Obuolių pyragas su migdolais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Obuolių pyragas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
50 g cukraus pudros
700 g sviesto
1 šaukštas grietinės

Migdolų masei:
4 šaukštas grietinės
70 g maltų migdolų

Obuolių masei:
80 g cukraus
500 g obuolių
razinų (sauja arba pagal skonį)

Kremui:
5 šaukštai cukraus
1 stiklinė grietinės
2 kiaušiniai
0,5 šaukšto malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlos komponentų užminkyti tešlą, iškloti ja apvalią tortinę formą (26 arba 30 cm skersmes), paliekant aukštą (2 cm) briauną, ir iškepti (kepti ~15 min 200 C temperatūroje, turi būti šviesios aukso spalvos). Sumaišyti migdolų masės komponentus ir sudėti masę ant ataušinto pagrindo. Smulkiai supjaustyti nuluptus obuolius, sumaišyti su cukrumi bei razinomis ir išdėlioti lygiu sluoksniu ant migdolų masės. Apipilti grietine, išplakta su kiaušiniais, cukrumi ir cinamonu, įkišti 25 min. į karštą orkaitę (~ 180 C). Pyragą, galima patiekti karštą arba ataušusį. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital