Gaivi silkė su obuoliais ir porais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivi silkė su obuoliais ir porais
Autorius apie receptą: Kai noris kažko lengvo, kai jau po truputį noris užuosti pavasarį. Ši silkutė pas mus jau tapo tradicija. Kaip kažkas pasakė: genialumas slypi paprastume. Kai noris kažko lengvo, kai jau po truputį noris užuosti pavasarį. Ši silkutė pas mus jau tapo tradicija. Kaip kažkas pasakė: genialumas slypi paprastume. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai silkių filė
1 vienetas obuolių (didelio, saldžiarūgščio)
10 centimetrų poro (baltos dalies)
1 vienetas citrinų (reikės sulčių)
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas jogurtinės grietinės
1 šaukštas vyno acto
pagal skonį pipirų
šiek tiek cukraus
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į silkinę sudedame juostelėmis supjaustytą silkę ir apšlakstome citrina.
2.
Obuolį sutarkuojame burokine tarka, porą supjaustome, dedame į dubenėlį, uždedame majonezą ir grietinę, užberiam pipirų, truputį cukraus, pagal skonį pilame vyno acto ir gerai viską išmaišome. Paragaujame, skonis turi būti saldžiarūgštis.
3.
Uždedame 1.5 - 2 centrimetrų storio sluoksnį ant silkės ir paliekame pastovėti bent 2 valandoms. Patiekiant galima pabarstyti svogūno laiškais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis