Smidrų skarelės su šonine ir sūriu

AUTORIUS:
Akvilė Jagminė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Smidrų skarelės pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos (apie 330 gr)
16 vienetų smidrų
8 riekelės sūrio
8 riekės šaltai rūkytos šoninės (arba kumpio)
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą sudėti ant pamiltuoto ar nelimpančio paviršiaus, pridengti švariu rankšluostėliu ir palikti apie 30 - 40 minučių atitirpti.
2.
Kiekvieną tešlos lapelį šiek tiek pakočioti, perpjauti pusiau - į du kvadratus.
3.
Smidrus kruopščiai nuplauti, nusausinti, nulaužti sumedėjusią dalį (lengvai lenkti stiebelį, kur jis labiausiai linksta - ten ir laužti). Imti po du smidrus ir apsukti šoninės juostele.
4.
Ant kiekvieno tešlos lapelio dėti po riekelę sūrio, įstrižai - šonine apsuktus smidrus. Užlenkti tešlos kampus, juos tarpusavyje suspjausti, kad susijungtų.
5.
Lengvai iškepti kiaušinį, kad susijungtų trynys ir baltymas. Aptepti skareles.
6.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Akvilė Jagminė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital