Skanūs miltiniai blynai

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 263)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 263)
Skanūs miltiniai blynai
Redakcijos nuomonė: Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą. Bet prieš eksperimentus būtinai paragaukite blynelių, iškeptų pagal originalų receptą, nes jie tikrai labai geri ir net mus pačius, dažniausiai purių blynų mylėtojus, nustebino, kokie jie skanūs. O tarp vaikų šie skanuoliai turi išvis neįtikėtina pasisekimą.

Beje, cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Mums paprastai pakanka ir 1-2 šaukštų cukraus, ypač jeigu valgome su saldesne uogiene. Bet jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir visus 3 šaukštus, kaip kad nurodyta recepto autoriaus.

Iš recepte nurodyto kiekio mums paprastai gaunasi 18-20 blynelių, kurių užtenka 2 alkaniems arba 3 mažiau alkaniems valgytojams.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno (arba vanduo)
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius įmušti į indą, išplakti, supilti pieną, išplakti.
2.
Suberti miltus, cukrų, žiupsnį druskos ir vėl gerai išplakti. Galima elektriniu plaktuvu, bus greičiau. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti.
3.
Keptuvėje gerai įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant mažos arba vidutinės ugnies, apversti, kai viršutinėje pusėje atsiras burbuliukų.
4.
Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų. Pagardinimui galima valgyti su uogiene arba pienu.
AUTORIUS: Arnas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (45)
Gabija
2018-05-26 20:33
Blynų kraštai užsirietė, bet gavosi labai skanūs!!! ATSAKYTI
Urtė
2018-05-13 18:06
Labai, labai skanus blynai ATSAKYTI
Troliukas
2018-05-13 10:57
Puikus blynai nors 10 m. Vistiek gaminu
:D ❤️ ATSAKYTI
KAMILE
2018-04-30 20:09
O AR GALI BUTI BE PIENO
ATSAKYTI
Indrė
2018-05-02 08:51
Recepte nurodyta, kad pieną galima vandeniu pakeisti :) ATSAKYTI
Lukrecija
2018-04-15 18:36
Nuostabu! Vaikučiams iškepiau ryte ir sakė, kad labai patiko.. Na ir pati paragavau :) Skonis nuostabus. ATSAKYTI
Romas
2017-11-27 18:14
Kepiau blynus gavosi omletas :D ATSAKYTI
Vida
2017-11-29 12:43
Nežinau, kaip galėjo taip nutikti :) Gal miltus užmiršote? :) ATSAKYTI
trolis
2017-11-04 21:14
Geras receptas
ATSAKYTI
Povilas
2017-10-26 14:39
Nuostabūs blynai! ATSAKYTI
Ugne
2017-09-13 09:39
Tobuli blynai ATSAKYTI
Soraja
2017-08-20 14:39
Labai skanu, padariau pusryciams, buvo tobula ATSAKYTI
Lina
2017-07-14 09:50
O galima pagal šį receptą kepti didelius blynus? ATSAKYTI
Evelina
2017-07-14 17:49
Galite pabandyti, tik tešlą reikėtų jiems daryti skystesnę ir ją užmaišę palikite pusvalandukui pabrinkti (po to atskieskite, jeigu per daug sutirštės). Iš pabrinkusios tešlos dideli blynai pavyksta plonesni ir tvirtesni :) ATSAKYTI
Soraja
2017-08-20 14:40
Tikrai galima :) ATSAKYTI
Irma
2017-06-28 13:04
Nežinau, ar darau kažką blogai, bet man jie apvertus užsiriečia ir atrodo kaip dubenėliai :D ATSAKYTI
Reda
2017-06-28 22:04
Man irgi, bet po to sudėjus į lėkštę atsitiesia daugmaž ir be galo skanūs būna :) ATSAKYTI
Raimundas
2017-10-23 18:20
Man irgi uzsiriecia ir vidurys isdega, o krastai lieka neiskepe.. skonis gal ir neblogas, bet nera isskirtinis. ATSAKYTI
Dee
2017-05-17 12:31
Mano favoritai!! Aciu uz recepta!:) ATSAKYTI
rigonda
2017-04-13 13:04
ziauriai skanus blynai gaunasi
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis