Skanūs miltiniai blynai

AUTORIUS:
Arnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 313)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 313)
Skanūs miltiniai blynai
Redakcijos nuomonė: Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, Tikrai labai gardūs blyneliai. Pagal šį receptą pagaminti jie gaunasi gana ploni, minkštučiai ir tiesiog sutirpsta burnoje. Jeigu mėgstate puresnius, storesnius blynelius, galite vietoje pieno pilti kefyrą, įdėti šiek tiek kepimo miltelių bei daryti truputį tirštesnę tešlą. Bet prieš eksperimentus būtinai paragaukite blynelių, iškeptų pagal originalų receptą, nes jie tikrai labai geri ir net mus pačius, dažniausiai purių blynų mylėtojus, nustebino, kokie jie skanūs. O tarp vaikų šie skanuoliai turi išvis neįtikėtina pasisekimą.

Beje, cukraus kiekį galite koreguoti savo nuožiūra. Mums paprastai pakanka ir 1-2 šaukštų cukraus, ypač jeigu valgome su saldesne uogiene. Bet jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir visus 3 šaukštus, kaip kad nurodyta recepto autoriaus.

Iš recepte nurodyto kiekio mums paprastai gaunasi 18-20 blynelių, kurių užtenka 2 alkaniems arba 3 mažiau alkaniems valgytojams.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno (arba vanduo)
3 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros kiaušinius įmušti į indą, išplakti, supilti pieną, išplakti.
2.
Suberti miltus, cukrų, žiupsnį druskos ir vėl gerai išplakti. Galima elektriniu plaktuvu, bus greičiau. Palikite tešlą kelias minutes pastovėti.
3.
Keptuvėje gerai įkaitinti truputį aliejaus arba sviesto. Vienam blyneliui dėti po daugmaž šaukštą tešlos. Kepti ant mažos arba vidutinės ugnies, apversti, kai viršutinėje pusėje atsiras burbuliukų.
4.
Tiekti iš karto iškeptus, pašildytose lėkštėse arba laikyti šiltoje orkaitėje, kad neatvėstų. Pagardinimui galima valgyti su uogiene arba pienu.
AUTORIUS: Arnas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (56)
Monika
2018-10-27 21:34
Man tik 10 metų ir blynai tobuli be pagalbos! ATSAKYTI
Vida
2018-10-26 12:30
Aš cukraus dėjau kiek mažiau, bet man jie labai patiko, tokie sipmatiški ir greiti, dailiai užsirietę. Taip, čia ne purūs blyneliai, nu bet man labai labai skanūs, tokie įdomesni :) ATSAKYTI
Dalia
2018-10-25 20:38
Cukraus kiekis neadekvatus, dėjau tris šaukštus, gaminant dvigubą porciją ir tai jau buvo l. saldūs. Vaikams žinoma, kad patiks, nes bus kaip šokoladas. Kiaušinio irgi daug, todėl greitai iškepa, apvertūs užsiriečia ir pilnai neiškepa, bet valgyti galima. Dėl kiaušinių iškepa momentaliai. Niu tokie simpatiški. Labai optimalus variantas, kai norisi kaško labai greitai. ATSAKYTI
Dalia
2018-10-25 21:11
P.S.: daugiau nekepsiu. Vis dėl to valgymo metu supranti, kad pusžaliai. Viena pusė, kaip rašiau iškepa greitai, o kita užsiriečia ir kepa tik viduriukas. Pūrumo net nuotraukose nesimato. Čia nebent išplakti kiaušinio baltymą, mažiau kiaušinių, cukraus...bet tada tai jau kitas receptas. Pagal originalų receptą, nes turiu su kuom lyginti, tik viena vertinimo žvaigždutė. ATSAKYTI
Gabija
2018-10-13 10:38
Labai skanus gavosi blineilai, tik man jie susiriete ATSAKYTI
Giedre
2018-10-02 17:14
Labai skanūs, minkštučiai lengvučiai! ATSAKYTI
Gabriela
2018-08-10 09:18
Labai skanūs! Rekomenduoju! 10/10:) ATSAKYTI
Atene
2018-08-01 08:22
Nežinau kodėl bet man gavosi kaip saldus omletas ATSAKYTI
Silvija
2018-09-20 18:56
Galbūt neįkaitusi keptuvė buvo? Tada tešla pasileidžia.. ATSAKYTI
cukrus
2018-07-06 08:25
ar ne per daug cukraus - 3 saukstai? saldi nesamone ATSAKYTI
Simona
2018-07-09 10:50
Saldumas - skonio reikalas :) Yra receptų ir be cukraus, jei norite be jo: čia, čia ir čia. ATSAKYTI
Gabija
2018-05-26 20:33
Blynų kraštai užsirietė, bet gavosi labai skanūs!!! ATSAKYTI
Urtė
2018-05-13 18:06
Labai, labai skanus blynai ATSAKYTI
Troliukas
2018-05-13 10:57
Puikus blynai nors 10 m. Vistiek gaminu
:D ❤️ ATSAKYTI
KAMILE
2018-04-30 20:09
O AR GALI BUTI BE PIENO
ATSAKYTI
Indrė
2018-05-02 08:51
Recepte nurodyta, kad pieną galima vandeniu pakeisti :) ATSAKYTI
Lukrecija
2018-04-15 18:36
Nuostabu! Vaikučiams iškepiau ryte ir sakė, kad labai patiko.. Na ir pati paragavau :) Skonis nuostabus. ATSAKYTI
Romas
2017-11-27 18:14
Kepiau blynus gavosi omletas :D ATSAKYTI
Vida
2017-11-29 12:43
Nežinau, kaip galėjo taip nutikti :) Gal miltus užmiršote? :) ATSAKYTI
trolis
2017-11-04 21:14
Geras receptas
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis