Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) | |
100 gramų | silkių filė | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
4 šaukštai | majonezo (arba žr. patarimus) | |
2 vienetai | marinuotų agurkų (nedidelių) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
2 šaukštai | graikiško jogurto (arba grietinės) | |
1 šaukštas | kaparėlių (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 pundelis | petražolių (arba krapų ar kitų žalumynų) | |
1 šaukštelis | garstyčių (naudojau Dižon, bet tinka ir kitokios) | |
0.5 šaukštelio | kario prieskonių |