Mamos dienai artėjant - 42 skanumynų idėjos

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2024-05-03
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Receptai mamos dienai
@Shutterstock

Jau sekmadienį džiugiai sveikinsime mylimas Mamytes. Gabalėliu torto ar skaniu saldainiu visuomet smagu palepinti artimiausiais šeimos nariais. Pradžiuginkite ją gardžiu skanėstu ar ypatingais, šventiškais pietumis!

 

Atrinkome 42 receptus - daugelis jų šiek tiek nostalgiškų, vaikystę primenančių patiekalų, kiti - nukeliantys į puikų restoraną ir įrodantys, kad šventiniai pietūs gali būti paruošti ir namuose. Išsirinks kiekvienas!

 

Jei ieškote minkštos, sultingos ir labai gardžios vištienos recepto, šis yra būtent toks. Įkvėptas indiškų skonio derinių, bet ingredientai visiškai paprastučiai, o koks nuostabus pavyksta skonis! Beje, šiuos iešmukus tinka kepti ir orkaitėje ant grotelių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Pavasaris asocijuojasi ne tik su bundančia gamta, bet ir gaiviais desertais, pyragais, kuriuose jaustųsi gaiviai saldi uogų ar vaisių nata. Šis sūrio pyragas su avietėmis būtent toks ir yra - pavasariškas, spalvingas, kreminis, maloniai drėgnas ir be galo skanus. Beje, vietoje aviečių tinka ir braškės, šilaguogės ar kitos uogos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie lašišos kepsniai yra tiesiog restoranas namuose, ne kitaip. Jų skonis švelnus, tačiau tuo pačiu ir rafinuotas, o paruošimas super paprastas. Patiekus bus šventė ir akims, ir skonio receptoriams. Vietoje lašišos taip pat tinka ir upėtakis, tik kepkite trumpiau, nes jis plonesnis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šie pyragėliai nuostabūs! Kremiški, trapūs, o braškės juk savaime visus desertus pakelia į kitą lygį. Puikumas ir tame, kad juos itin lengva paruošti - nereikia minkyti tešlos, o kol pyragėlių krepšeliai kepa orkaitėje, paruošiami likę ingredientai. Telieka viską susluoksniuotį į tą nuostabiai gardų ir žavų pyragaitį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Ypatingai gardus, pavasariškas desertas, kuris papuoš vaišių stalą. Desertas pavyksta labai gaivus ir labai labai skanus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Rima, Wise Taste

Yra šimtai skirtingų būdų paruošti vištienos krūtinėlę –  bent kelias dešimtys žinote ir kiekvienas iš jūsų. Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ yra ypatingai gardus ir lėkštes neabejotinai puošiantis patiekalas – lyg mažas jaukus restoranas savuose namuose. Jei dar nebandėte, labai rekomenduojame!

Receptą rasite čia.

Tortą sudaro lengvas it pūkelis braškinis kremas su graikišku jogurtu, graikiško jogurto biskvitai, vanilinis baltojo šokolado kremas, gaivios rūgštelės turintis braškinis confit ir kokosinis traškutis. Visi šie sluoksniai sukuria tiesiog tobulą desertą, puikiai tiksiantį ne tik artėjančiai mamos dienai, bet ir visoms vasaros šventėms! 

Receptą rasite čia.

Šios traškios krevetės yra nerealios! Iš pirmo žvilgsnio galbūt padažo ingredientai pasirodys neįprasti, bet kaip maloniai nustebsite paragavę! Majonezo padažas turi švelnią, bet nedominuojančią saldumo natą, kurią atsveria citrinos rūgštelė ir pakelia padažą į kitą lygmenį. Tuo tarpu krevetės pavyksta traškios, švelnios. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Minkštutė plikyta tešla, gardinta migdolų riekelėmis, riešutų pasta, burnoje tirpstantis kava ir riešutais kvepiantis grietinėlės kremas bei abejingų nepaliekantis plikytas mousseline kremas. Tortas? Pyragas? Ne, tai tikra svajonė!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Jei pagalvojus apie žodžius GUA BAO burnoje kaupiasi seilės, tai šis receptas skirtas jums. Rezultatas labai panašus - traški plutelė ir saldžiai aitrus padažas. Garnyrui puikiai tiks ryžiai, o tobulam skonių deriniui nepatingėkite pasigaminti kiniškų agurkų - morkų salotų ir pasiruoškite skonio sprogimui!

Receptą rasite čia.

Gaivus, lengvai paruošiamas varškės tinginys - visi smaližiai liks sužavėti. Žinoma, galima ruošti ir su šaldytomis uogomis (atitirpinti nereikia), ir su konservuotais ar šviežiais vaisiais. Jei norisi, papildomai galima pagardinti baltu šokoladu, kakava ar kitais mėgstamais priedais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Ieškote tobulai kremiško lašišos recepto, turite vos pusvalandį ir nenorite kaisti orkaitės? Tada ši lašiša yra būtent tai. Fantastiško kremiškumo, švelnaus suderinto skonio ir tiesiog sunkiai atsivalgoma. Padažą norisi išlaižyti iki paskutinio lašelio, o receptą išsisaugoti ir gaminti dar ne kartą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šokoladas ir braškės – nepamainoma klasika. Desertas tikrai skanus, nesudėtingai paruošiamas! Beje, vietoje braškių puikiai tiktų ir avietės. O jei šviežių uogų neturėsite, galima su cukrumi pašildyti ir atvėsinti šaldytas uogas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ieva, Dar kąsnelį

Vištieną galima paruošti įvairiais būdais, su daugybe mėgstamų priedų, tačiau šis ingredientų derinys yra mūsų vienas mėgstamiausių! Krūtinėlės iškepa sultingos, švelnaus skonio. Prieš patiekiant labai skanu pabarstyti šviežiais čiobreliais ar petražolėmis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis tortas puikus tuo, kad jo kepimui ir surinkimui neprireiks jokios specialios formos, be to, jį galima skanauti iš karto. Biskvitas paruošiamas vos iš kelių ingredientų, pats pagaminimas nesudėtingas, o pavyksta puikiai subalansuotas gardumynas.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ieva, Dar kąsnelį

Mocha latte nuo klasikinės latte skiriasi tuo, jog papildomai gardinama šokoladiniu sirupu. Jei jau visiškai tiksliai, mocha sirupu, kaip rasite aprašyta patarimuose po receptu. Mocha latte galima ruošti ir paprastai - į kiekvieną stiklinę pilti šokoladinio sirupo, tada stiprios kavos, viską išmaišyti, užpilti pašildytu pienu ir galiausiai - papuošti plakta grietinėle ir šokolado gabalėliais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis krevečių patiekalas yra tobulas - paruošiamas vos per pusvalandį, o skonis nerealus. Kartais vasarą vietoje saulėje džiovintų pomidorų naudojame paprastus pasmulkintus pomidorus arba vyšninius perpus perpjautus pomidorus, tik juos beriame gaminimo pabaigoje drauge su krevetėmis, tik kad sušiltų. Beje, šis padažas taip pat puikiai tinka lašišai, vištienai ir net avinžirniams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis tortas tiesiog šaukia pavasarį! Jis stulbinamai gardus, visai ne per saldus, švelnus, gaivus, palengva tirpstantis burnoje ir su kiekvienu kąsneliu nukeliantis į vis šiltesnes pavasario dienas… Toks ir turi būti tikras pavasariškas desertas. Gaminamas su šilauogėmis (tinka tiek šaldytos, tiek šviežios), bet taip pat tinka ir mėlynės, avietės, braškės ar kitos mėgiamos/turimos uogos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Jie nuo stalo visada nušluojami. Ir nieko keisto, nes šiose užkandėlėse susijungia tarsi vienas kitam gimę ingredientai - traški duonelė, purus rikotos krema su subtilia bazilikų nata ir orkaitėje kepti pomidoriukai. Ingredientus galite pasiruošti ir iš vakaro: paskrudinkite duoneles, pasiruoškite rikotą ir iškepkite pomidoriukus, o ryte teliks suformuoti.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tradicinis šeimos tiramisu - pavyksta labai skanus, puikus pasirinkimas, kai norisi deserto, o ypač patiks mėgstantiems kavą.

Receptą rasite čia.

Labai paprastai pagaminamas, žaviai atrodantis ir labai labai skanus keptas sūris. Šoninė jam savaime suteikia puikią skonio natą, bet jeigu norite dar įdomiau, prieš kepdami sūrį pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Pvz., puikiai tiks raudonėlis ar provanso žolelės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Šis desertas gaivus, itin paprastai paruošimas ir žavingai atrodo. Puikus būdas panaudoti šaldiklyje galbūt užsilikusių uogų likučius. Šįkart jį gaminome su vyšniomis, bet tinka ir mėlynės, avietės, braškės ar kitos uogos. Priklausomai nuo jų saldumo drąsiai koreguokite saldiklio kiekį savo nuožiūra.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Ši tarta – nuostabi. Trapus sviestinis tešlos krepšelis, prancūzų konditerijos klasika tituluojamas švelnus plikytas vanilinis kremas ir saldžios braškės – tai derinys, vertas didžiausių liaupsių!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Kremiškas bulvių apkepas gratin dauphinois yra prancūzų virtuvės pasididžiavimas. Ir ne be reikalo. Plonos bulvių riekelės susluoksniuotos kvapniame grietinėlės padaže lėtai kepant virsta patiekalu, kurio paragavus norisi dar ir dar. Valgant sunku patikėti, jog vos keli ingredientai gali susijungti į tokį puikų skonį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Opera tortas - tai pasaulyje puikiai žinomas desertas, kuris jau tapo prancūziška klasika. Klasikinis šis desertas ne tik savo istorija, bet ir precizišku skoniu. Plonus, minkštus, migdolinius Jaconde biskvitus, gausiai sulaistytus kavos sirupu, papildo švelnus sviestinis kavos kremas ir burnoje tirpstantis juodojo šokolado ganašas su apelsinais. Viską užbaigia blizgantis šokoladinis glaistas. Visas šis derinys sudaro tobulą desertą, kuriam neįmanoma atsispirti. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Puikus receptas kinų virtuvės gerbėjams, pagal kurį nuostabų patiekalą galima paruošti neiškėlus kojos iš namų. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.

Receptą rasite čia.

Nuostabiai skanus ir žavingai atrodantis tortas, kurį pagaminsite vos per 30-40 minučių. Tortas kremiškas, tačiau tuo gaivus, ką jam suteikia graikiškas jogurtas ir uogos. Mums patinka jį gaminti su rūgštesnėmis uogomis kaip kad avietės, juodieji serbentai ar vyšnios, bet drąsiai rinkitės ir kitokias savo mėgiamas ar turimas šaldiklyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Ši lašiša yra tikrai šventė akims ir skonio receptoriams. Aromatinga, soti, tačiau padažas bei daržovių salsa suteikia pavasariškos gaivos. Tokia lašiša nuostabiai tinka ypatingiems pietums ar jaukiai savaitgalio vakarienei. O paruošti truksite vos pusvalandį! 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Smaližių svajonė - pavlova su maskarponės kremu ir nuostabia rūgštele bei gaivumu nuo šviežių uogų. Puošiama šviežiomis uogomis, bet skanu ir be jų, taip pat papuošimui tiks ir džiovintos ar net gerai nuvarvinti konservuoti vaisiai, pvz., mandarinai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Ne tik be galo skanu, bet vištiena iškepa super sultinga, padažas pagardina kiekvieną kąsnelį, paprikos ir ananasas tobulai dera, paruošimas neužtruks, o vėliau ir kepimo formos ilgai plauti nereikės, nes kepsniai ruošiami folijos kišenėlėse. Labai patogu, paprasta, o gardu tai neapsakomai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Kokosinis „Raffaello“ tortas yra pasakiškai minkštas, drėgnas, saldus, gardžiai kokosinis, su maloniai jaučiama citrinos rūgštele. Kokosų drožlės torto kremui suteikia smagios tekstūros, o biskvitai – lengvi ir purūs it debesėliai! Jei jums patinka drėgni ir saldūs kokosiniai desertai, šis tortas gali tapti jūsų mėgstamiausiu!

Receptą rasite čia.

Šis sūrio pyragas yra vienas pačiausių jo autorei Dovilei. Šiek tiek lengvesnės tekstūros negu klasikiniai sūrio pyragai, neįtikėtinai kremiškas, o citrinos žievelė ir sultys skonį subalansuoja tobulai. Jis dažnas svečias namų virtuvėje, kai prireikia ypatingo, bet nesudėtingai pagaminamo skanėsto.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis paprastai paruošiamas sotus patiekalas nudžiugins visą šeimą. Klasika iš Italijos kulinarinio lobyno - vištiena, pomidorai ir kitos daržovės namus pripildys nuostabiausių aromatų. Troškinį skanaujame vieną arba su pasirinktu garnyru - tinka ryžiai, makaronai, bulvės ar šviežia skrudinta duona. Jei ruošite su šviežiais pomidorais, reikėtų jų viršūnėles įpjauti "kryželiu", nuplikyti ir nulupti, o toliau viską ruošti pagal receptą.

Receptą rasite čia.

Greitai pagaminamas tiramisu desertas puikiai papuoš šventinį stalą ar nudžiugins kita proga.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Rima, Wise Taste

Ši be galo skani ir super paprastai pagaminama pomidorų bei buratos užkandėlė tobulai tinka vakarui su draugais, lėtiems savaitgalio pusryčiams ar tiesiog kai norisi įdomesnės vakarienės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis pyragas nostalgiškas, labai gardus, tokio švelnaus subalansuoto skonio, o serbentų uogienė suteikia papildomos malonios drėgmės ir malonios rūgštelės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Šis karis tobulas! Spalvingas, pikantiškas, egzotiškas, o pagaminti užtruksite vos pusvalandį. Daržoves drąsiai pritaikykite savo skoniui - smidrų sezonui pasibaigus, juos galite pakeisti brokoliais, vietoje pievagrybių tiks nedideliais kubeliais supjaustyta saldžioji bulvė (tik ją patroškinkite kiek ilgiau, kad suminkštėtų), dar galite įberti žaliųjų žirnelių, o vietoje krevečių tinka vištiena, lašiša ar net avinžirniai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Tai pietinėse JAV valstijose mėgstamas ir dažnai gaminamas desertas, angliškai vadinamas Banana split cake. Jį, kaip nostalgišką, prisimena daugybė pietinėse valstijose užaugusių amerikiečių. Čia susijungia Amerikoje populiaraus ledų deserto Banana split skoniai pyrage! Pyragas itin mėgstamas, nes paruošiamas labai greitai, patiekti galima baveik iš karto ar palaikyti šaldytuve, o jo tekstūra lengva, kreminė ir švelni.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Turbūt nesuklysiu sakydama, jog karamelinė latte yra turbūt populiariausia latte kavos variacija, neskaičiuojant tradicinės. Ir nieko keisto - subtilus karamelės saldumas šioje kavoje tobulai susiderina su kavos karstelėjimu ir minkštute pieno puta. Ar žinojote, kad šią latte namuose pasigaminti visiškai paprasta?

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šios tobulo skonio Cezario salotos puikiai tiks ir šventiškiems pietums, ir kai norisi įdomesnės vakarienės. Gaivios, nuostabiai gardžios, žavingai atrodančios, o paruošiamos vos per 20-30 minučių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tiramisu su uogomis – kur kas lengvesnis ir gaivesnis už tradicinį itališką desertą. Ingredientų sąraše čia nėra kavos, alkoholinių gėrimų ar žalių kiaušinių, tad saldėsis puikiausiai tinkamas ir vaikams. Į plakamą maskarponės ir grietinėlės kremą būtinai įmaišykite kelis šaukštus trintų braškių – kremo skonis bus dar gaivesnis ir vasariškesnis!

Receptą rasite čia.

Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai skanus ir paprastas pyragėlis, kuris tikrai nesudėtingas ir jį gali išsikepti kiekvienas. Ruošti galima ne tik su konservuotais persikais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tobula sriuba vakarui namuose. Švelnios kreminės konsistencijos, labai kvapni, jei norite - aštri, jei norite - švelni! Sriubą galite gardinti ne tik krevetėmis, bet, jei mėgstate, ir kitomis jūros gėrybėmis. Vermišelių į sriubą galite ir nedėti arba pakeiskite juos stikliniais makaronais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Niujorko sūrio pyragas - tikrų tikriausia klasika, kurios ragavę yra tikriausiai daugelis smaližių. Receptas, kuriame apstu vietos improvizacijoms - kaskart jį galima ruošti su vis kitokiomis uogomis ar vaisiais, bet pradžiai siūlome išbandyti būtent su vyšniomis, nes švelni jų rūgštelė tobulai dera su pyrago saldumu, uogos tinka ir šaldytos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Vos 10 minučių ir puikus marinatas paruoštas. Tuomet reikia tik sudėti vištieną ir palikti marinuotis, o tada kepti kaip tik norisi - griliuje, ant orkaitės grotelių ar tiesiog keptuvėje. Mėsytė Iškepa sultinga, aromatinga ir tobulai skani. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Braškėmis pasidabinę desertai yra neatsiejamas šiltojo sezono akcentas, kaip ir tiramisu desertas yra neatsiejama itališkos virtuvės kultūros dalis. O sudėjus šiuos du gėrius į vieną – kombinacija išvis tobula. Purus biskvitas su švelniu migdoliniu poskoniu, kvapni ir saldi braškių uogienė ir, žinoma, kremas. Gamyba nėra labai sudėtinga, bet rezultatas – ypač malonus tiek akims, tiek skrandžiui.

Receptą rasite čia.

Akimirksniu paruošiama užkandėlė sužavės švelniu, bet labai gardžiu skoniu. Pavasariškai spalvingas užkandis puikiai papuoš šventinį stalą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Canelés (Cannelés) De Bordeaux – toks yra pilnas šių gražuolių pavadinimas. Romantiškas jo skambesys neapgauna – tai dar vienas klasika tapęs desertas, kilęs iš romantiškomis istorijomis apipintos Prancūzijos. Kaprizingos, sunkiai perprantamos, paslaptingos, bet kai prisileidi arčiau, kai nušlifuoji kampus – neįtikėtinai paprastos, bet vis dar magiškos. 

Receptą rasite čia.

Greiti ir skanūs pietūs ar vakarienė orkaitėje! Nereikės suktis prie viryklės, o dar puikus kreminis grietinėlės padažas... Tiekite su ryžiais, bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Jei norite artimuosius nustebinti dailiai atrodančiu skanėstu - užkandžiu ar desertu - šis receptas Jums patiks! Sluoksniuotos tešlos rageliai tikriausiai daugeliui primins vaikystę - būtent tokiu skanėstu dažnas būdavomae palepinami. Tiesa, sluoksniuotos tešlos rageliai - vienas iš tų gardėsių, kurie atrodo gana dailiai ir net įmantrokai, tačiau, patikėkite, viskas labai paprasta. Jums net nereikės pirkti specialių formelių, parodysiu, kaip jas padaryti iš kepimo popieriaus ir folijos.

Receptą rasite čia.

Sultingo šašlyko paslaptis - nuoširdus jo minkymas, galite šį darbą patikėti stipriausiam šeimos nariui, nes nuo minkymo stiprumo priklausys galutinis rezultatas! Receptas ypač pravers, jei savo kieme su šeima netikėtai sugalvosite iškepti šašlyko. Receptą išbandėme daugybę kartų, rekomenduojame ir Jums! Beje, dar daugiau patarimų, kaip paruošti puikius šašlykus, rasite čia.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Sultingi menkės kepsneliai kremiškame kokosų pieno padaže, pagardinti baltaisiais pipirais, nes žuvis ir baltieji pipirai yra geriausi draugai! Rasite ir skanutėlio garnyro receptą, bet jei norisi paprasčiau, puikiai tiks ir vien brokoliai ar šviežios daržovės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital