Jauki ir sušildanti sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu
Sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu
Sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu
Sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu
Autorius apie receptą: Užtikrinu jus, šita šilta , nebūtinai, bet galimai aštri, kokosinė sriuba praskaidrins ilgą vakarą. Patiekalui reikės curry pastos. Ieškokite jos azijetiškų prekių Užtikrinu jus, šita šilta , nebūtinai, bet galimai aštri, kokosinė sriuba praskaidrins ilgą vakarą. Patiekalui reikės curry pastos. Ieškokite jos azijetiškų prekių skyriuje. Dažnai stiklainiukai būną gana nemaži, ir nors jums reikės tik šaukšto ar dviejų, nebijokite jūs to stiklainiuko – pasta šaldytuve išsilaikys gana ilgai, tad panaudosite ją ir vėl. Be to galite šią pastą naudoti, kaip prieskonį troškiniuose ar į sriubas. Curry pastos būna skirtingų aštrumų. Skonis jų dažnai būna toks pats, tik aštrumo lygis skiriasi. Pasta taip pat, gali būti raudona arba žalia. Raudona yra mano mėgstamiausia, o dėl aštumo, tai kai norite aštriau dėkite pastos daugiau, kai aštrumo labai nesinori, naudokite jos vos šaukštą, tik geram prieskoniui. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės vištienos sultinio
400 gramų krevečių (lukštentų)
300 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
80 gramų vermišelių
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
1 šaukštas imbiero (smulkiai tarkuoto)
1 šaukštas karios pastos
2 skiltelės česnako
šiek tiek kalendros (patiekiant)
šiek tiek žaliosios citrinos (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Aliejų įkaitinkite puode, kepkite jame svogūnus apie 3 min., kol suminkštės. Suberkite smulkiai pjaustytus česnakus, tarkuotą imbierą, sudėkite curry pastą. Pakaitinkite minutėlę.
2.
Suberkite kubeliais pjaustytą papriką ir krevetes, pakaitinkite dar 3 minutes, suberkite makaronus, apliekite vištienos sultiniu ir kokoso pienu.
3.
Virkite vos 8-10 minučių. Mėgaukitės su lašeliu žaliosios citrinos sulčių ir keliais lapeliais šviežios kalendros.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis