Tobulas majonezo padažas su marinuotais agurkėliais - tinka prie mėsos, žuvies ar daržovių

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Majonezo padažas su marinuotais agurkais
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Jei ieškote padažo, kuris idealiai tiks prie karštų patiekalų ar užkandžių iš mėsos ar žuvies - šis tiks tobulai. Nesudėtingai paruošiamas, iš neįmantrių ingredientų Jei ieškote padažo, kuris idealiai tiks prie karštų patiekalų ar užkandžių iš mėsos ar žuvies - šis tiks tobulai. Nesudėtingai paruošiamas, iš neįmantrių ingredientų sukurs puikų skonių derinį su pačiais įvairiausiais patiekalais. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 šaukštai majonezo (žr. patarimus)
2 vienetai marinuotų agurkų (nedidelių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai graikiško jogurto (arba grietinės)
1 šaukštas kaparėlių (nebūtina, bet labai tinka)
1 pundelis petražolių (arba krapų)
1 šaukštelis garstyčių (naudojau Dižon, bet tinka ir kitokios)
0.5 šaukštelio kario prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį dėti majonezą, graikišką jogurtą, garstyčias, berti kario prieskonius.
2.
Kaparėlius ir marinuotus agurkus smulkiai supjaustyti. Petražoles, irsvogūną labai smulkiai sukapoti. Viską berti į dubenį su padažu. Gerai išmaišyti.
3.
Padažą laikyti sandariama indelyje šaldytuve iki savaitės. Prieš patiekiant, gerai išmaišyti.
Patarimai:
Majonezo pakeitimas. Majonezą galima keisti kreminiu sūreliu sumaišytu su graikišku jogurtu ir papildomai įdėjus dar šiek tiek garstyčių bei įbėrus žiupsnelį cukraus (ar kito saldiklio). Žinoma, galima keisti tiesiog graikišku jogurtu.
Su kuo tiekti? Labai tinka tiekti prie tuno kamuoliukų, ruošti bulvių kąsnelius su silke ar tiekti prie kitų mėgstamų užkandžių, patiekalų su žuvimi ar mėsa.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Bandytoja
2023-09-16 10:29
Mums žiauriai skaniai šis padažas tiko prie takų, picos ir nugarinės kepsnių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital