Skanūs miltiniai blynai

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 514)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 514)
Skanūs miltiniai blynai
Redakcijos nuomonė: Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą. Bet prieš eksperimentus būtinai paragaukite blynelių, iškeptų pagal originalų receptą, nes jie tikrai labai geri ir net mus pačius, dažniausiai purių blynų mylėtojus, nustebino, kokie jie skanūs. O tarp vaikų šie skanuoliai turi išvis neįtikėtina pasisekimą.

Beje, cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Mums paprastai pakanka ir 1-2 šaukštų cukraus, ypač jeigu valgome su saldesne uogiene. Bet jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir visus 3 šaukštus, kaip kad nurodyta recepto autoriaus.

Iš recepte nurodyto kiekio mums paprastai gaunasi 18-20 blynelių, kurių užtenka 2 alkaniems arba 3 mažiau alkaniems valgytojams.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno (arba vanduo)
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius įmušti į indą, išplakti, supilti pieną, išplakti.
2.
Suberti miltus, cukrų, žiupsnį druskos ir vėl gerai išplakti. Galima elektriniu plaktuvu, bus greičiau. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti.
3.
Keptuvėje gerai įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant mažos arba vidutinės ugnies, apversti, kai viršutinėje pusėje atsiras burbuliukų.
4.
Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų. Pagardinimui galima valgyti su uogiene arba pienu.
AUTORIUS: Arnas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (101)
Aš+
2020-07-27 23:07
Cukraus tai nenormalus kiekis. Turbūt kalba eina apie 3 arbatinius šaukštelius. Į trigubą kiekį dėjau pusantro šaukšto cukraus ir buvo pats tas... ATSAKYTI
vikute ponia
2020-07-25 19:17
super blynai antrą kartą kepiaus ATSAKYTI
Airidas
2020-07-14 10:39
Iš tiesų labai skanūs blyneliai. Man patiko. ATSAKYTI
Justė
2020-07-10 11:42
Idėjau rabarbaru labai skanu ATSAKYTI
Anonimas
2020-07-09 23:48
Galima kepti be kiaušinių gal? Tik iš miltų ir vandens, o cukrų pakeisti saldiklių, kad sveikiau būtu. Ačiū ATSAKYTI
Aistė
2020-07-10 09:56
Iš esmės galima, bet jie tikrai bus kitokie nei šie blyneliai. Jei ruošite iš miltų ir vandens, įpilkite bent truputį aliejaus :) ATSAKYTI
Airidas
2020-07-14 10:42
Vietoj paprasto cukraus naudok rudąjį ir bus sveikiau net už saldiklį. ATSAKYTI
Vaikas
2020-06-30 20:20
Patys skaniausi pasaulio blynai 10 iš 10 ATSAKYTI
Ponia
2020-06-16 20:22
Skanūs, tik man gaunasi ne apvalūs, o kažkokios keistos formos... ATSAKYTI
Agnė
2020-06-17 09:30
Priežastys gali būti dvi: arba keptuvėje bėda (gal ne visiškai lygi), arba reikia geriau tešlą išmaišyti, gal ne visai vientisos konsistencijos ir dėl to liejami blyneliai keistos formos pavyksta? :) ATSAKYTI
Karolina drimeikyte
2020-06-14 21:24
Fainai isejo, net jeigu man tik 8 metai as padariau :) ATSAKYTI
Meda
2020-04-30 11:20
Tikrai labai skanus blynai!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATSAKYTI
Dominykas
2020-04-06 13:08
patys skaniausi blynai ATSAKYTI
Miglė
2020-03-28 10:08
Labai skanus blyneliai ATSAKYTI
Laima
2020-03-15 12:30
Skanus nesiginčinu, bet tikrai labai skysti, reiktu gal daugiau miltu ATSAKYTI
Julija
2020-03-01 05:56
O nieko nepasikeis jeigu įdėsiu kefyro vietoj pieno? ATSAKYTI
Agnė
2020-03-02 09:02
Bus visai kitokia tekstūra blynelių, jei su kefyru kepsit, bet irgi skanu :) ATSAKYTI
Buta Martynas
2020-06-06 11:12
Ne tik dar geriau ATSAKYTI
Gabija
2020-02-26 18:04
Nezinau ar gavos bet gal
ATSAKYTI
Snaige
2020-02-25 18:44
Super blyneliai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital