3 arbatinius (ne kupinus, nubrauktus) ir tikrai užtenka. Mano vaikystės blynai, smagu prisiminti :) Paprasta pasidaryti, ir greitai gaunasi. ATSAKYTI
Miglė
2021-03-21 15:27
Paprasta, greita, skanu. Tik pritariu jau anksčiau rašiūsiems, kad cukraus tikrai tiek nereikia. Aš idėjau 1 šaukštą ir man pats tas. ATSAKYTI
antanas
2021-01-27 17:35
Blynai kaip blynai ATSAKYTI
Aušrinė
2020-12-13 19:45
Smagu kad šį recepta naudoja ir vaikai. Ir be to man beveik vienuolika! ATSAKYTI
Aušrinė
2020-12-13 19:44
Manu kitiems neišėjo nes jie naudojo vandenį :( ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital