Ruošiamės šventėms apsukriai - 44 taupūs ir gardūs receptai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2023-12-14
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Ruošiamės šventėms apsukriai - 44 taupūs ir gardūs receptai
@Shutterstock

Receptai, kurie perduodami iš kartos į kartą, naujai atrasti, išbandyti ir pamėgti - visi jie ras vietą ant šventinio stalo. Ypač puiku tai, kad juos ruošiant nereikės jokių įmantrybių ar brangių produktų, jie greitai paruošiami, taupūs, bet tokie skanūs.

Skubame dalintis pyragų, desertų, užkandžių ir patiekalų idėjomis, kurios tikrai pradžiugins ir nevers išlaidauti.

 

Toks skanus, minkštas, drėgnas ir tirpstantis burnoje - tiesiog tobulas keksas. Iškepa labai maloniai drėgnas, sodraus skonio ir suteikiantis namams ne tik nuostabaus aromato, jaukumo, bet ir šventinės nuotaikos. Beje, laikant sandarioje dėžutėje, jis toks drėgnas ir minkštas išlieka net kelias dienas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie kepsniai pavyksta beprotiškai skanūs! Super traškūs, o agurkėlių ir sūrio viršus duoda kremiškumo bei lengvo pikantiškumo. Kepsnelius skanu valgyti ne tik šiltus, bet ir jau atvėsusius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Užkandžiai tikrai gali būti labai žavūs, bet paruošiami greitai ir be galo paprastai. Būtent tokia yra ir ši užkandėlė - pagaminama iš paprastų ingredientų, bet tikrai papuoš kiekvieną stalą sodriomis spalvomis ir pradžiugins puikiu skoniu.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie bulvių lizdai yra labai skanus, taupus, šventiškai atrodantis ir nesunkiai pagaminamas patiekalas. Įdaru drąsiai improvizuokite - vietoje vištienos tinka ir kiauliena ar mėgiama malta mėsa. Arba galima įdarui naudoti vien daržoves ar jas maišyti su konservuotais avinžirniais ar kietai virtais ir sutarkuotais kiaušiniais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Šie suktinukai pavyksta be galo skanūs ir tokie dailučiai! Paruošimas paprastas, ingredientai taupūs, o skoniu ir išvaizda šis užkandis visada sužavi.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Pasibeldus šaltukui, kartu atrieda ir žiemiški gardumynai, atributai. Spanguolės tikrai yra vienas iš jų. Maloniai rūgštelėjusias, tokios žavingos ir su jomis pavyksta fantastiški gardumynai. Šis skanutėlis pyragas būtent toks - purus, minkštas, labai drėgnas, gardintas spanguolėmis, tad puikiai subalansuotų skonių. O geriausia, kad paruošimas super paprastas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Maloniai traški ir gaivi, lengvai pikantiška užkandėlė. Tinka norint pavaišinti svečius ar pasilepinti patiems.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Itin greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas, kurio skonių derinys įkvėptas legendinių vištienos suktinukų. Vištiena pavyksta minkštutė, tokia kremiška, soti - puikiai tiks tiek savaitgalio, tiek šventiniams pietums ar vakarienei. O ingredientai ir gaminimas - itin paprastučiai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Kokios juk šventės be puikių krabų lazdelių salotų? Na, arba be gardžios užtepėlės. Ši pavyksta švelnaus skonio, skani, neįmantri ir tikrai nesudėtingai paruošiama, tad gali būti tiekiama ant šventinio stalo ar tiesiog, kai norisi sočios užkandėlės. Gardu kabinti šaukštu vieną, tiekti ant duonos ar batono riekelės, krekerių, įdaryti krepšelius ar kabinti su kepta duona. Idėją atradau internete, sužavėjo, tad nusprendžiau išbandyti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai skanios, sočios, pikantiškos ir tiesiog tobulos salotos, kurios pavyksta ne tik gardžios, bet ir puošnios. Rūkyta skumbrė jose labai dera, bet taip pat vietoje jos tinka ir tunas ar lašiša.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai skanios, sočios, maloniai traškios salotos. Beje, jei norisi pikantiškesnio varianto ir gaminsite ne Kūčioms, vietoje aliejaus galima dėti majonezą. Na, bet paragavę suprasite, jog nieko netrūksta!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Be galo paprastai paruošiami, o kokie skanūs! Idealiai tiks garnyrui prie mėgstamų mėsos, žuvies ar kitų patiekalų ar tiesiog kaip lengva vakarienė ar užkandis. Pievagrybiai iškepa sultingi ir subtiliai pikantiški, tad atsispirti bus sunku!

Receptą rasite čia.

Labai skani ir soti veganiška užtepėlė. Ją galima naudoti sumuštiniais, taip pat tinka dėti ir į suktinukus ar tortilijas, ant kitos mėgstamos duonos ar valgyti vieną.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Kitoks, puošnesnis ir labai gardus būdas patiekti silkės salotas! Tinka ir šventiniam stalui, ir kasdienai. Salotos gardžios, sočios ir labai spalvingos! Žirnelius recepte galima keisti virtomis pupelėmis, pridėti dar vieną – virtų bulvių – sluoksnį, mėlyną svogūną keisti geltonuoju.

Receptą rasite čia.

Švelnios tekstūros ir kiek pikantiško skonio - ypač gardi skumbrės užtepėlė su lydytu sūreliu (ruošiama be majonezo). Ji puikiai tinka įdaryti krepšelius, tepti ant krekerių, batono riekelių ar juodos duonos.

Receptą rasite čia.

Vištieną galima paruošti įvairiais būdais, su daugybe mėgstamų priedų, tačiau šis ingredientų derinys yra mūsų vienas mėgstamiausių! Krūtinėlės iškepa sultingos, švelnaus skonio. Prieš patiekiant labai skanu pabarstyti šviežiais čiobreliais ar petražolėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų

Tokia silkė kiek kituose nei mums įprastuose pataluose yra tradicinis estiškas patiekalas - laiko patikrintas ir tikrai skanus. Intensyvaus skonio silkė tikrai labai dera su švelnaus skonio ingredientais kaip kad grietinė, kiaušiniai, krapai. Tradiciškai, svogūnai naudojami nekepinti, kad suteikų patiekalui lengvo pikantiškumo, bet jei tokių nemėgstate, žinoma, galite juos pakepinti ar net pamarinuoti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šios bulvytės yra traškios iš išorės, bet minkštutės ir sultingos viduje. Jų skonis prilygsta restoraniniams variantams, patikėkite! Jį suteikia būtent padažas, kuriam labai sunku atsispirti. Beje, jei norite, šias bulvytes galite skanauti su mėgiamais padažais. Čia labai tiktų česnakinis, pikantiškas ar saldžiarūgštis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Pikantiški, sotūs ir labai skanūs suktinukai, kuriuos ruošti norėsis vis dažniau! Pagaminti nesunku ir greita, tereikės lašelio kantrybės laukiant, kol sutvirtės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Traški tešlos plutelė ir minkštutė, sultinga žuvis - labai skanūs kepsneliai! Beje, jie skanūs ne tik šilti, bet ir atvėsę, todėl galima ruošti ir iš anksto.

Receptą rasite čia.

Bulvės ir silkė - tobulas skonių derinys. O supjausčius bulves griežinėliais, jas paskrudinus orkaitėje (nors tikrai nėra būtina), patepus trupučiu tobulo padažo, uždėjus silkės gabaliuką skonis tampa dar įsimintinesnis. Šie kąsneliai nuo stalo dingsta akimirksniu, bet taip pat greitai jie paruošiami, tad labai paprasta papildyti stalą šiuo gardžiu užkandžiu ir mėgautis vėl.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijai

Labai greita, nieko minkyti nereikia, tik paruošiame įdarą, suklojame tešlą į keksiukų formeles, sudedame įdarą ir paliekame darbą orkaitei. Vėliau lieka tik mėgautis. Šie keksiukai-pyragėliai gardūs tiek šilti, tiek atvėsę.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Puikiai tiks šventiniam stalui na, ar kai užsinorėsite gardaus užkandžio. Itin lengva paruošti, neužima daug laiko, o skanu beprotiškai. Beje, jei nemėgstate aštriau, galite naudoti ir paprastą pomidorų padažą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Karšti tortilijų suktinukai niekada nenuvilia, o šie - pažadu, sužavės kiekvieną šeimos narį ar draugus savo puikiai subalansuotu skoniu bei tekstūra! Labai skanūs, pikantiški, sotūs ir sunkiai atsivalgomi, tad ruošti norėsis vis dažniau. Žinoma, jei norisi, galima gaminti ir su mėsos įdaru ar kitais mėgstamais priedais, tačiau varškės ir špinatų bei sūrio įdaras yra skoniu sunkiai nurungiamas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Silkių ruošimo būdų, marinatų yra labai daug, tačiau ši silkė su spanguolėmis - tikras atradimas, nes ji ir įdomi, ir labai gaivi. Spanguolės suteikia malonios rūgštelės, o grietinės padažas yra ne toks sunkus kaip tradicinis majonezo. Žinoma, jei mėgstate skalsiau, galite grietinę perpus maišyti su majonezu, bet man jos švelnus kremiškumas čia labai tinka. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Itin greitai paruošiamas ir labai skanus patiekalas, kurio skonių derinys įkvėptas legendinių vištienos suktinukų. Vištiena pavyksta minkštutė, tokia kremiška, soti - puikiai tiks tiek savaitgalio, tiek šventiniams pietums ar vakarienei.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Greitai paruošiami ir labai skanūs sumuštiniai su silke. Akimirksniu išgaruoja nuo stalo, o svečiai prašo recepto. Galima ruošti su mažesniais putpelių kiaušiniais, o jei renkatės virštos - juos pjaustyti ketvirčiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Puikaus subalansuoto skonio, nesunkiai paruošiamas patiekalas, o pelėsinis sūris labai dera su malonia obuolių rūgštele. Puikiai tiks tiekti ir ant šventinio stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų

Žavūs, puošnūs, gardūs, o paruošiami labai nesudėtingai. Užkandėlė savo forma ir žaviu baltumu kiek primena sniego gniūžtes, tad bus tikra puošmena ant šventinio stalo. O geriausia, kad ingredientai visiškai neįmantrūs.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Artėjant Kalėdoms, jaukių namų virtuvėse ima snigti... aguonomis. Jos – neatsiejama mūsų žiemos švenčių dalis. Iš kartos į kartą yra perduodami kūčiukų, aguonpienio ir gardžiausių aguoninių kepinių receptai. Vieni iš jų tampa šeimos tradicijomis, kitas – susikuriame patys. Bet turbūt visi sutiksime, kad Kalėdos be aguonų yra tiesiog neįsivaizduojamos. Šis trupininis varškės ir aguonų pyragas yra nuostabus! Minkštas sviestinis tešlos krepšelis, sultingas aguonų įdaras ir glotnus, vanile kvepiantis varškės kremas. Tarpusavyje jie dera nepriekaištingai – pyragas toks švelnus, kad tiesiog sutirpsta burnoje. Be to, kad labai gardus, pyragas yra itin paprastai ir greitai paruošiamas. Tešla – visiškai nelepi, įdarai – sumaišomi viename dubenyje. Kepimo formoje pyragą susluoksniuosite per maždaug pusę valandos, o tuomet beliks išlaukti, kol orkaitėje jis pavirs kvapniu ir skaniu žiemos desertu. Užsiplikykite puodelį arbatos. Atpjaukite po gabalėlį pyrago. Jaukūs kepiniai net žvarbiausias dienas padaro šiltesnėmis. Skanaus!

Receptą rasite čia.

Neįmantrūs ingredientai, o salotos pavyksta ne tik labai gardžios, bet ir puošnios, tad tiks ir šventiniam stalui ar kai norsis kažko greito, nesunkiai paruošiamo ir svarbiausia, skanaus! Vietoje silkės tinka ir karštai rūkyta skumbrė ar tunas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Labai purios ir skanutėlės mielinės spurgytės, kurios puikiai tiks tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms! Skanios ir šiltos, ir atvėsusios. Ruošti galima su džiovintais miško grybais ar tiesiog pievagrybiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis nekeptas tortas - puikus variantas, kai norisi tikrai labai skanaus ir šventiško deserto nepraleidžiant daug laiko virtuvėje. Jis pavyksta sodraus skonio, kremiškas, skoniu kažkuo primenantis ledus - toks, kuriam tikrai sunku atsispirti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tai puikus, gardus ir spalvingas patiekalas Kūčių vaišėms. Pažįstami skoniai naujai ir kiek įdomiau, nenuklystant nuo žiemos švenčių tradicijų.

Receptą rasite čia.

Tokios mišrainės yra visiška klasika, kuri tinka ne tik kasdienai, bet ir šventėms. Na ir ši tikrai verta liaupsių - greitai paruošiama, vos iš kelių ingredientų ir puikiai subalansuoto skonio.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Paprastas, gaivus ir gardus tortukas, kuriam nereikia jokių įmantrių ingredientų, o viršutiniam sluoksniui galite naudoti mėgstamiausio skonio želė. Beje, šiam tortui paruošti galima naudoti ne tik kreminę, bet ir paprastą varškę, ją tuomet geriau rinktis iį kvadratinių pakelių, nes būna drėgnesnė, ir tereikia sutrinti elektriniu trintuvu ar petrinti per sietelį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jei ieškote padažo, kuris idealiai tiks prie karštų patiekalų ar užkandžių iš mėsos ar žuvies - šis tiks tobulai. Nesudėtingai paruošiamas, iš neįmantrių ingredientų sukurs puikų skonių derinį su pačiais įvairiausiais patiekalais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Paprastai paruošiamas, tačiau labai skanus užkandis, kuris puikiai papuoš šventinį stalą! Paruošti tikrai labai lengva. Beje, jei norisi, į lydytą sūrį galima įmaišyti laiškinius česnakus ar kitus mėgstamus žalumynus.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Gardžioji silkutė su puikiu česnakinių pievagrybių pagardu! Jei dar nesate tokios dar ragavę, siūlome būtinai išbandyti. Skanaujame su virtomis bulvėmis ar riekele duonos.

Receptą rasite čia.

Puikiai subalansuoto skonio pyragas - švelnus migdolų sluoksnis, ant jo sugulę cinamoniniai obuoliukai, o viršus aplietas kremišku grietinės plakiniu. Tai tikras įrodymas, kad žavingam ir skaniam pyragui tikrai nereikia jokių sudėtingų ingredientų ar įgūdžių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcjiai

Labai greitas receptas tiek kasdienai, tiek šventei. Tai toks pažįstamas skonis kiekvieno gomuriui, bet kiek kitaip patiektas ir pagardintas neįmantriais priedais. Kartais tik to ir reikia, kad pažįstami patiekalai įgautų naują puikų atspalvį ir patiekti kaipmat dingtų nuo stalo.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ši lazanija super paprastai pagaminama ir pavyksta tikrai skani. Vienas tų receptų gelbėtojų, kai norisi greitai ir ypatingai. Taip, tai nėra klasikinis lazanijos receptas, bet skonis puikus. Jei norisi autentiškiau, galite papildomai pasigaminti Bešamelio padažo ir juo aptepti makaronų lakštus prieš dedant mėsos padažą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Skanutėlės liežuvio salotos, kurias galima ruošti į vieną didelį stiklinį indą sluoksniais, patiekti išmaišytas ar į mažas stiklinaites! Liežuvį tinka pakeisti ir virta ar orkaitėje kepta mėsa.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Minkšti ir drėgni biskvitiniai grybukai pagal senovinį receptą. Grybukus pažįsta ir mėgsta tikriausiai daugelis mažylių ir suaugusių! Minkštučiai gražuoliai su saldžiu glaistu ypač tinka šventinei nuotaikai sukurti, jų galite išsikepti ir didžiosioms metų šventėms, ir  nuotaikingiems vaikų gimtadieniams!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Kai norisi ant šventinio stalo patiekti nesudėtingą, bet gardų užkandį, šis tam puikiai tiks. Tinka ir Kūčioms, tik rinkitės veganišką majonezą (būna daugelyje parduotuvių). Paruošti labai paprasta, ingredientai taupūs ir tikrai neįmantrūs, o prireiks vos 15 minučių. Skonių derinys daugeliui pažįstamas ir daugumos pamėgtas - svogūnai, pievagrybiai ir silkė. Tikras tobulumas paprastume. Idėją atradau vienoje grupėje internete ir iš karto nusprendžiau pabandyti kiek pakeisdama pagal savo skonį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai šventiškas ir be galo paprastai pagaminamas varškinis tinginys, kuriam kalėdišką skonį suteikia imbieriniai sausainiai bei džiovinti vaisiai. Žinoma, vaisius galite keisti kitais mėgiamais, tačiau spanguolių ir abrikosų derinys yra tikrai puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Tikras gardumėlis! Tikrai nenuostabu, kodėl krabų salotos ir mišrainės dažnai nugula ant švenčių stalų. Jos paprastos, gardžios, greitai paruošiamos ir nieko įmantraus nereikia. O šios dar ir maloniai gaivios, ruošiamos be ryžių, tad tinka, kai norisi kiek lengviau.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijai

Šis spanguolių pagardas nuostabiai tinka prie mėsos, pvz. vyniotinio, kepsnio ar kepto paukščio. Juo taip pat galima gardinti salotas ar sumuštinį ar užsitepti ant varškės sūrio. Pagaminsite super paprastai tiek iš šviežių, tiek iš šaldytų spanguolių (jei šaldytos, pirmiausia atitirpinkite ir nupilkite skystį).

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tai puiki užtepėlė Kūčioms ar Kalėdų stalui. Jei ruošite Kalėdų ar kitų švenčių stalui, papildomai galima įberti tarkuoto kietojo sūrio. Užtepėlė gardinta krapais, bet galima naudoti ir petražoles ar kalendrą, ar kitus mėgstamus žalumynus. Skanu tepti ant krekerių, duoniukų, paskrudinto batono ar duonos riekelių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ar dar pamenate, kaip močiutės ruošdavo tešlą ir į ją mirkydavo paslaptingą strypelį su snaigės antgaliu? Snaigės labai skanios, todėl tikriausiai nuo stalo išgaruos dar šiltos, bet jei spės atvėsti, galite pabarstyti cukraus pudra.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Soti, gardi, nesudėtingai ir gana taupiai paruošiama rūkytos vištienos mišrainė šventinėms vaišėms. Receptas labai šventiškas ir puikus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Jei mėgstate tradicinę krabų lazdelių mišrainę ar tiesiog krabų lazdeles, ši užtepėlė taip pat patiks. Gaivi, gardi, vos iš kelių ingredientų ir tokia skani - viskas ko gali reikėti užkandžiui ar tiesiog, kai norisi greitai, bet skaniai. Puikiai tinka kabinti su traškučiais, tepti ant trapučių ar duonos riekelių ar įdaryti užkandžių krepšelius.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Labai skanios, šventiškos salotos su silke, mums jos labai patiko! Produktai labai paprasti. Tinka Kūčioms!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Be galo gardus aguoninis pyragas, kuriam ypatingą skonio išbaigtumą suteikia karamelinis glaistas. Tiesiog tirpstantis burnoje, nors keptas iš gana kietokios tešlos, bet ją gerokai aplaisčius sirupu, visas gardėsis pasidaro labai maloniai skanus ir drėgnas. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Inga's Sweeterie

Gardžioji orkaitėje kepta skumbrė su daržovėmis. Pasakiškai skaniai pakvips visi namai. Labai tinka patiekti su virtomis bulvytėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Lengvai paruošiama ir lengvo, gaivaus skonio silkė su porais ir obuoliais. Labai tinka tiekti su virtomis bulvėmis ar riekele duonos. Paruošti beveik neužtruks, o nuo vaišių stalo išgaruos dar greičiau.

Receptą rasite čia.

Labai paprasta ir skani užkandėlė dar kartą įrodo, kad morkos, silkė ir agurkėliai - puikaus skonio derinys! Galima patiekti ne tik kaip sumuštinukus, bet ir su bulvytėmis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
JURATE FEDRYCH
2022-12-15 19:23
Tai jau tikrai Taupute,bet viskas gardu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital