Varškės sūrio krepšeliai su jautiena ir pistacijomis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės sūrio krepšeliai su jautiena ir pistacijomis
Autorius apie receptą: Be galo skanūs, greitai paruošiami ir sužavintys kiekvieną. Be galo skanūs, greitai paruošiami ir sužavintys kiekvieną. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų sluoksniuotos tešlos
1 vienetas varškės sūrio
1 vienetas kiaulienos šoninės
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja pistacijų
pagal skonį jautienos kumpio
pagal skonį mėtų
pagal skonį druskos (rozmarinų)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kubeliais supjaustome jautieną, susmulkiname šoninę ir pistacijas. Supjaustome šviežią mėtą, svogūną ir viską dedame į dubenį.
2.
Pagardiname šlakeliu alyvuogių aliejaus, druska, pipirais ir žiupsneliu rozmarinų druskos. Viską gerai sumaišome.
3.
Sluoksniuotą tešlą supjaustome kvadratėliais. Ant kiekvieno jų dedame po gabalėlį šviežio varškės sūrio.
4.
Negailime mėsos įdaro ir gerai užlankstome tešlą, kad kepant masė neišbėgtų. Ant viršaus sočiai užtarkuojame sūrio ir kepame grilyje, kol gerai apskrus.
5.
Paruošiame padažą: ožkos pieno jogurtą sumaišome su smulkintais krapais ir rozmarinų druska.
6.
Patiekiame su įdarytais krepšeliais.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital