Mamos dienai artėjant - 42 skanumynų idėjos

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2022-04-28
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Receptai mamos dienai
@Shutterstock

Jau sekmadienį džiugiai sveikinsime mylimas Mamytes. Gabalėliu torto ar skaniu saldainiu visuomet smagu palepinti artimiausiais šeimos nariais. Pradžiuginkite ją gardžiu skanėstu ar ypatingais, šventiškais pietumis!

 

Atrinkome 42 receptus - daugelis jų šiek tiek nostalgiškų, vaikystę primenančių patiekalų, kiti - nukeliantys į puikų restoraną ir įrodantys, kad šventiniai pietūs gali būti paruošti ir namuose. Išsirinks kiekvienas!

 

Gaivus, lengvai paruošiamas varškės tinginys - visi smaližiai liks sužavėti. Žinoma, galima ruošti ir su šaldytomis uogomis (atitirpinti nereikia), ir su konservuotais ar šviežiais vaisiais. Jei norisi, papildomai galima pagardinti baltu šokoladu, kakava ar kitais mėgstamais priedais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Šis krevečių patiekalas yra tobulas - paruošiamas vos per pusvalandį, o skonis nerealus. Kartais vasarą vietoje saulėje džiovintų pomidorų naudojame paprastus pasmulkintus pomidorus arba vyšninius perpus perpjautus pomidorus, tik juos beriame gaminimo pabaigoje drauge su krevetėmis, tik kad sušiltų. Beje, šis padažas taip pat puikiai tinka lašišai, vištienai ir net avinžirniams.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Ypatingai gardus, pavasariškas desertas, kuris papuoš vaišių stalą. Desertas pavyksta labai gaivus ir labai labai skanus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Rima, Wise Taste

Yra šimtai skirtingų būdų paruošti vištienos krūtinėlę –  bent kelias dešimtys žinote ir kiekvienas iš jūsų. Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ yra ypatingai gardus ir lėkštes neabejotinai puošiantis patiekalas – lyg mažas jaukus restoranas savuose namuose. Jei dar nebandėte, labai rekomenduojame!

Receptą rasite čia.

Šis tortas gaivus, spalvingas, ne per saldus, labai pavasariškas ir greitai pagaminamas. Labai smagu ragaujant, varškės sluoksnyje netikėtai aptikti aviečių, o ir torto pjūvis daug gražesnis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Ieva, Dar kąsnelį

Jei pagalvojus apie žodžius GUA BAO burnoje kaupiasi seilės, tai šis receptas skirtas jums. Rezultatas labai panašus - traški plutelė ir saldžiai aitrus padažas. Garnyrui puikiai tiks ryžiai, o tobulam skonių deriniui nepatingėkite pasigaminti kiniškų agurkų - morkų salotų ir pasiruoškite skonio sprogimui!

Receptą rasite čia.

Maži senoviški plikyti sausainiai – štai kur slepiasi vaikystės nostalgija. Tai labai toli nuo tradicinės lietuvių virtuvės – dailūs plikytos tešlos sausainiai yra klasikinis prancūziškas kepinys; matyt, jau tada pasaulis nebuvo toks didelis kaip gali pasirodyti, o skonių kelionės vykdavo net mažose mažų šalių virtuvėse. Minkštučiai, drėgni, burnoje tirpstantys sausainiai negalėtų palikti abejingų – meilė nuo pirmojo sausainėlio atrodo pats tikėtiniausias šios istorijos scenarijus.

Receptą rasite čia.

Penkiolika minučių pasiruošimo ir truputis kantrybės, kol iškeps! Patiekalas labai skanus toks, koks yra, bet vietoje lašišos galima kepti ir kitą žuvį - menkę, pangasiją ar kitą mėgstama. Švelnus kreminis grietinėlės padažas tobulai dera prie žuvies. Tiekiame su ryžiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Minkštutė plikyta tešla, gardinta migdolų riekelėmis, riešutų pasta, burnoje tirpstantis kava ir riešutais kvepiantis grietinėlės kremas bei abejingų nepaliekantis plikytas mousseline kremas. Tortas? Pyragas? Ne, tai tikra svajonė!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Mocha latte nuo klasikinės latte skiriasi tuo, jog papildomai gardinama šokoladiniu sirupu. Jei jau visiškai tiksliai, mocha sirupu, kaip rasite aprašyta patarimuose po receptu. Mocha latte galima ruošti ir paprastai - į kiekvieną stiklinę pilti šokoladinio sirupo, tada stiprios kavos, viską išmaišyti, užpilti pašildytu pienu ir galiausiai - papuošti plakta grietinėle ir šokolado gabalėliais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis desertas gaivus, itin paprastai paruošimas ir žavingai atrodo. Puikus būdas panaudoti šaldiklyje galbūt užsilikusių uogų likučius. Šįkart jį gaminome su vyšniomis, bet tinka ir mėlynės, avietės, braškės ar kitos uogos. Priklausomai nuo jų saldumo drąsiai koreguokite saldiklio kiekį savo nuožiūra.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Labai paprastai pagaminamas, žaviai atrodantis ir labai labai skanus keptas sūris. Šoninė jam savaime suteikia puikią skonio natą, bet jeigu norite dar įdomiau, prieš kepdami sūrį pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Pvz., puikiai tiks raudonėlis ar provanso žolelės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Opera tortas - tai pasaulyje puikiai žinomas desertas, kuris jau tapo prancūziška klasika. Klasikinis šis desertas ne tik savo istorija, bet ir precizišku skoniu. Plonus, minkštus, migdolinius Jaconde biskvitus, gausiai sulaistytus kavos sirupu, papildo švelnus sviestinis kavos kremas ir burnoje tirpstantis juodojo šokolado ganašas su apelsinais. Viską užbaigia blizgantis šokoladinis glaistas. Visas šis derinys sudaro tobulą desertą, kuriam neįmanoma atsispirti. 

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Puikus skonis, kuriam prireiks vos pusvalandžio. Puikus receptas kinų virtuvės gerbėjams, pagal kurį nuostabų patiekalą galima paruošti neiškėlus kojos iš namų. Tiekiame su ryžiais, na, o padažo tirštumą galite reguliuoti pagal tai, kokį jį mėgstate.

Receptą rasite čia.

Nuostabiai skanus ir žavingai atrodantis tortas, kurį pagaminsite vos per 30-40 minučių. Tortas kremiškas, tačiau tuo gaivus, ką jam suteikia graikiškas jogurtas ir uogos. Mums patinka jį gaminti su rūgštesnėmis uogomis kaip kad avietės, juodieji serbentai ar vyšnios, bet drąsiai rinkitės ir kitokias savo mėgiamas ar turimas šaldiklyje.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Kremiškas bulvių apkepas gratin dauphinois yra prancūzų virtuvės pasididžiavimas. Ir ne be reikalo. Plonos bulvių riekelės susluoksniuotos kvapniame grietinėlės padaže lėtai kepant virsta patiekalu, kurio paragavus norisi dar ir dar. Valgant sunku patikėti, jog vos keli ingredientai gali susijungti į tokį puikų skonį.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Tradicinis šeimos tiramisu - pavyksta labai skanus, puikus pasirinkimas, kai norisi deserto, o ypač patiks mėgstantiems kavą.

Receptą rasite čia.

Smaližių svajonė - pavlova su maskarponės kremu ir nuostabia rūgštele bei gaivumu nuo šviežių uogų. Puošiama šviežiomis uogomis, bet skanu ir be jų, taip pat papuošimui tiks ir džiovintos ar net gerai nuvarvinti konservuoti vaisiai, pvz., mandarinai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Banga, Wavy kitchen

Minkštas lengvai traškus paviršius ir tobulas kreminis įdaras. Lengvi kaip oras, saldūs tik subtiliai ir kiekvienas kąsnelis yra TO vertas. Taip, šie naminiai eklerai su lengvai citrininiu maskarponės kremu būtent tokie. Kokį desertą rekomenduotume prie puodelio arbatos? Šiuos eklerus! Nes jie abejingų nepalieka.

Receptą rasite čia.

Šis paprastai paruošiamas sotus patiekalas nudžiugins visą šeimą. Klasika iš Italijos kulinarinio lobyno - vištiena, pomidorai ir kitos daržovės namus pripildys nuostabiausių aromatų. Troškinį skanaujame vieną arba su pasirinktu garnyru - tinka ryžiai, makaronai, bulvės ar šviežia skrudinta duona. Jei ruošite su šviežiais pomidorais, reikėtų jų viršūnėles įpjauti "kryželiu", nuplikyti ir nulupti, o toliau viską ruošti pagal receptą.

Receptą rasite čia.

Produktų čia nereikia daug, o ir tie patys – visai paprasti. Bet čia pat reikėtų sau priminti amžiną tiesą: mažiau yra daugiau. Daug nostalgiškų akimirkų kiekviename gabalėlyje. Daug prisiminimų. Daug mažų ir paprastų šeimos istorijų – kažkada buvusių ir tik šiandien kuriamų. Daug skonių – kažkada užrašytų senuose sąsiuviniuose, šiandien keliaujančių iš kartos į kartą.

Receptą rasite čia.

Gaivus, nesudėtingai paruošiamas, pavasariškai lengvas ir labai skanus desertas su pienu, grietinėle ir vaisiais. Jis skanus ir be persikų arba juos galima pakeisti kitokiais vaisiais ar uogomis!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Jei citrinos ir makaronų derinys jums skamba neįprastai, pažadame, taip bus tik iki pirmo šių itin kremiškų makaronų kąsnio. Jų skonio ypatingumas - būtent švelni citrinos nata, kurią Bešamelio tipo padažui suteikia žievelė ir truputis sulčių. Valgantys tikriausiai net nesupras, kas duoda padažui to gurmaniškumo, bet mėgausis kiekvienu kąsneliu. Beje, jei grietinėlės po ranka neturite, ją galite keisti pienu. Tokiu atveju padažui sviesto naudokite šiek tiek daugiau (idealu, dvigubai daugiau). Jei norite spalvingiau, papildomai į makaronus tinka įmaišyti žaliųjų žirnelių, špinatų, brokolių ar kitų švelnaus skonio daržovių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis sūrio pyragas yra vienas pačiausių jo autorei Dovilei. Šiek tiek lengvesnės tekstūros negu klasikiniai sūrio pyragai, neįtikėtinai kremiškas, o citrinos žievelė ir sultys skonį subalansuoja tobulai. Jis dažnas svečias namų virtuvėje, kai prireikia ypatingo, bet nesudėtingai pagaminamo skanėsto.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Greitai pagaminamas tiramisu desertas puikiai papuoš šventinį stalą ar nudžiugins kita proga.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Rima, Wise Taste

Balzaminiu padažu pagardinta vištienos krūtinėlė įdaryta šviežiais ir saulėje džiovintais pomidorais, bazilikais, sūriu - tobulas skonių derinys, tinkamas ne tik ypatingai vakarienei, bet ir šventiniam stalui.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Laurinta

Tai pietinėse JAV valstijose mėgstamas ir dažnai gaminamas desertas, angliškai vadinamas Banana split cake. Jį, kaip nostalgišką, prisimena daugybė pietinėse valstijose užaugusių amerikiečių. Čia susijungia Amerikoje populiaraus ledų deserto Banana split skoniai pyrage! Pyragas itin mėgstamas, nes paruošiamas labai greitai, patiekti galima baveik iš karto ar palaikyti šaldytuve, o jo tekstūra lengva, kreminė ir švelni.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Turbūt nesuklysiu sakydama, jog karamelinė latte yra turbūt populiariausia latte kavos variacija, neskaičiuojant tradicinės. Ir nieko keisto - subtilus karamelės saldumas šioje kavoje tobulai susiderina su kavos karstelėjimu ir minkštute pieno puta. Ar žinojote, kad šią latte namuose pasigaminti visiškai paprasta?

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šis karis tobulas! Spalvingas, pikantiškas, egzotiškas, o pagaminti užtruksite vos pusvalandį. Daržoves drąsiai pritaikykite savo skoniui - smidrų sezonui pasibaigus, juos galite pakeisti brokoliais, vietoje pievagrybių tiks nedideliais kubeliais supjaustyta saldžioji bulvė (tik ją patroškinkite kiek ilgiau, kad suminkštėtų), dar galite įberti žaliųjų žirnelių, o vietoje krevečių tinka vištiena, lašiša ar net avinžirniai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Lietuvių ir ukrainiečių virtuvė turi labai daug bendro. Vienas iš tokių bendrų patiekalų - žagarėliai, kurie Ukrainoje vadinami Khrustyky/Verhuny.

Receptą rasite čia.

Ši be galo skani ir super paprastai pagaminama pomidorų bei buratos užkandėlė tobulai tinka vakarui su draugais, lėtiems savaitgalio pusryčiams ar tiesiog kai norisi įdomesnės vakarienės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Ši klasikinio tiramisu variacija pavadinta pagal ledendinį Juodojo miško tortą, kuriame ikoniškai susijungia vyšnios ir šokoladas. Šis tiramisu tikrai puikus - gaivus dėl viduryje paslėptų pačių vyšnių, o jų sultys kremui suteikia subtilią, prabangią skonio natą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Šios tobulo skonio Cezario salotos puikiai tiks ir šventiškiems pietums, ir kai norisi įdomesnės vakarienės. Gaivios, nuostabiai gardžios, žavingai atrodančios, o paruošiamos vos per 20-30 minučių.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Medaus pyragas (Medivnyk) – labai skanus ukrainietiškas desertas. Gabalėlis burnoje sutirpstančio, saldžiai medumi kvepiančio pyrago – tik vienas iš tūkstančio būdų pasakyti „myliu, tu man esi brangus“. Tai labai paprastai ir greitai paruošiamas pyragas. Jis nuostabiai purus, minkštas, išskirtinumo jam suteikia sodrus medaus skonis ir aromatas. Prie puodelio arbatos ar kavos skanus ir pats vienas, bet jei norėtųsi, kad labiau primintų torčiuką, galite papuošti maskarponės-grietinėlės kremu.

Receptą rasite čia.

Labai skani ir daili veganiška sūrio pyragėlių alternatyva, kuri tikrai patiks ir visavalgiams. Aš labai saldžiai nemėgstu, tad pateikiau savo naudojamas desertų proporcijas, bet saldiklio kiekį drąsiai koreguokite pagal save bei naudojamų uogų saldumą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt

Restorano vertas patiekalas, kurį paruošite vos per pusvalandį. Taip pagaminta lašiša išlieka minkštutė ir sultinga, o padažo skoniui apibūdinti žodžio TOBULAS yra per mažai. Šią lašišą tinka patiekti su ryžiais, makaronais ar tiesiog daržovių salotomis.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Labai skanus ir paprastas pyragėlis, kuris tikrai nesudėtingas ir jį gali išsikepti kiekvienas. Ruošti galima ne tik su konservuotais persikais, bet ir kitais mėgstamais vaisiais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Tobula sriuba vakarui namuose. Švelnios kreminės konsistencijos, labai kvapni, jei norite - aštri, jei norite - švelni! Sriubą galite gardinti ne tik krevetėmis, bet, jei mėgstate, ir kitomis jūros gėrybėmis. Vermišelių į sriubą galite ir nedėti arba pakeiskite juos stikliniais makaronais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Niujorko sūrio pyragas - tikrų tikriausia klasika, kurios ragavę yra tikriausiai daugelis smaližių. Receptas, kuriame apstu vietos improvizacijoms - kaskart jį galima ruošti su vis kitokiomis uogomis ar vaisiais, bet pradžiai siūlome išbandyti būtent su vyšniomis, nes švelni jų rūgštelė tobulai dera su pyrago saldumu, uogos tinka ir šaldytos.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Akimirksniu paruošiama užkandėlė sužavės švelniu, bet labai gardžiu skoniu. Pavasariškai spalvingas užkandis puikiai papuoš šventinį stalą.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

Be galo greitai pagaminamas, kremiškas, gaivus ir na labai skanus desertas. Vietoje vyšnių taip pat tinka ir kitokios uogos (braškės, mėlynės, avietės, šilauogės) ar mėgstami vaisiai, pvz. smulkiai supjaustyti konservuoti persikai ar su trupučiu sviesto bei cukraus pakepinti obuolių gabalėliai.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos Dovilės Ramoskaitės LaMaistas.lt redakcijai

Pyrago receptas labai paprastas, todėl gali pasirodyti, kad šis pyragas visiškai niekuo neišsiskiria iš kitų varškės pyragų, tačiau vėsdamas pyragas "pravirksta" ir tuomet pamatysite visą jo grožį! Autorė klasikinį receptą kiek patobulino ir siūlo pyragą papildomai gardinti konservuotais persikais, kurie čia labai dera!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @ Shutterstock

Greiti ir skanūs pietūs ar vakarienė orkaitėje! Nereikės suktis prie viryklės, o dar puikus kreminis grietinėlės padažas... Tiekite su ryžiais, bulvių koše ar šviežių daržovių salotomis. Skanaus!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Canelés (Cannelés) De Bordeaux – toks yra pilnas šių gražuolių pavadinimas. Romantiškas jo skambesys neapgauna – tai dar vienas klasika tapęs desertas, kilęs iš romantiškomis istorijomis apipintos Prancūzijos. Kaprizingos, sunkiai perprantamos, paslaptingos, bet kai prisileidi arčiau, kai nušlifuoji kampus – neįtikėtinai paprastos, bet vis dar magiškos. 

Receptą rasite čia.

Sultingo šašlyko paslaptis - nuoširdus jo minkymas, galite šį darbą patikėti stipriausiam šeimos nariui, nes nuo minkymo stiprumo priklausys galutinis rezultatas! Receptas ypač pravers, jei savo kieme su šeima netikėtai sugalvosite iškepti šašlyko. Receptą išbandėme daugybę kartų, rekomenduojame ir Jums! Beje, dar daugiau patarimų, kaip paruošti puikius šašlykus, rasite čia.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Jei norite artimuosius nustebinti dailiai atrodančiu skanėstu - užkandžiu ar desertu - šis receptas Jums patiks! Sluoksniuotos tešlos rageliai tikriausiai daugeliui primins vaikystę - būtent tokiu skanėstu dažnas būdavomae palepinami. Tiesa, sluoksniuotos tešlos rageliai - vienas iš tų gardėsių, kurie atrodo gana dailiai ir net įmantrokai, tačiau, patikėkite, viskas labai paprasta. Jums net nereikės pirkti specialių formelių, parodysiu, kaip jas padaryti iš kepimo popieriaus ir folijos.

Receptą rasite čia.

Nesudėtingai paruošiama ir labai skani, kvapni vištiena. Marinuota sūryme su citrinomis, skaniausia marinuoti pernakt, bet pakaks ir poros valandų. Tiekiame su ryžiais, bulvytėmis ar kitokiu mėgstamu garnyru.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ @Shutterstock

Tinginių tinginys - šį nostalgiškai skanų varškinį gardumyną paruošite akimirksniu. Paprastutis, bet nuo vaišių stalo visada būna nušluojamas. Jeigu norite šventiškiau, razinas galite pamirkyti rome, o paruoštą skanėstą aplieti tirpinto šokolado glazūra. Jeigu razinų nemėgstate, galite jų nedėti visai arba pakeisti smulkintais džiovintais abrikosais ar mėgstamais riešutais.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Sultingi menkės kepsneliai kremiškame kokosų pieno padaže, pagardinti baltaisiais pipirais, nes žuvis ir baltieji pipirai yra geriausi draugai! Rasite ir skanutėlio garnyro receptą, bet jei norisi paprasčiau, puikiai tiks ir vien brokoliai ar šviežios daržovės.

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Santa Maria

Šis tinginys kiek kitoks, viliojančiai kvepiantis kava. Ruošiamas be kondensuoto pieno, reikės vos kelių ingredientų ir trupučio kantrybės, kol sustings, o tuomet jau skanaujame!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos

Skanūs, minkšti ir sultingi suktinukai orkaitėje! Galima tiekti su bulvių koše, ryžiais, makaronais. Padažas toks skanus, kad norėsis suvalgyti iki paskutinio lašelio!

Receptą rasite čia.
Nuotrauka Ⓒ Andželika

Nukelia į vaikystės prisiminimas, kai močiutė ant ruginės duonos tepdavo naminės uogienės. Jeigu norėsite švelnesnio skonio, ruginę duoną maišykite su kvietine. Taip pat galite gaminti tik vieną sluoksnį duonos (naudokite pusę pagrindui skirtų ingredientų), o vietoj kito paruoškite pertepimą išplakę maskarponės kremą su žemės riešutų sviestu, tirpinta želatina, medumi ir įmaišę plaktos grietinėlės.

Receptą rasite čia.

Labai greitai ir nesudėtingai paruošiama užkandėlė, kuriai reikės vos kelių ingredientų. Ji tiks ir svečius pamaišinti, ir šeimą palepinti.

Receptą rasite čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital