Orkaitėje kepta menkė kokosų pieno padaže

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Orkaitėje kepta menkė kokosų pieno padaže
Autorius apie receptą: Sultingi menkės kepsneliai kremiškame kokosų pieno padaže, pagardinti baltaisiais pipirais, nes žuvis ir baltieji pipirai yra geriausi draugai! Sultingi menkės kepsneliai kremiškame kokosų pieno padaže, pagardinti baltaisiais pipirais, nes žuvis ir baltieji pipirai yra geriausi draugai! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų menkių filė
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" Coconut Milk Original)
1 vienetas žaliųjų citrinų (smulkintų žievelių)
1 šaukštas aštraus padažo (aitriųjų paprikų, Sambal Oelek)
2 šaukšteliai druskos
2 žiupsneliai malti baltieji pipirai
Garnyrui:
300 gramų pak choi salotos
250 gramų brokolių
2 vienetai svogūnų laiškų
2 šaukštai rapsų aliejaus
2 žiupsneliai druskos
Patiekiant:
1 vienetas žaliųjų citrinų (perpjautų per pusę)
pagal poreikį ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C, pagardinkite žuvį druska ir pipirais.
2.
Sumaišykite kepimo inde kokosų gėrimą, žaliosios citrinos žieveles ir aitriųjų paprikų padažą. Įdėkite žuvį į paruoštą kokosų gėrimą ir kepkite orkaitėje apie 20 minučių.
3.
Išvirkite ryžius pagal nurodymus ant pakuotės.
4.
Supjaustykite "pak choi" salotas, 2 vnt. laiškinių svogūnų bei susmulkinkite brokolius.
5.
Įkaitinkite gilią keptuvę su aliejumi. Apie 2 minutes pakepkite daržoves. Pagardinkite druska ir pipirais.
6.
Žuvį patiekite su keptomis daržovėmis, ryžiais ir supjaustytais žaliųjų citrinų ketvirčiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Giedre
2020-10-24 22:02
Tikrai egzotiskas patiekalas! Mano draugas norvegas suzavetas ir zinau, bus vienas megstamiausiu patiekalu su menke ATSAKYTI
Mantas
2022-05-02 12:30
Prie ko tas norvegas:)))! Tiesiog sužavėtas draugas ir tiek. ATSAKYTI
Sigita
2019-09-03 13:00
Padažiuko buvo gerokai per daug. Gaminantiems siūlyčiau dėti arba mažiau kokosų pieno arba daugaiu žuvies. Šiaip patiekalas dieviškas ir bent jau mūsų namuose bus pakartotas ne kartą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital