Gražuolės sluoksniuotos silkės salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Sluoksniuotos silkės salotos
Autorius apie receptą: Ir šventinis, ir kasdienis patiekalas, taip pat ir gardus, sotus ir džiuginantis akį spalvomis. Šventėms šias salotas gaminu gilesniame stikliniame inde, o nedideliam kiekiui Ir šventinis, ir kasdienis patiekalas, taip pat ir gardus, sotus ir džiuginantis akį spalvomis. Šventėms šias salotas gaminu gilesniame stikliniame inde, o nedideliam kiekiui valgančių jas gaminu taurėse. Yra keletas variacijų – žirnelius galima keisti virtomis pupelėmis, pridėti dar vieną – virtų bulvių – sluoksnį, mėlyną svogūną keisti geltonuoju. Aprašysiu mėgstamiausią kombinaciją 4 porcijoms taurėse. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas silkės
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas obuolių (tarkuoto)
1 vienetas morkų (virtų, tarkuotų)
1 vienetas burokėlių (virtų, tarkuotų)
2 šaukštai majonezo
2 žiupsneliai garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
1 silkę išdoroju, iškaulinu, nulupu odą ir filė supjaustau nedideliais gabaliukais. Juos tolygiai paskirstau ant taurių dugnų.
2.
Toliau sluoksniuoju sekančiai: 1 vidutinį smulkiai sukapotą mėlynąjį svogūną, 2 nedidelius ar 1 didelį stambiai tarkuotą obuolį, 0,5-1 v. š. majonezo,
3.
žiupsnelį garstyčių grūdelių, 1 didelę virtą ir stambiai tarkuotą morką, 1 didelį virtą ir stambiai tarkuotą burokėlį, 0,5 - 1 v. š. majonezo, žiupsnelį garstyčių grūdelių.
4.
Patogiausia vartoti majonezą, pakuotą maišeliuose, jį lengva išspausti ir formuoti. Patarimas – jei naudotumėte ir virtas bulves, pirmąjį majonezo sluoksnį tepkite ant jų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jurgita
2019-12-21 18:00
Kokie cia bus garstyciu grudeliai. Ar cia sausi ? ATSAKYTI
tiesiog
2018-12-16 10:35
labai gražu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital