Silkės ir daržovių suktinukai - skanūs ir taupūs

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Silkės vyniotinis su morkomis ir bulvėmis
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Silkės vyniotinis su morkomis ir bulvėmis
Silkės vyniotinis su morkomis ir bulvėmis
Silkės vyniotinis su morkomis ir bulvėmis
Autorius apie receptą: Šie suktinukai pavyksta be galo skanūs ir tokie dailučiai! Paruošimas paprastas, ingredientai taupūs, o skoniu ir išvaizda šis užkandis visada sužavi. Šie suktinukai pavyksta be galo skanūs ir tokie dailučiai! Paruošimas paprastas, ingredientai taupūs, o skoniu ir išvaizda šis užkandis visada sužavi. Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
600 gramų morkų (išvirtų)
300 gramų bulvių (išvirtų su lupena)
200 gramų majonezo (tinka ir veganiškas arba kreminio sūrio)
1.5 vieneto silkių filė
1 vienetas kiaušinių (kietai virtų, nebūtina)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves, morkas, kiaušinį nulupti. Atskirai sutarkuoti per burokinę tarką.
2.
Ant medinės lentelės ištiesti 2 arba 3 folijos lakštus, juos kiek suspausti, kad pagrindas būtų tvirtesnis.
3.
Ant folijos dėti visas morkas ir jas suploti formuojant kvadratą (kaip darant sušius ir paskleidžiant ryžius, žr. trečią nuotrauką prie recepto). Morkų lakštas turi būti maždaug 0.5-1 cm storio.
4.
Ant morkų sluoksnio pabarstyti druskos, truputį patrinti pirštais, tuomet aptepti majonezu, tolygiai paskirstyti. Dėti bulves, pabarstyti trupučiu druskos, dėti majonezą, tuomet paskleisti kiaušinį, jei norisi, irgi aptepti majonezu.
5.
Ant paruoštos masės dėti silkės filė ir pradėti sukti į vyniotinį.
6.
Susuktą vyniotinį palikti folijoje ir dėti į šaldytuvą 3-4 valandoms (arba nakčiai), kad sutvirtėtų ir susijungtų skoniai.
7.
Paruoštą vyniotinį aštriu peiliu supjaustyti maždaug 2 cm gabaliukais.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital