Silkė su česnakiniais pievagrybiais - aromatinga ir labai skani

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Silkė su česnakiniais pievagrybiais
Silkė su česnakiniais pievagrybiais
Silkė su česnakiniais pievagrybiais
Silkė su česnakiniais pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų pievagrybių
200 gramų silkių filė (naudojau silpnai sūdytą)
4 skiltelės česnako
5 šaukštai pomidorų padažo
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštelis raudonėlio
0.5 šaukštelio čiobrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuvalyti ir susmulkinti į 4 dalis. Sudėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepti apie 10 minučių ant silpnos ugnies, nuolat maišant.
2.
Kai pievagrybiai šiek tiek apkeps, suberti raudonėlius, čiobrelius, sudėti pomidorų padažą ir pomidorų pastą, citrinos sultis. Vis pamaišyti, kol skystis nugaruos ir grybai taps lipnūs. Baigiant kepti įspausti česnaką, suberti druską, pipirus ir pakepinti dar minutę.
3.
Silkę supjaustyti vieno kąsnio dydžio gabaliukais, sudėti ant lėkštės, ant jos - atvėsintą grybų masę. Palikti silkę šaltai pora valandų. Papuošti šviežiomis žolelėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Giedre
2022-12-15 22:25
Sveiki,koksai turi buti pomidoru padazas? ATSAKYTI
Justė
2022-12-16 10:51
Galima naudoti bet kokį mėgstamą. ATSAKYTI
Grazina
2021-02-02 09:07
man nepatiko,ciobrelis gadina skoni ATSAKYTI
Dovilė
2020-12-14 21:34
Dariau pernai, šiemet vėl grįžau ieškoti šio recepto. Skeptiškai žiūrėjau į čiobrelį, bet labai tiko. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Asta
2018-12-24 15:16
pati skaniausia bandyta siemet ATSAKYTI
Rita
2018-12-21 08:42
Man patiko. Rekomenduoju ypač tiems, kas mėgsta aštriau. ATSAKYTI
Vanda
2018-12-11 08:42
Atrodo patraukliai, isbandysiu kuciu vakarienei tada parasysiu ATSAKYTI
Daiva
2018-11-27 09:12
o citrinu sultis kada ir kur nadojot ? ATSAKYTI
Diana
2018-11-29 17:06
Antrame gaminimo žingsnyje apie jas papasakota :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital