Šventinės liežuvio salotos su marinuotais agurkėliais

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Liežuvio salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanutėlės liežuvio salotos, kurias galima ruošti į vieną didelį stiklinį indą sluoksniais, patiekti išmaišytas ar į mažas stiklinaites! Liežuvį galima pakeisti ir Skanutėlės liežuvio salotos, kurias galima ruošti į vieną didelį stiklinį indą sluoksniais, patiekti išmaišytas ar į mažas stiklinaites! Liežuvį galima pakeisti ir virta ar orkaitėje kepta mėsa. (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kiaulės liežuvio (virto arba virtos/orkaitėje keptos mėsos)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas morkų (virtų)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas svogūnų
100 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Agurkus geriau rinktis kietesnius, ne vandeningus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka ir dėtį į indo dugną.
2.
Liežuvį supjaustyti juostelėmis, dėti ant agurkų.
3.
Svogūną supjaustyti plonais pusžiediais, išskirstyti, perplauti lediniu vandeniu, gerai nuvarvinti ir dėti ant liežuvio.
4.
Morkas sutarkuoti ir dėti ant svogūnų. Užtepti sluoksnį majonezo.
5.
Sutarkuoti kiaušinius ir sūrį, pabarstyti ant viršaus. Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis