Skanūs miltiniai blynai

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 349)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 349)
Skanūs miltiniai blynai
Redakcijos nuomonė: Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą. Bet prieš eksperimentus būtinai paragaukite blynelių, iškeptų pagal originalų receptą, nes jie tikrai labai geri ir net mus pačius, dažniausiai purių blynų mylėtojus, nustebino, kokie jie skanūs. O tarp vaikų šie skanuoliai turi išvis neįtikėtina pasisekimą.

Beje, cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Mums paprastai pakanka ir 1-2 šaukštų cukraus, ypač jeigu valgome su saldesne uogiene. Bet jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir visus 3 šaukštus, kaip kad nurodyta recepto autoriaus.

Iš recepte nurodyto kiekio mums paprastai gaunasi 18-20 blynelių, kurių užtenka 2 alkaniems arba 3 mažiau alkaniems valgytojams.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno (arba vanduo)
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius įmušti į indą, išplakti, supilti pieną, išplakti.
2.
Suberti miltus, cukrų, žiupsnį druskos ir vėl gerai išplakti. Galima elektriniu plaktuvu, bus greičiau. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti.
3.
Keptuvėje gerai įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant mažos arba vidutinės ugnies, apversti, kai viršutinėje pusėje atsiras burbuliukų.
4.
Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų. Pagardinimui galima valgyti su uogiene arba pienu.
AUTORIUS: Arnas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (67)
Liepa
2019-05-04 10:44
Tikrai labai nuostabūs blynai, tik reikėjo įdėti daugiau miltų ATSAKYTI
Ema
2019-04-10 13:07
Labai labai patiko šie blynai
ATSAKYTI
Eluna
2019-02-21 10:14
Aš blynelius kepiau su drauge mums gerai gavosi.
Jie buvo labai gardus. ATSAKYTI
kamile
2019-02-15 09:44
man 9 metai o man labai labai gavosi skanus blynai.
ATSAKYTI
Anonimas
2019-02-11 15:06
Blynai skanūs, bet tešla išėjo labai skysta, tai dėjau daugiau miltų. Bet šiaip puikūs, greiti blynai :) ATSAKYTI
Elė
2019-01-16 20:53
Dariau dviguba porcija.Blynai apvertus užsirietė,kepė tik viduriukas,taigi spaudžiau mentele.Blynai gavosi įvairios formos.Iškepus pirmus blynelius, dar bėriau miltus,nes tešla gavosi labai skysta ir blyneliai jungėsi tarpusavy ATSAKYTI
Eluna
2019-02-21 10:16
Taip blynai apsivertus užsirietė. ATSAKYTI
Anonimas
2018-12-17 14:37
Pienas geriau , nei vanduo :D ATSAKYTI
Monika
2018-10-27 21:34
Man tik 10 metų ir blynai tobuli be pagalbos! ATSAKYTI
Monika
2018-11-23 16:08
Nepatikesi bet man irgi 10 blynai labai skanus
Nuostabus ATSAKYTI
Beatrise
2019-01-19 14:47
Saunuole !!!
ATSAKYTI
Vida
2018-10-26 12:30
Aš cukraus dėjau kiek mažiau, bet man jie labai patiko, tokie sipmatiški ir greiti, dailiai užsirietę. Taip, čia ne purūs blyneliai, nu bet man labai labai skanūs, tokie įdomesni :) ATSAKYTI
Dalia
2018-10-25 20:38
Cukraus kiekis neadekvatus, dėjau tris šaukštus, gaminant dvigubą porciją ir tai jau buvo l. saldūs. Vaikams žinoma, kad patiks, nes bus kaip šokoladas. Kiaušinio irgi daug, todėl greitai iškepa, apvertūs užsiriečia ir pilnai neiškepa, bet valgyti galima. Dėl kiaušinių iškepa momentaliai. Niu tokie simpatiški. Labai optimalus variantas, kai norisi kaško labai greitai. ATSAKYTI
Dalia
2018-10-25 21:11
P.S.: daugiau nekepsiu. Vis dėl to valgymo metu supranti, kad pusžaliai. Viena pusė, kaip rašiau iškepa greitai, o kita užsiriečia ir kepa tik viduriukas. Pūrumo net nuotraukose nesimato. Čia nebent išplakti kiaušinio baltymą, mažiau kiaušinių, cukraus...bet tada tai jau kitas receptas. Pagal originalų receptą, nes turiu su kuom lyginti, tik viena vertinimo žvaigždutė. ATSAKYTI
Gabija
2018-10-13 10:38
Labai skanus gavosi blineilai, tik man jie susiriete ATSAKYTI
Augustė
2018-12-17 14:36
Man irgi ATSAKYTI
Giedre
2018-10-02 17:14
Labai skanūs, minkštučiai lengvučiai! ATSAKYTI
Gabriela
2018-08-10 09:18
Labai skanūs! Rekomenduoju! 10/10:) ATSAKYTI
Atene
2018-08-01 08:22
Nežinau kodėl bet man gavosi kaip saldus omletas ATSAKYTI
Silvija
2018-09-20 18:56
Galbūt neįkaitusi keptuvė buvo? Tada tešla pasileidžia.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis