Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 479)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 479)
Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jeigu dar nesatę bandę, tikriausiai nustebsite, bet naminius koldūnus paruošti labai paprasta! Ši tešla tąsi, jos beveik nereikia minkyti ir nelimpa prie rankų.
Paprastai
Jeigu dar nesatę bandę, tikriausiai nustebsite, bet naminius koldūnus paruošti labai paprasta! Ši tešla tąsi, jos beveik nereikia minkyti ir nelimpa prie rankų.
Paprastai koldūnų pasidarau daugiau ir juos užšaldau. Kad jie šąldami nesuliptų, pirmiausia juos vienu sluoksniu sudedu į šaldiklio padėklą ant kepimo popieriaus, palikdama tarpelius, o vėliau sudedu į maišelius. Iš nurodyto kiekio pagaminsite apie 30-40 vidutinio dyžio arba apie 50-60 mažų koldūnų.
(...daugiau) Aistė
Redakcijos nuomonė: Ši koldūnų tešla mums buvo tikras išsigelbėjimas. Jos originalų receptą sukūrė nuostabioji Renata iš tinklaraščio Ši koldūnų tešla mums buvo tikras išsigelbėjimas. Jos originalų receptą sukūrė nuostabioji Renata iš tinklaraščio KumutesVirtuve.lt ir nuo tada ji pasklido internete visokiausiomis formomis ir iš lūpų į lūpas. Nes ji tikrai puiki. Pagaminsite greitai ir beveik neminkydami, iškočiosite be vargo ir ji visiškai nelips nei kočiojant, nei prie koldūnų formelių. Jeigu dar to nepadarėte, būtinai būtinai išmėginkite! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens (verdančio)
5 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti, įdėti žiupsnelį druskos, pilti aliejų ir išmaišyti. Supilti ką tik užvirintą vandenį ir greitais judesiais išmaišyti tešlą. Palikti kelias minutes atvėsti, tuomet išminkyti.
2.
Gnybti tešlos kamuoliukus ir juos labai plonai iškočioti. Formavimui galite naudoti specialią formą arba išpjauti apskritimus stikline. Į kiekvieną dėti įdaro ir formuoti koldūnus.
3.
Įdarui paprastai renkuosi maltą vištieną, pagardintą trupučių druskos ir pipirų bei kapotomis šviežiomis žoelelėmis. Taip pat galima ruošti su kitokia mėsa ar varške.
4.
Tiek šviežius, tiek šaldytus dedu į verdantį vandenį ir verdu 5-7 minutes.
AUTORIUS: Aistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (114)
Tomas
2021-02-27 07:38
Kas cia per receptai su stiklinem ir saukstais?
Pas mane yra skirtingos stikliniu kolekcijos su skirtingais turiais ir dar nenurodyta iki kur pilt ? Kad "ziedelis" liktu ar kad kalnas butu iki kol pradeda krist miltai?

Gramais reikia rasyt kiekius. ATSAKYTI
Birutė
2021-02-16 22:30
Puiki tešla, pavyko iš pirmo karto ir be jokio vargo. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Jurgita
2021-02-09 17:13
Labai superinė tešla,labai lengvai viskas darosi..ačiū! ATSAKYTI
Laura
2021-01-29 14:07
Pati geriausia tesla ! Dejau visko tiek kiek parasyta, svarbiausia gerai isminkyti. ATSAKYTI
Gabija
2021-01-29 10:56
Gaminu daug ir skaniai, taciau si tesla buvo kazkoks kosmaras. Padarius ja iskart pabandymui prasiviriau viena kolduna, nes buvo keista. Tai jis kaip kazkoks glitnus snarglys gavosi.. Veliasi net atrodo aplink dantis ta tesla. teko deti papildomai labai daug miltu ir kocioti ilgai ilgai ilgai,kad gautusi kazkas panasaus i normalia tesla. Kita syki liksiu prie tradiciniu receptu :) ATSAKYTI
Ona.zofija
2021-01-12 18:00
Vietoje vandens užplikinau pienu. ATSAKYTI
Vilte
2021-01-18 16:21
Tik vanduo, o ne pienas ATSAKYTI
Valerija
2020-12-24 10:18
Oi... Miltai, turėjau omeny. ATSAKYTI
Valerija
2020-12-24 10:16
Beje, taip paruoštus koldūnus galima kepti orkaitėje. Ypač skanu su grybais. ATSAKYTI
santa
2020-12-23 09:04
Darau jau nekarta pagal si recepta visada gaunasi puikiai be jokiu problemu ATSAKYTI
Lina
2020-12-13 14:54
Puiki tešla išėjo,labai patiko koldūnai visai šeimai. ATSAKYTI
As
2020-11-24 14:37
Pasidalinsiu ir aš. Receptu pasinaudojau, visko dėjau tiek, kiek nurodyta recepte, dariau viską pagal "instrukcija" bet...... ATSAKYTI
Gintarė
2020-11-24 16:39
Kas nepavyko? Man ši tešla pati mėgstamiausia koldūnams :) ATSAKYTI
Vilija
2020-11-15 13:16
Plikyta tešla - saldi. Mums nepatiko tas saldumas. ATSAKYTI
R
2020-11-09 23:30
Tai kad cia čebureku tesla! ATSAKYTI
Valdemaras
2020-10-17 12:06
Nesamones rasot!Sukure Renata!!!!!!!!! Pilnas internetas sitokio recepto is viso svieto! ATSAKYTI
2020-09-24 15:36
Kiek dariau visa laiką limpa prie rankų. Viską darau pagal instrukciją.
Išminkyti kažkas baisaus reikia arba rankas aliejum pasitepti arba miltais kad neliptu prie rankų. Viskas baigiasi tuo, kad tešla vistoek limpa ir galiausiai stalą miltais apibarstai ir dedi tešlą bandai daryti koldūnus. ATSAKYTI
Valerija
2020-12-24 10:18
Gal miltai netinkami... Aš gaminu iš kvietinių Ekstra, puikiai gsunasi. ATSAKYTI
vida
2020-08-31 13:37
kiek koldunu saunası is Sio kiekio teslos? ATSAKYTI
Augustina
2020-08-31 14:12
Aprašyme po nuotrauka, autorė parašiusi, kad iš šio kiekio pagaminsite apie 30-40 vidutinio dydžio arba apie 50-60 mažų koldūnų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital