Krabų lazdelių užtepėlė su sūriu ir morkomis

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Krabų lazdelių užtepėlė su sūriu ir morkomis
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Krabų lazdelių užtepėlė su sūriu ir morkomis
Krabų lazdelių užtepėlė su sūriu ir morkomis
Autorius apie receptą: Kokios juk šventės be puikių krabų lazdelių salotų? Na, arba be gardžios užtepėlės. Ši pavyksta švelnaus skonio, skani, neįmantri ir tikrai nesudėtingai paruošiama, tad Kokios juk šventės be puikių krabų lazdelių salotų? Na, arba be gardžios užtepėlės. Ši pavyksta švelnaus skonio, skani, neįmantri ir tikrai nesudėtingai paruošiama, tad gali būti tiekiama ant šventinio stalo ar tiesiog, kai norisi sočios užkandėlės. Gardu kabinti šaukštu vieną, tiekti ant duonos ar batono riekelės, krekerių, įdaryti krepšelius ar kabinti su kepta duona. Idėją atradau internete, sužavėjo, tad nusprendžiau išbandyti. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų krabų lazdelių
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas morkų (virtos, vidutinio dydžio)
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų mocarela sūrio (tarkuoto, galima keisti fermentiniu sūriu)
2 šaukštai majonezo (arba pagal poreikį)
3 skiltelės česnako
1 pundelis krapų (arba svogūno laiškų, petražolių ar kitų žalumynų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 vienetas prancūziško batono
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Jas iš abiejų pusių aptepti aliejumi ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kepti įkaitintos iki 200 C orkaitės vidutyje apie 8-10 minučių iki šiek tiek paskrus. Stebėkite, nes kiekviena orkaitė kepa kiek skirtingai.
3.
Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti, kiaušinius ir morką sutarkuoti burokine tarka. Viską sudėti į dubenį, įspausti česnako, berti fermentinį ir mocarelos sūrį.
4.
Krapus susmulkinti ir berti į dubenį su ingredientais, pagardinti druska, pipirais, įdėti majonezo ir išmaišyti.
5.
Ant paruoštų batono riekelių tepti krabų lazdelių masės ir skanauti.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital