Skanūs miltiniai blynai

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 445)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 445)
Skanūs miltiniai blynai
Redakcijos nuomonė: Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą. Bet prieš eksperimentus būtinai paragaukite blynelių, iškeptų pagal originalų receptą, nes jie tikrai labai geri ir net mus pačius, dažniausiai purių blynų mylėtojus, nustebino, kokie jie skanūs. O tarp vaikų šie skanuoliai turi išvis neįtikėtina pasisekimą.

Beje, cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Mums paprastai pakanka ir 1-2 šaukštų cukraus, ypač jeigu valgome su saldesne uogiene. Bet jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir visus 3 šaukštus, kaip kad nurodyta recepto autoriaus.

Iš recepte nurodyto kiekio mums paprastai gaunasi 18-20 blynelių, kurių užtenka 2 alkaniems arba 3 mažiau alkaniems valgytojams.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno (arba vanduo)
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius įmušti į indą, išplakti, supilti pieną, išplakti.
2.
Suberti miltus, cukrų, žiupsnį druskos ir vėl gerai išplakti. Galima elektriniu plaktuvu, bus greičiau. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti.
3.
Keptuvėje gerai įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant mažos arba vidutinės ugnies, apversti, kai viršutinėje pusėje atsiras burbuliukų.
4.
Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų. Pagardinimui galima valgyti su uogiene arba pienu.
AUTORIUS: Arnas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (86)
Miglė
2020-03-28 10:08
Labai skanus blyneliai ATSAKYTI
Laima
2020-03-15 12:30
Skanus nesiginčinu, bet tikrai labai skysti, reiktu gal daugiau miltu ATSAKYTI
Julija
2020-03-01 05:56
O nieko nepasikeis jeigu įdėsiu kefyro vietoj pieno? ATSAKYTI
Agnė
2020-03-02 09:02
Bus visai kitokia tekstūra blynelių, jei su kefyru kepsit, bet irgi skanu :) ATSAKYTI
Gabija
2020-02-26 18:04
Nezinau ar gavos bet gal
ATSAKYTI
Snaige
2020-02-25 18:44
Super blyneliai. ATSAKYTI
Emilije
2020-02-14 19:14
Labai piukus blunai patariu ATSAKYTI
Ella
2020-02-04 15:39
Pritrūkau miltų bet skanūs MB! ATSAKYTI
Lukas
2020-01-14 16:35
Apvertus užsiriečia blynai ir kraštai nepilnai iškepa, mačiau komentaruose ne vienam man taip, gal turite patarimų kaip to išvengti? ATSAKYTI
Melita
2019-12-30 10:51
Man tik 11 metu, o blynai nuostabūs...! ATSAKYTI
Liepa
2019-11-07 15:42
Nuostabus blynai ATSAKYTI
Luka
2019-10-12 10:37
Blynai nuostabus pavaisinau visa seimyna ATSAKYTI
Naglis
2019-10-11 07:09
Blynai nuostabus man tik 11 metu o darau skanesnius uz mociutes blynus

ATSAKYTI
2019-10-27 17:50
Šaunuolis! ATSAKYTI
Sene
2020-02-08 08:10
Tai gerai ATSAKYTI
Eva
2019-09-25 15:27
Kelios minutes o blyneliai tikrai labai skanus♥️ ATSAKYTI
Ieva
2019-06-14 11:14
Blynai gavosi labai skanūs. Tik aš dėjau 1 šaukštą cukraus ir įdėjau vieną bananą. Pabandykite! Labai skanu! ATSAKYTI
Liepa
2019-05-04 10:44
Tikrai labai nuostabūs blynai, tik reikėjo įdėti daugiau miltų ATSAKYTI
Ema
2019-04-10 13:07
Labai labai patiko šie blynai
ATSAKYTI
Eluna
2019-02-21 10:14
Aš blynelius kepiau su drauge mums gerai gavosi.
Jie buvo labai gardus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital