Tortilijų suktinukai su kukurūzais ir pupelėmis

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Tortilijų suktinukai su kukurūzais ir pupelėmis
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Tortilijų suktinukai su kukurūzais ir pupelėmis
Tortilijų suktinukai su kukurūzais ir pupelėmis
Tortilijų suktinukai su kukurūzais ir pupelėmis
Autorius apie receptą: Pikantiški, sotūs ir labai skanūs suktinukai, kuriuos ruošti norėsis vis dažniau! Pagaminti nesunku ir greita, tereikės lašelio kantrybės laukiant, kol sutvirtės. Pikantiški, sotūs ir labai skanūs suktinukai, kuriuos ruošti norėsis vis dažniau! Pagaminti nesunku ir greita, tereikės lašelio kantrybės laukiant, kol sutvirtės. Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
5 vienetai tortilijų (vidutinio dydžio)
1 skardinė konservuotų kukurūzų (naudojau BONDUELLE)
1 skardinė konservuotų pupelių (naudojau garuose ruoštas BONDUELLE VAPEUR)
200 gramų kreminio sūrio (arba tepamo varškės sūrelio)
200 gramų grietinės (30 arba 40% riebumo)
2 šaukštai pomidorų padažo (arba pomidorų pastos)
4 šaukšteliai tako prieskonių mišinio (arba pagal skonį, galima keisti atskirais prieskoniais, žr. patarimus apačioje)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, išmaišyti. Per kelis kartus sudėti grietinę, kaskart gerai išmaišant. Berti tako prieskonius, paprikų miltelius ir gerai išmaišyti.
2.
Į paruoštą masę suberti gerai nuvarvintas pupeles ir kukurūzus bei smulkintas petražoles. Dėti pomidorų padažą ir gerai išmaišyti.
3.
Ant kiekvienos tortilijos dėti apie 3 šaukštus mišinio ir paskleisti taip, kad padengtų du trečdalius tortilijos.
4.
Tortilijas tvirtai susukti į suktinukus. Padėti į šaldytuvą bent 2-3 valandoms, kad sutvirtėtų.
5.
Patiekiant supjaustyti maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Patarimai:
Vietoje taco prieskonių mišinio galite naudoti ir atskirus prieskonius - dubenėlyje sumaišykite 1 a.š. saldžios arba rūkytos paprikos miltelių, 1 a.š česnako miltelių, 0.5 a.š. malto kumino, 0.5 a.š. maltų juodųjų pipirų, 0.5 a.š. aitriosios paprikos (jei mėgstate aštriau, galima daugiau), 0.5 a.š. džiovinto raudonėlio ir 1 a.š. druskos (arba pagal skonį).
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital